Wkano

Hvordan å spørre kjæresten din eller kjæresten for å miste vekt

Er kjæresten din eller kjæresten litt overvektig, og du ønsker å spørre dem om de kan miste noe av det, uten å såre følelsene sine? I så fall, holder på å lese!

Trinn

Hvordan å spørre kjæresten din eller kjæresten for å miste vekt. Konfrontere personen du ønsker å snakke med deg for å miste vekt.
Hvordan å spørre kjæresten din eller kjæresten for å miste vekt. Konfrontere personen du ønsker å snakke med deg for å miste vekt.
 1. 1
  Konfrontere personen du ønsker å snakke med deg for å miste vekt. Gjør dette når dere to er alene, uten avbrudd.
 2. 2
  Fortell dem at du vil ha dem til å være her i lang tid, og at du ønsker å hjelpe dem til å være sunn.
 3. 3
  Fokus på helse, snarere enn ser ut. Det er viktig å forklare at du er tiltrukket av dem nå, og det burde ikke være det primære fokus. Du bare vil ha dem til å føle sitt beste, og å være sunn og glad.
 4. 4
  Hvis de er enige, bli kvitt all junk food i huset, inkludert brus, høyt sukker frokostblandinger, etc.
 5. 5
  Erstatte all junk food med frukt, grønnsaker, fiberrik frokostblanding, vann, vitaminer, osv..
 6. 6
  Sette et eksempel ved å modellere god spise og trene atferd.
 7. 7
  Gjør yoga, gå til gym, jogge, og ta turer sammen. Gjør det sammen vil bidra til å holde din kjære motivert til å fortsette, og jo mer vekt de taper, jo bedre vil de føle.
 8. 8
  Under hele prosessen, gi din kompis oppmuntring. Si hvor god han eller hun ser, hvor godt han eller hun gjør, hvor stolt du er, osv.

Tips

 • Gjør det til en del av din daglige livsstil, snarere enn et kortsiktig mål.
 • Ikke prøv å tvinge noen til. Når noen er tvunget til å gjøre noe, de er mer sannsynlig å enten slutte i begynnelsen eller gjøre det, men føler ergerlig senere.
 • Gå inn med en positiv holdning, vil det gjøre det mye enklere å åpne opp for din kompis.
 • Vær oppmerksom på at personens fallgruvene. Hva fører eller bidrar til hans eller hennes vekt gevinster? Når det er fysiske eller emosjonelle vedlegg (fødselen, en nyere kilde til stress, sykdom, sorg et dødsfall), være oppmerksomme på at coping metoder utvikles for en grunn. Noen ganger, at personen rett og slett aldri har vært utsatt for sunn mat, sunn deler, eller kvalitet trening.
 • For litt konkurransedyktig spin, gå til skolens spor, og kjøre mot hverandre på foten. Du vil ha det gøy og mister vekt i prosessen.
 • Hold et vekttap logg på kjøleskapet, ditt navn på den ene siden av papiret, er din kompis på den andre siden. Uke 1, mistet 3 pounds, osv. På slutten av måneden, kan du legge den opp, og se hvor mye hver av dere har tapt. Du trenger ikke å holde startvekt for alle å se, eller du kan selv bare registrere prosent tap a la TV-show The Biggest Loser.
 • Det er mange mennesker og informasjon i ditt område, og på nettet, så langt som vitaminer, vekttap regimer, øvelser, mat og så videre.

Advarsler

 • Ikke gå ned i vekt på en farlig måte, som å ta narkotika eller sulter deg selv.
 • Ikke overdriv, holde rikelig med væske i kroppen din.
 • Din venninne / kjæreste kan bli veldig sur på deg eller føler fornærmet. Hvis dette er tilfelle, la dem vite at du virkelig bryr deg, og du bare vil at de skal være sunn.
 • Alltid være taktfull, og holde deg og din partner beroliget av dine mål: å være friske individer og å være i et sunt forhold!