Wkano

Hvordan å sove i klassen

Mange studenter får ikke nok forrige natt. Som et resultat, kan studentene sovne i timene. De elevene kunne komme i trøbbel. Hvis du elsker søvn like mye som meg, her er noen metoder for hvordan å sove i klassen og komme unna med det.

Trinn

Hvordan å sove i klassen. Finn et sted der du ikke vil bli lagt merke til av læreren eller andre elever, så best som mulig.
Hvordan å sove i klassen. Finn et sted der du ikke vil bli lagt merke til av læreren eller andre elever, så best som mulig.
 1. 1
  Finn et sted der du ikke vil bli lagt merke til av læreren eller andre elever, så best som mulig. Pass på at det er en venn nær deg for å vekke deg hvis nødvendig.
 2. 2
  Den "jeg droppet noe" metode: Plasser en blyant på gulvet i nærheten av skrivebordet på høyre side. Plasser din venstre arm horisontalt på kanten av pulten. Sett pannen på armen. La din høyre arm floppen ned som om du er nå for blyanten. Imidlertid kan en lærer ganske enkelt legge merke til, at det er noe galt, fordi det tar mindre enn 35 minutter for å plukke opp en blyant!
 3. 3
  Boken metode: Sett opp din venstre arm på samme måte som siste utvei. Åpne en bok og plassere den på fanget. Plasser hodet ned på armen din. Plasser høyre hånd på sidene.
 4. 4
  Boken metoden # 2: Plasser en innbundet bok på pulten din åpnet for svært midten (slik at sidene ikke slår seg.) Sett albuene på pulten din ved siden av boken med underarmene opp. Bruke hendene skjerme øynene som en solskjerm / baseball cap.
 5. 5
  Book metoden # 3: En veldig behagelig måte å sove i klassen, forutsatt at læreren ikke bryr seg hvis du sover, er å bare sette en bok flatt på skrivebordet, og hvile pannen på den. Mens du gjør dette er det viktig å bare holde armene avslappet i fanget. Ulempen med denne metoden er det gjør det ganske tydelig at du er eller prøver å sove. Den store fordelen med denne metoden er at det ikke medfører armene eller noen annen del av kroppen din til å "sovne" (no pun intended), slik at du kan sove lenger uten å bli vekket av armene prikking i ubehag.
 6. 6
  Pulten metode: Sett arm og hode i de vanlige stillinger. Nå inne pulten din, som om du er rotet etter noe.
 7. 7
  Den "Jeg tar notater metoden": Plasser litt papir eller notater, helst med litt skriving på dem, på bordet. Plasser din venstre albue på bordet og hvile hjørnet av pannen på hælen på den venstre håndflaten. Ansiktet ditt hode nedover slik at du er ute på kanten av pulten din. Hold en penn i høyre hånd til papiret foran deg, som om du skulle skrive noe. Du kan også justere setet slik at du vipper hodet og kroppen vekk fra læreren så mye som mulig. Bytte hender der det er nødvendig, slik at armen du hviler på beskytter deg fra læreren.
 8. 8
  Det jeg er-lesing-under-the-desk-metoden. Plasser en bok åpen på fanget, folde armene på pulten, og legge hodet ned slik at det ser ut som du leser din lærebok. Svare på et par spørsmål, mens i denne posisjonen før du går i dvale, så læreren din tror du er våken og oppmerksom.
 9. 9
  Ta en bok og sette den står opp på skrivebordet ditt skjerming ansiktet fra læreren.
 10. 10
  Prøv å beger ansiktet ditt hvis du leser noe. For å gjøre dette, kopp hendene rundt øynene og hvile haken i håndflatene.
 11. 11
  Den lange hår no-mislykkes metode: Hvis læreren står på ett sted, og du har svært lange smell, sette dem foran ansiktet på et par minutter før du bestemmer deg for å sove. Deretter folde armene på pulten din og hvile haken på armene slik at ansiktet ditt er vendt mot læreren. Som en variant av denne metoden, hvis du har lov til å ha en ryggsekk eller stor pose i timene, plassere den på fanget og folder armene over det som om du klemmer den. Hvile hodet på toppen av sekken, i stedet for skrivebordet, da dette gir deg en mer oppreist holdning, og ser mindre mistenkelig. Sweet dreams!
 12. 12
  Denne metoden bare vil fungere på en datamaskin (datamaskin klasse, teknologi osv..) Åpne en "viktig" webside, sted på hånden på musen, en hånd på tastaturet og sakte sovner.

