Wkano

Hvordan å stoppe en såkalt venn fra å sette deg ned

Du har en "venn" som kan være morsomt og morsomt å være med noen ganger, men foran andre, setter deg ned eller bruker du som stumpen av vitser eller sprell. Hvordan håndterer dere denne uvanlige forhold? Er det noen sjanse for at du kan endre ting?

Trinn

Hvordan å stoppe en såkalt venn fra å sette deg ned. Hvis "Frenemy" er sårer deg, stå opp for deg selv og gjøre det med en gang, ikke ta smertene.
Hvordan å stoppe en såkalt venn fra å sette deg ned. Hvis "Frenemy" er sårer deg, stå opp for deg selv og gjøre det med en gang, ikke ta smertene.
 1. 1
  Hvis "Frenemy" er sårer deg, stå opp for deg selv og gjøre det med en gang, ikke ta smertene. Det er ingenting så effektivt som rett og slett å gjøre det kjent at du har respekt for deg selv og være Respected.You trenger ikke å være slem eller snørret. Bare si: "Hei, var det fint?" Hvis det er andre rundt, det er en god sjanse i det minste en av dem vil bli med på din side. Definitivt, gjør uansett hva utfallet blir, ikke vente - ikke la denne behandlingen dra på. Når du tillater det å fortsette uten protesterer, kan din "venn" fortsetter å sette deg ned. Sørg for at han / hun innser at ikke er tilfelle, med en gang.
 2. 2
  Snakk med denne vennen privat. Noen ganger blir momentum et tak på oss, og vi gjør dumme ting, uten å vite hvordan man skal stoppe når vi kommer i gang. Hvis dette skjer, forhåpentligvis kan du være en god sport og sette opp med det for en natt (eller dag). Senere, når du kan ha litt privatliv, snakke med vennen din. La ham eller henne vite at dine følelser ble såret av de tingene han / hun sa, og selv om du tillater det å fortsette selv etter at du nevnte det sist gang du var sammen, vil du ikke være så overbærende neste gang. Spør hvorfor han / hun brukte deg som en punch line for alle vitsene han / hun fortalt, eller hvorfor han / hun følte han / hun måtte snakke om deg på den måten. Å gi vennen din en sjanse til å reflektere over hva han / hun gjorde kan hjelpe ham eller henne å unngå at atferd i fremtiden.
 3. 3
  Å bli hørt uansett hva. Noen mennesker bare ikke vil få en anelse, selv om du leverer det til dem. Kanskje vennen din bare ikke vil kontrollere seg selv. Notice: vil ikke. Fordi sannheten er, kan hun om hun ville. Hvis vennen din lover privat for å kutte det ut, men så gjør det igjen. og igjen... og igjen, har du et dypere problem. Husk at det er greit å bry seg om henne så mye som hun bryr seg om deg. Hvis hun ikke bryr seg om at hun er vondt følelsene dine, så du bør ikke bry seg om at hun vil bli flau når du står opp og si: "Hei. Jeg ba deg slutte å bruke meg for en boksesekk. Jeg snakket med deg sist tid, og da vi snakket privat, og du sa at du forsto nå jeg fortelle deg:.. jeg har ikke tenkt å legge opp med det noe mer Stopp ". Hvis hun opprørt av det, så ille. Du må vise nok styrke og ryggrad til å beskytte deg selv - ikke fornærme henne, eller delta i utskjelling eller være en idiot - bare stå opp, oppgi problem, si hva du forventer fra her på ut, og deretter håper at hele resten av folket der er anstendig nok tilbake til deg. De fleste er ubehagelig når en person er å plukke på noen andre. Hvis du peker ut veldig vokalt at du er lei av å bli hakket på denne måten, vil de fleste side med deg.
 4. 4
  Avslutte vennskapet hvis du må. Hvis denne personen ikke vil respektere deg, uansett hvor hardt du prøver eller hvor mange sjanser du har gitt ham eller henne, er det på tide å akseptere det faktum at denne personen ikke er en sann venn. Sjansene er hvis du har en "breakup" samtale, vil denne personen bare rulle hans eller hennes øyne og kaller deg en dårlig sport. Ikke bry - bare bli mindre og mindre tilgjengelig for å gå ut og ha det "gøy" med denne såkalte venn. La det drive til du har drevet fra hverandre og kalle deg heldig som har en ny mulighet til å få venner for en bedre kaliber.

Tips

 • Husk at en ekte venn ville aldri sette deg ned.
 • Forvent tilbakeslag. Denne type atferd er vanligvis ca kontroll eller utrygghet. Begge er egentlig det samme - folk som behandler andre i denne respektløse måten ofte føler seg usikre og prøver å gjøre seg selv føler seg bedre ved å gjøre andre mennesker ser verre. Dette fører ofte til dem forsøker å kontrollere andre, også, som en måte å holde noen rundt for å bruke på denne måten. Ikke tillat deg selv å bli et offer - og av samme token, forstår at denne personen kan ha behov for å bli minnet ofte en stund for å bryte mønsteret.
 • Jo mer fornuftig og rolig du er når du spør denne personen ikke å snakke om deg eller til deg på den måten, jo mer sannsynlig er det å bli hørt og respektert. Gråt og komme inn i et snit vil ikke tjene deg mer respekt enn å bli samlet inn og kult når du sier: "Hei, kom igjen - Jeg har spurt deg før ikke å bruke meg som en boksesekk Kutt det ut, vil du.?"
 • Hvis de virkelig brydde seg om deg... de vil forstå!

Advarsler

 • Ikke la noen andre enn dine virkelige venner vet om dette. Andre mennesker kan dra nytte av dette og bryte opp vennskap med den personen.