Wkano

Hvordan være en god storesøster

Lillesøsteren din er ditt speil, skinner tilbake på deg med en verden av muligheter. Hun er ditt vitne, som ser deg på ditt verste og beste, og elsker deg uansett. Hun er din partner in crime, din midnatt følgesvenn, noen som vet når du smiler, selv i mørket. Hun er læreren din, ditt forsvar advokat, din personlige trykk agent, og med din krympe. Noen dager er hun grunnen til at du skulle ønske du var enebarn. -Barbara Alpert

Det er ingen magisk løsning, ingen formel når det kommer til medfølelse. Det finnes ikke noe slikt som en magisk spell for å forbedre ditt forhold til yngre søster. Det er bare felles retningslinjer, regler for tommelen, kalt "heuristikk". Selvfølgelig tar din yngre søster glede i å henge ut med deg. Hun sannsynligvis ville fancy bare ser på TV med deg. Ikke vær så overrasket! Nesten alle yngre søstre beundrer og respekterer sine eldre søstre, de ønsker å være lik deg. Og hvis du er en god rollemodell, hvorfor ville ikke de ønsker å være rett og slett liker du?

Trinn

Hvordan være en god storesøster. Husk å sette et godt eksempel.
Hvordan være en god storesøster. Husk å sette et godt eksempel.
 1. 1
  Husk å sette et godt eksempel. Vise henne hva du skal gjøre på ting hun ikke kan gjøre. Hvis du ikke tar det ansvaret hun vil ende opp mener og misunnelig. Vær høflig ved å praktisere den åpenbare dag til dag høflighet: vær så snill, takk osv. Beware! Småsøstre en tendens til å legge merke til selv de minste ting. Hvis du er høflig til henne, vil hun sannsynligvis være høflig mot deg.
 2. 2
  Prøv å unngå å komme i en kamp med en venn rundt din yngre søster. Husk, du er hennes eksempel. Hvis du allerede slåss med søsteren din, ikke knipse og prøver å være rolig neste gang. Forhåpentligvis innen et par uker, vil hun kjenne at du bare ønsker å være venner. Hvis det ikke fungerer, har en hjerte-til-hjerte snakke med henne og forklare henne at du ønsker å ha et godt forhold.
 3. 3
  Være leken. Tilby ofte å spille et spill med henne. Noe moro vil gjøre! Alle yngre søstre liker å spille spill med sin storesøster. Det gjør dem føler seg viktig i livet ditt. Søstre i alderen 3-7 vil trolig nyte brettspill eller utstoppede dyr, men søstrene i alderen 7 og oppover sannsynligvis ville heller spille dataspill eller sport. Søstre i en alder av 11 liker å gjøre morsomme kunst og håndverk.
 4. 4
  Alltid føle seg ønsket eller nyttig. Hvis du prøver å gjøre lekser og hun plager deg, først ber henne gi deg litt alene tid. Det er tider når lillesøster ikke skjønner hun som plager deg.
 5. 5
  Alltid holde kontakten med søsteren din mens du er borte fra hjemmet. Husk at hun vil nok savne deg mer enn dine foreldre, spesielt når du går bort til college.
 6. 6
  Ikke prøv å være en forelder til yngre søsken, foreldrene dine er alltid der for det. Du bør passe på henne, men som hun var en nær venn.
 7. 7
  Ikke bli for dominerende mot lillesøsteren din. Ja, du er eldre, men du er også lik. Husk hun ser opp til deg. Hvis du handle som om du er den største, største personen i verden, vil hun lære å oppføre seg som det også!
 8. 8
  Hvis søsteren din har en favoritt hobby, for eksempel volleyball eller fotball tilby å spille, selv om du ikke liker sport.
 9. 9
  Være noen som lillesøsteren din kan beundre. Stå opp for det du tror på, holde dere to fanget opp med mote, eller å være den beste dykker på svømme-teamet vil gjøre din lillesøster beundrer deg og være stolt. Vær en god rollemodell for dem.
 10. 10
  Spre nyheten rundt om din awesome lillesøster. Hun vil føle seg elsket og viktig.
 11. 11
  La din lillesøster henge med deg og dine venner til. Du tenker kanskje det spiller egentlig ingen rolle, men noen ganger bare å tilbringe litt tid med dem er en stor big deal. Prøv å gjøre en dag hvor du gjør noe spesielt for henne, som ber henne om å spille henne favorittspill og la henne velge sin rolle. Det vil vise henne at du bryr deg. Og neste gang de har en venn hun kan bare la deg komme henge ut.
 12. 12
  Hvis du gjør alle disse tingene på riktig måte, vil din søster tror du er den kuleste personen i verden, som er en big deal, så bruk at beundring på en god måte. Din søster elsker deg til stjernene og tilbake, en søster er en venn for alltid.
 13. 13
  Å ha en søster er som å ha en bestevenn du kan ikke bli kvitt. Du vet hva du gjør, vil de fortsatt være der.
 14. 14
  Ikke nedlatende eller sette ned din søster. Hvis du gjør det, vil hun ikke respektere eller setter pris på deg, og mangel på respekt vil uunngåelig føre til argumenter.
 15. 15
  Se opp for lillesøsteren din. Hvis en gutt begynner å plukke på henne, rolig og pent be dem om å stoppe uten å vise et dårlig eksempel (for eksempel ikke starte roping eller treffer, eller lillesøsteren din vil begynne å gjøre det også). Og når du først får bølle av ryggen din, minne dem om at de ikke skal være sånn med mindre du ønsker en bølle av søsknene!
 16. 16
  Hjelpe dem ut. Selv om det er noe enkelt som, får en kopp ut av skapet fordi de ikke kan nå eller hjelpe dem med lekser. Lillesøsteren din vil være svært takknemlig. Aldri sette dem ned når de er i behov av hjelp, bare hjelpe dem og oppmuntre dem. Hvis du setter dem ned, du oppfører deg som en bølle.
 17. 17
  Det beste å holde søsken opptatt er lek camping eller skoler dette vil hjelpe dem å utvikle sine ferdigheter og fantasi så vel som det å være moro for deg
 18. 18
  Husk at venner kommer og går, men søstrene er evig.
 19. 19
  Søstrene dine vil være der for deg når du vokser opp og trenger dem, men de mest usannsynlige venner vil. Din søster er der for deg, og du bør være der for henne også.
 20. 20
  Leke med henne ofte. Hvis hun ber om å spille, og du er opptatt, fortelle henne at du ikke er tilgjengelig på den tiden og fortelle henne at du vil spille når du har ledig tid.
 21. 21
  Hjelpe henne ut. Ikke forvent noe i retur. Hun kan hjelpe deg når du trenger det.
 22. 22
  Være der for henne. Hvis hun er opprørt, spør henne hvorfor hun er trist. Tilby henne ditt beste råd.
 23. 23
  Lær henne hva som er rett og galt. Men unngå bossing henne rundt.
 24. 24
  Sette et godt eksempel. De fleste små søstre ser opp til deg. Små søstre, særlig yngre, vil følge deg og begynne å handle som deg.
 25. 25
  Vær snill og ikke start argumenter.