Tips

 • Hvis du har en test, gjøre testen først og sovner then.You er mindre sannsynlig å få caught.Some lærere ikke engang tankene dette.
 • Hvis en lærer elsker sitt fag og får inn lange rants, vil de sannsynligvis være altfor distrahert til å legge merke til deg, spesielt hvis du vanligvis får gode karakterer i sin klasse.
 • Læreren ofte oppsummerer alle (s) han har sagt i de siste minuttene, så har din venn vekke deg om fem til ti minutter før klassen ender. Det burde hindre deg fra å gå glipp av altfor mye.
 • Hvis du er typen til å vise synlige tegn på tretthet-ie, mørke ringer under øynene, uvanlige blekhet-forsøke å gå til klinikken. Deretter kan du legge ned og sove. Dette er ideelt for korte naps.
 • Sjekk dine karakterer. De er indikatorer på overforbruk.
 • Hvis du blir tatt, være klar til å møte konsekvensene.
 • Hvis du gjør stille lesing og trenger ikke å oppsummere det, bare sette opp boken og handle som du leser den.
 • Hvis du ser en pedagogisk film der du ikke trenger å ta notater, bruke dette som en mulighet.
 • Filmer er en flott tid til å sove. Det er mørkt og læreren aldri stiller spørsmål. Du trenger bare å sørge for at du våkner opp når filmen er over.
 • Enklere i en klasse som kunst, der du ikke lærer mye viktig (test-verdig) informasjon hver klasse. Det er også bra hvis du har et skrivebord foran et vindu, eller tilbake til læreren pulten. Bare rett og slett hvile albuen på bordet og hodet på deg hånden, og en blyant i tegningen hånd med papir foran deg. Hvis du blir tatt og ikke tegne en liten skisse på forhånd, kan du si at du prøvde å få "inspirasjon" fra ting utenfor, eller du ikke vet hva du skal tegne.
 • Velg riktig klasse å sove i. historie eller matematikk (avhengig av lærerne) kan være farlig å sove gjennom på grunn av den konstante strømmen av viktig informasjon. Også lærere i disse klassene har en tendens til å kreve mer elevenes engasjement (spørsmål svarte, kryptering for, etc.). Prøv å sove gjennom en klasse som er lett for deg å passere, eller består hovedsakelig av et foredrag eller presentasjon av noen type som bare krever passiv deltakelse.
 • Hvis du tilfeldigvis har en stor på denne dagen, men du ikke får nok søvn den natten / morgenen, er det bedre å sove i klasser i løpet av dagen før test slik at du er mer uthvilt, men være forberedt på å gå glipp av andre ting i klasser som du sove i.
 • Jeg har lært at når du planlegger å plass / søvn / ikke betale oppmerksomhet, heve hånden for alle spørsmål du tror du kan få vite de første minuttene, slik at måten læreren vil føle seg mindre forpliktet til å ringe deg senere i klassen hvis du ser litt... mindre aktive.
 • Dette er veldig vanskelig, men trene deg selv å være i stand til å lytte mens du sover, så hvis læreren sier "(sett inn navn her) sover du?" du kan si nei, så hvis læreren spør "hva var det siste jeg sa" vil du være i stand til å svare på spørsmålet vellykket. (IKKE bruk en smart-aleck svaret!)
 • Hvis du bruker noen av de ovennevnte teknikker, trenger du ikke å fullt sove, bare slappe av og drive litt. På denne måten gjør du føler deg litt mer uthvilt, og du bør likevel vite hva som gikk i klassen.
 • Prøve å sove med øynene halvåpne. Fra avstand, vil det bare ut som om du ser ned.
 • Prøv å sove under en film eller etter arbeidstid. Noen lærere vil gi deg spillerom hvis det er en morgen klasse, og du trenger ikke å gjøre noe.
 • Ikke bruke ørepropper - de kan hjelpe deg å sove, men du vil ikke være i stand til å høre hva som skjer.
 • Har en venn gi deg kopi av notatene eller lekser som de gjorde mens du sov.
 • Ikke faller inn i en dyp søvn, faller inn i en lys slummer der du kan liksom høre hva som skjer.
 • Prøv ikke å ligge på skrivebordet, fordi det vil gi deg bort lett.
 • Du kan spørre personen foran deg til å lene seg tilbake i stolen sin, som blokkerer lærerens syn på deg.
 • Bruk klær med hette på dem.
 • Det er lettere å komme unna med å sove i klassen i ryggen enn foran. Tigge og be med læreren din at du ønsker å sitte på ryggen eller fortelle dem at du ikke kan se nær, men bare langt unna. Vegger gjør det til et flott sted å slappe av å bare lene deg tilbake og lukk øynene og læreren vil se og se du er oppe så hun vil ikke kalle på deg!
 • Den sjette metoden ikke fungerer fordi armen ikke er i bevegelse.
 • Se opptatt med å gjøre noe, eller lytter
 • Selv om du er sliten, prøve å holde seg våken. Ikke engang "hvile øynene".
 • Bruk nyanser som ser ut som vanlige briller.

