Wkano

Hvordan ha det gøy mens du er jordet

Være jordet stinker - eller gjør det? Hold lesing og du vil ha mye mer moro under straff ditt.

Trinn

Hvordan ha det gøy mens du er jordet. Hvis du har tid mellom tidspunktet du kommer hjem fra skolen og når foreldrene kommer hjem, begynne å planlegge hva du vil gjøre den kvelden, som å lese en interessant bok eller lytte til musikk.
Hvordan ha det gøy mens du er jordet. Hvis du har tid mellom tidspunktet du kommer hjem fra skolen og når foreldrene kommer hjem, begynne å planlegge hva du vil gjøre den kvelden, som å lese en interessant bok eller lytte til musikk.

Når jordet fra alt

 1. 1
  Hvis du har tid mellom tidspunktet du kommer hjem fra skolen og når foreldrene kommer hjem, begynne å planlegge hva du vil gjøre den kvelden, som å lese en interessant bok eller lytte til musikk. Hvis du ønsker å bo litt etter skolen, forteller foreldrene dine at du trenger å besøke noen lærere etter skolen.
 2. 2
  Skjul dine ting. Foreldre er beryktet for å ta iPoder, mobiltelefoner og eventuelle elektronikk de kan finne. Hvis du har en papp eller skoeske, sette din mobiltelefon, iPod, Gameboy, etc. i den og satte den under dyna i sengen din. Dette fungerer bedre hvis du har en tykk eller tynn dundyne, så finn en hvis du må.
 3. 3
  Hvis du mangler din favoritt ting som svømming, gråte og gråte og holde pusten helt til slutt, får foreldrene dine lei av det og si "ok, kan du gå." Men med dette, ikke få håp. Dette trikset er avhengig av hvor myke foreldrene dine er. Hvis de ikke er snille eller myk, dette bare kan gjøre det verre.
 4. 4
  Nå hvis du er heldig og har en stor stereo på rommet ditt, kan de ta ledningen hvis den gjør det separat. I dette tilfellet, få en annen ledning, og på denne måten har du fortsatt musikk. De sannsynligvis ikke vil prøve og ta en stor stereo (fordi foreldrene synes å like å se deg ikke merke at noe mangler, vil de ikke ta noe big-vanligvis), men hvis de gjør det, eller de har før, skjule dine CD-er, kassetter og iPod og sørge for at de ikke vil være i stand til å finne dem.
 5. 5
  Skjul en liten / håndholdt CD-spiller (som du kan få for billig på garasje salg, og de ​​er veldig lett å skjule) Hvis du bruker CD og bruke den om natten slik at du får en mindre sjanse for dem å brøyte seg inn på deg. Vær forsiktig så du ikke får en med høyt 'clicky' knapper med mindre du må, foreldre har ekstraordinær høring, de vil du hører åpne / lukke den, og klikke på knappene hvis du ikke er forsiktig.
 6. 6
  Hvis og når foreldrene går ut, bruke den tiden til å se på tv, men husk de kanalene de la den på.
 7. 7
  Snike på datamaskinen hvis du kan... men husk å dekke dine spor! Du kan også bruke datamaskinene på skolen din hvis du vil, men husk at noen skoler har retningslinjer mot å bruke sine datamaskiner for ikke-pedagogiske formål.
 8. 8
  Være oppe sent og snike seg ut å gå se på TV - det er gode kilder på dette nettstedet for å holde seg oppe sent.
 9. 9
  Hvis du har et videokamera kan du lage videoer av deg danse til lame musikk og når du er un-jordet sette dem opp på youtube.
 10. 10
  Hvis du ikke har et videokamera, dans til lame musikk er det mest moro du kan ha med deg selv, bare se i speilet og ha det gøy!
 11. 11
  Skriv notater på speilet på badet med et såpestykke... ting som "Hjelp! jeg blir holdt som gissel av voksne" eller "Jeg lukter metal" vil gjøre dem smile og myke dem opp.
 12. 12
  Snu ting på hodet. Bilder på en hylle? Bare slå en over. Rehang kalenderne, bruk fantasien.
 13. 13
  Inviter venner over når foreldrene dine er borte. Bruk en bror eller søster telefon.
 14. 14
  Når foreldrene dine er ute, stjele tingene dine tilbake og spille med dem før de kommer tilbake. men husk å sette dem nøyaktig hvor de var og dekke opp noen spor av det du gjør det.

