Wkano

Hvordan takle å like en person som ikke respekterer deg

Forkjærlighet noen som ikke respekterer deg presenterer noe du bør ta i betraktning når man vurderer sin karakter, som fører deg til å avfeie like dem direkte, på den annen side, om vi er tiltrukket av noen er ofte utenfor vår kontroll og for noen grunn, holder hjertet insistere. Faktisk, i noen tilfeller deres uhøflighet og respektløse holdning kan være attraktive i en pervers måte, fordi vi er i redningsmann eller pleaser modus, tenker vi kan enten løse eller endre denne personen til det bedre.

Hvis du er i denne situasjonen, kan det være forvirrende og sårende, spesielt hvis de stadig satt deg ned til tross for den hyggelige og oppmerksomme fremskritt. I så fall er det på tide å ta hensyn til deres holdning og gi deg selv mer respekt i stedet for å gi dem noe mer spillerom til å være frekk mot deg. Denne artikkelen vil gi deg tips om hvordan du kan komme over denne personen ved unearthing respekt for deg selv igjen.

Trinn

Hvordan takle å like en person som ikke respekterer deg. Pass deg for glamour effekt.
Hvordan takle å like en person som ikke respekterer deg. Pass deg for glamour effekt.
 1. 1
  Pass deg for glamour effekt. Noen ganger er det lett å falle for rollen, posisjon eller status som en person representerer, snarere enn den faktiske personen og deres sanne karakter. Denne forvirringen av identitet kan være vanskelig å nøste opp hvis du er truffet av glamour av hva de "gjør", men hvis du ikke prøver å skille person fra stillingen, så du kan falle for noe som ikke er enda ekte. Å utdype, om denne personen er i en posisjon av autoritet, makt eller respekt i noe som interesserer deg, eller teller mye for deg, enten det er en jobb, hobby, klubb eller idrett rolle, kanskje du har forvekslet rolle eller stilling personen med hvem de egentlig er. Dette er en vanlig misforståelse i en verden der vi overvurdere hva folk "gjør" i stedet for hvem folk er i form av sin "karakter".
  • For eksempel fikk Jenna forelsket i Gary. Han er den øverste debattant for året og har en utrolig måte med ord, som er noe hun skulle ønske hun hadde mot til å stå opp og gjøre også - faktisk høre hans levering bare fører henne til å smelte inni. Han er også president i debattere samfunnet og har mye innflytelse i den engelske fakultetet. Han synes å ha endeløse folk rundt ham som ønsker en bit av sin tid. Jenna ønsker spesielt å være en debattant og å bli lagt merke til for sine ord ferdigheter også. Hun vet Gary er ikke veldig hyggelig mot henne og har selv regelrett fornærmet henne på en rekke anledninger, men hun mener dette er nesten sjarmerende fordi det er et tegn på at han er smart, vittig og en dag, kan komme til å innse at hun er flink med ord også. Jenna er sårt feil - hun elsker det Gary står for, ikke Prig at Gary faktisk er.
  • George faller dypt for sjefen sin. Hun er smart, flink, sassy og det er konstant snakk om at ledelsen er så imponert over henne at hun har planlagt for opprykk til en topp rolle om kort tid. Likevel er hun alltid sarkastiske kommentarer og skjæring i bemerkninger hun gjør til George og insisterer på at han gjør om sitt arbeid hele tiden, selv om George har alltid vært en topp utøver og andre folk innser at han har utmerket arbeid utfall. Likevel er George klar til å sette sitt eget arbeid ned fordi han mener at hans sjef er smartere enn ham, og at hvis han gjør som hun spør, vil hun komme til å innse at han er spesiell og blir enige om å gå ut med ham. Som med Jenna, er George dessverre feil - han er rammet av glamour av sjefen sin rolle og utmerkelsene hun får og toner ned sin uhøflighet til ham i håp om at hun kommer til å endre. Hun vil ikke forandre seg og han vil bare holde på å sette seg ned.