Advarsler

 • Vær forsiktig med disse lærerne som kaller tilfeldige mennesker for spørsmål eller å "vise klassen et eksempel" fordi hvis du blir tatt, kan det være alvorlig.
 • Prøv å ikke nær noen som ville fortelle om deg, eller noen du hater. De vil mest sannsynlig tyster på deg bare for å få deg i trøbbel.
 • Hvis du, sove diskusjon, eller sleepwalk, unngå å bruke disse teknikkene.
 • Lærere sladder så vær forsiktig. Du kan være med en ny lærer neste skoleår, og de vil kjenne deg med et rep som en sovende.
 • Være skeptisk til folk rundt deg. Hvis de tiltrekker seg for mye oppmerksomhet eller er sannsynlig å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet, enten jobbe hardt for å se ut som du er våken eller jobbe enda hardere for å være våken.
 • Dersom læreren er veldig, ikke gjør dette!
 • Dette kan virke innlysende, men ikke sovner før fremmøte er tatt og lekser blir samlet! Du vil sikkert bli fanget.
 • Vær forsiktig med å forlate ansiktet ditt i lys og hake ubeskyttet, vil haken falle og det vil være åpenbart at du sover.
 • Du må ikke sove hvis klassen din gjør en aktivitet som popcorn lesing (leser en del av teksten, deretter "spratt" den til noen andre). Læreren vil merke at du sover hvis noen stiller det til deg.
 • Hvis du sover mye gjennom klasse du vil finne deg selv sviktende klassene dine. Finn ut hvem du er før du forsøker å gjøre dette.
 • Pass på at læreren ikke at du skal slå i notater eller noen slags oppsummering på slutten av klassen.
 • Bli advart om at de rundt deg at verdien utdanning mer enn noe annet kan treffe deg med et dårlig rykte som en slappfisk som kan ta en stund å bygge opp igjen
 • Sørg for å rydde opp i sikle hvis du sikle på skrivebordet
 • Hvis du sitter i eller i nærheten på første rad, er det svært risikabelt å sove.
 • Hvis du rekvisitt hodet opp med armen din, være svært forsiktig at du ikke trekker hjørnet av munnen litt åpen. Dette kan føre til en massiv 'sikle pool' på notatene / lærebok / bindemiddel / desk og du vil bli arrestert.
 • Ikke gjør dette for ofte, eller læreren kan bli mistenksom.
 • Å gjøre dette kan resultere i manglende verdifull eller kritisk informasjon.
 • Husk at uansett hva du gjør, vil disse teknikkene fungerer ikke med alle lærere der ute.
 • Sørg for ikke å få til en vane å faktisk sover i klassen.
 • Hvis personen foran deg er åpenbart sover, er det viktig at du ikke sove.
 • Sikling er en måte å få deg fanget og latterliggjort i lang tid.
 • Hvis du blir tatt, vil du få forvaring, suspendert eller utvist og jordet

Ting du trenger

 • A Book
 • En god
 • Blyant / papir
 • En venn
 • En stum lærer eller en forståelse / omsorg TA
 • Praksis