Wkano

Hvordan du trykker overfall avgifter

Når et angrep skjer, prøver noen å fysisk skade deg. Selv om et angrep betyr ikke at personen faktisk truffet eller ramponert deg, gjør den hensikt at du føler deg truet. Dermed omfatter et angrep en truende gest som utgir seg for å treffe med en knyttneve eller noen lading mot deg. Et overgrep er alvorlig og krever at du trykker anklagene mot den personen. Derfor, når du er et offer for overgrep, må du vite hvordan du trykker overgrep kostnader.

Trinn

Hvordan du trykker overfall avgifter. Kontakt med politiet.
Hvordan du trykker overfall avgifter. Kontakt med politiet.
 1. 1
  Kontakt med politiet.
  • Du kan ringe politistasjonen eller for nødhjelp under eller like etter, oppstår hendelsen.
  • Du kan også gå til politistasjonen for å snakke med en politimann.
 2. 2
  Sende inn en rapport med politiet.
  • Forklare hva som skjedde under hendelsen. Du bør inneholde all informasjon om hvem som overfalt deg, der det skjedde, og om det var noen vitner.
  • Du må vente til politimannen fullfører en full etterforskning om politirapport du arkivert. Offiseren må samle bevis og intervjue noen folk som var vitne til overfallet.
 3. 3
  Forberede en mulig rettssak. Det er tre mulige utfall.
  • Politimannen slår over politiets rapport til din lokale fylke statsadvokat. Statsadvokaten avgjør om å straffeforfølge den personen som overfalt deg.
  • Offiseren eller statsadvokat kan beslutte ikke å forfølge overgrep kostnader. Når statsadvokaten ikke forfølge anklagene mot den enkelte, betyr dette at det ikke vil være en rettssak, og han eller hun vil ikke bli arrestert.
  • Du kan få et besøksforbud mot den personen som overfalt deg. En besøksforbud er atskilt fra å sende inn et angrep kostnad. En besøksforbud er arkivert med din lokale tingrett. Hvis ordren er gitt, er den personen som overfalt deg umiddelbart forbudt fra å kontakte deg. Faktisk kan han eller hun bli arrestert dersom ordren blir krenket.

Tips

 • En politimann kan gjøre en warrantless arrest avhengig av situasjonen. For eksempel kan hvis politimannen føler du er i fare, fordi vedkommende har til hensikt å skade deg. En annen grunn for en umiddelbar arrest, selv om overgrepet ikke fant sted i hans eller hennes tilstedeværelse, er hvis personen har planer om å ødelegge eller manipulere bevis eller eiendom.
 • Du kan satse på en sivil klage mot den personen som overfalt deg. En sivil sak krever mindre bevis enn å forfølge en kriminell angrep kostnad. Men, du fortsatt trenger bevis som vitner eller en politirapport. Filing en sivil sak krever gå til din lokale tingrett og sende inn en klage. Hvis personen filer et svar på klagen så må du bevise din sak i sivil domstol. Den enkelte kan ha til å betale deg økonomisk erstatning hvis du vinner.