Når bare jordet fra å se venner

 1. 1
  Alle de foregående trinnene var for hvis du ikke har lov til å bruke datamaskinen, TV eller annen elektronikk. Hvis du er bare ikke lov til å se venner utenfor skolen og følger disse trinnene.
 2. 2
  Gjøre sport, gå til din lokale fritidssenter og bade eller bruke treningsstudioet. Det kan også være verdt å få en månedlig pass og noen treningssentre gjøre gode avtaler for barn hvis en av foreldrene dine har et medlemskap. Hvis du ikke ønsker å bruke penger på et treningsstudio ta en joggetur eller gå turer (spesielt hvis du har en hund)
 3. 3
  Denne gjør sannsynligvis ikke høres moro, men gjøre husarbeid. Bare sørg for at huset ser rent for når foreldrene dine kommer hjem, kanskje vaske bilen eller gjøre et større ork. Minst det er noe å gjøre og dine foreldre kan også forkorte setning på grunn av god oppførsel.
 4. 4
  Alternativt kan du gjøre det motsatte av det forrige trinnet og gjør opprør mot foreldrene dine. Snike seg ut mens de er på jobb og se dine venner. Ta hunden på tur og bare møte venner utenfor.
 5. 5
  Cook. Starte med enkle oppskrifter som cupcakes og hvis du er jordet i lang tid du kan bygge opp til mer kompliserte oppskrifter og bli ganske bra. IKKE forlate kjøkkenet en rot eller foreldrene dine vil ikke være fornøyd.
 6. 6
  Gjør ting. Hvis du er flink med hendene og deretter bygge ting med skrap materialer. Alternativt hvis du er flink med nål og tråd, endre klærne som ikke passer eller bruke utklipp til å lage en pute eller noe.
 7. 7
  Spille. Spille kort, spille på en spillkonsoll, spille dataspill, leke med gamle leker fra da du var liten.
 8. 8
  Les.
 9. 9
  Studere eller revidere. Hvis du er jordet på grunn av dårlige karakterer så gjør noe med det. Hvis karakterene dine plukke opp dine foreldre vil trolig un-jorde deg.
 10. 10
  Se på TV og filmer. Se massevis av filmer, og hvis du ikke har dem på DVD eller video så får dem på nettet. Se masse gamle tegnefilm filmer du pleide å elske. Hvis du har boxsets deretter se dem. Alternativt, se hva som er på TV.
 11. 11
  Pusse opp. Hvis rommet ser litt crappy, og deretter flytte møblene rundt, sette opp plakater og bilder lage en collage på veggen av bilder og kinobilletter og sånt.
 12. 12
  Sove. Ta denne gangen å fange opp tapte søvn og bare lå rundt hele dagen. Jeg vil ikke råde dette hver dag skjønt.
 13. 13
  Utvid din hobby. Hvis du har en hobby som motorsykler per si så kjøpe noen gamle deler av en motor og prøve og sette det sammen igjen. Hvis din hobby er mer som strikking malm noe og deretter få noen mer komplekse mønstre og se om du kan lage gensere og andre plagg.
 14. 14
  Skjem deg selv. Dette er mer for jenter, men gutter kan gjøre det også. Ta lange bad i stedet for dusj. Gjør neglene og slitasje ansiktsmasker og alt det der.
 15. 15
  Hvis du er jordet under begrepet tid, sørg for at alle leksene blir gjort i tide.
 16. 16
  Hvis du ikke kan bruke datamaskinen og annen elektronikk følger du disse trinnene.
 17. 17
  # Hvis du har tid mellom tidspunktet du kommer hjem fra skolen og når foreldrene kommer hjem, begynne å planlegge hva du vil gjøre den kvelden, som å lese en interessant bok eller lytte til musikk. Hvis du ønsker å bo litt etter skolen, forteller foreldrene dine at du trenger å besøke noen lærernes etter-skoletid.

Uten å bryte regler

 1. 1
  Lese, lese, lese! Hvis du har papirkopier bøker, lese dem hele dagen å fordrive tiden hvis foreldrene dine ikke har jordet deg fra å lese.
 2. 2
  Lek med dyr dersom det er hunder eller katter i hjemmet.
 3. 3
  Spille brettspill.
 4. 4
  Lage mat hvis foreldrene dine tillater det.
 5. 5
  Lakkere neglene dine (hvis en jente)
 6. 6
  Doodle en haug av tilfeldige ting og tegne hva du kan
 7. 7
  Hvis du kan spille et instrument som piano eller noe gjør at

Slutte å vise å være jordet som en straff

 1. 1
  Tenk på hvorfor du gjør ting som gjør dine foreldre jorde deg.
 2. 2
  Skriv ned en liste over grunner til hvorfor du vil forbedre og slutte å komme i trøbbel.
 3. 3
  Sett deg selv i dine foreldres situasjon, og innser at de sannsynligvis føler behov for å jorde deg fordi du ikke følger deres regler.
 4. 4
  Innse være ung er en svært kort tid i livet ditt, og kanskje blir jordet er egentlig ikke en straff. Kanskje det er en mulighet til å reflektere, og å vedta bedre vaner som vil gjøre deg og dine foreldre stolt.
 5. 5
  Arbeidet med hobbyer og gjøre ting som vil gjøre at du føler deg godt om deg selv.

Tips

 • Hvis foreldrene dine har tatt bort datamaskinen, og du ønsker å gå på nettet, bruke DSi eller iPod Touch, hvis de ikke har tatt dem bort ennå. Hvis de har også tok disse bort, kan du bruke en mobiltelefon som har Wi-Fi.
 • Hvis foreldrene dine har fortalt deg at du ikke har lov ut rommet ditt og du blir lei, når du forlater rommet, sneak noe opp genseren din, som du DS eller noe.

Advarsler

 • Hvis du blir tatt sniker seg ut mens jordet, kan du få dobbelt straff. Vær forsiktig.
 • Hvis de tar deg lyve hvis de spør noe sånt som "visste du bruke telefonen mens vi var borte?" vil bare gjøre jording lenger enn bare en uke (r)
 • Å bli tatt kan bety at du får jordet mer tid, men denne gangen dette betyr at de vil ta bort flere ting, blant annet CD-er eller noe som kan gjøre deg bryte straff.

har en PARTY!!

 • Hvis du blir tatt, kan du komme unna med hele "Minst Jeg bodde i huset".

Ting du trenger

 • en datamaskin
 • en TV
 • en stereo (hvis du har en)
 • god hukommelse
 • en Nintendo DSi / Apple iPod Touch
 • Notebook å skrive i
 • Penner / blyanter
 • Spillkonsollen
 • en Nintendo DS eller DSi eller 3DS
 • mat
 • drikkevarer

ballonger til fest