Tips

 • Gjøre små ting for henne som viser du bryr deg. Når hun kommer tilbake fra praksis, ikke helt ignorere henne, si hei med et smil og spør hvordan praksisen var i dag. Å være en kald, likegyldig stein vil ikke hjelpe forholdet noe mer enn å være temperamentsfulle vilje.
 • Ikke slå tilbringe tid med dem til en unnskyldning til sjefen dem rundt. De vil motsette seg det, og det vil skade forholdet. Selv om hun er år yngre enn deg, bør du behandle henne som en person med like følelser, fordi hun er.
 • Hvis du piske ut på din søster om unnskyldning og gjøre noe for å ta deres sinn av det, de vil alltid tilgi og glemme det, men husk å holde deg rolig neste gang
 • Unn din søsters venner med respekt.
 • Tilby å gå få iskrem, eller snø kjegler gang.
 • Forstå at de er yngre enn deg, når de etterligner oppførselen din er det fordi de ser opp til deg og de ønsker å være som deg.
 • Tilby hjelp, og fortelle dem at hvis de ønsker å snakke om noe for å komme til deg.
 • Husk, hun vil etterligne det du gjør, så ikke vær en dårlig innflytelse på henne!
 • Hvis det er noe som er begrenset, som om det er bare en cookie, la dine søsken har det, eller i det minste tilbud om å dele den og gi henne større halvparten hvis det er én. Det vil ikke være siste gang og de vil huske at du gjorde det for dem.
 • Gi dem den ubetingede kjærligheten du har.
 • Ha det gøy hemmeligheter sammen og behandle dem som din beste venn
 • Husk at det er greit å tilbringe tid med andre venner, og å la søsteren din ha det gøy med henne er så vel!

Advarsler

 • Være nyttig. Når hun trenger din hjelp, gripe muligheten til å være en god rollemodell, hjelpe henne og aldri sette henne ned for ikke å være i stand til å gjøre det alene. Aldri ignorere en forespørsel om hjelp, selv når du ikke tror hun virkelig trenger det, ville du ikke vil at noen skal gjøre det for deg, ville du?
 • Akseptere henne. Hvis hun liker en type musikk som du ikke liker, betyr ikke at du ikke kan både hoppe rundt og danse til den i soverommet hennes.