 2. 2
  Finn ditt eget sted av. Fortsetter å like noen som ikke respekterer deg vil ofte være jordet i din egen usikkerhet og mangel på selvrespekt. På noen måter, kan du se denne fornærmende og uhøflig knuse som en som kunne fylle det du oppfatter som tomrommene inni deg. I virkeligheten så kan ingen fylle deg, bare du kan fullføre deg og hvis du har lav selvtillit, lav selvrespekt og massevis av usikkerhet, så du trenger å fokusere på deg selv og dine egne behov heller enn å fortsette å jage etter noen som vet hvordan å fokusere på dine svakheter og slå kniven. Vær forberedt på å slutte å sette deg gjennom dette og begynne å forbedre din egen følelse av selvtillit verdt i stedet. Minn deg selv om at ingen person som fornærmer deg eller setter deg ned fortjener å danne en del av livet ditt.
 3. 3
  Ikke over-analysere deres atferd. Sannsynlig at de er slik de er på grunn av 1001 grunner, fra deres egen usikkerhet gjennom til oppmerksomhet-søkende. Men til syvende og sist du skal nå et poeng av å si til deg selv "hvem bryr seg"? Du er ikke deres skytsengel, du er ikke deres helse profesjonell og du er ikke deres personlige trener. Hvis de har problemer, er du ikke der for å lagre eller endre dem, og du risikerer å gjøre opp grunner til å unnskylde sin oppførsel hvis du over-analysere hva tvinger dem til å oppføre seg på en bestemt måte. Hvis måten de oppfører seg mot deg er å få deg ned og er sårende, det burde være nok av et varsel for deg å begynne extricating deg selv fra din ensidig forelsket i dem.
 4. 4
  Innse at du er nødt til å komme over denne personen. En frisk forhold mellom to personer er ikke mulig hvis man mangler hensyn til den andre. Selv om dette er den vanskeligste delen av prosessen, det er den mest avgjørende del. Hvis du er villig til å sette dine følelser for denne personen bak deg, så vil du fortsette å lenge etter denne personen, og ikke sette dine egne behov og respektere først.
 5. 5
  Fokusere på hvorfor du bør denne personens holdning mot deg i stedet for på hvorfor du liker dem. Når de har vist en respektløs holdning til deg ved flere anledninger, bør dette være tilstrekkelig advarsel til deg at de ikke kommer til å stoppe, og at deres syn på deg er alltid kommer til å være uvennlig og uvennlig. Hvis du fortsetter å unnskylde sin oppførsel eller behandle deres holdning som noe annet enn hva det er, fortsetter du å la deres uhøflighet og manglende respekt oppstå, og tillate dem å komme unna med fryktelig oppførsel mot deg. Spør deg selv hvordan de legger deg ned eller fornærme deg. For eksempel: Har flau denne personen du i det offentlige? Erte deg nådeløst? Irritere deg til ingen ende? Kast mothaker på din måte, spesielt når andre er der for å høre dem? Narr av deg? Å vite hvorfor du ikke bør ønske å bli knyttet til denne personen kjærester eller på annen måte er en viktig del av å komme over en feilplassert knuse.
 6. 6
  Beskytt deg selv ved å frigjøre. Muligens du har vært å sette deg selv i en posisjon av å være i deres nærvær så ofte som mulig, varig deres uhøflighet og fornærmelser av hensyn til å tilbringe tid i nærheten av dem, bare for å være i deres nærvær. Uansett hva din nåværende oppførsel mot dem, må det ende - for din skyld. Det er antydet at du trekker deg unna denne personen helt og begynne å trekke deg sammen i stedet. Her er hva du skal gjøre videre:
  • Ikke snakk til denne personen. De åpenbart ikke fortjener din oppmerksomhet.
  • Hvis du har telefonnummeret sitt i dine kontakter, deres e-post i adresselisten, eller sin egen profil på et nettsamfunn, sletter hver kilde til kontakt og forbindelse. (Du kan til og med gå så langt som blokkerer dem.) Dette vil la personen vite at du ikke vil akseptere deres tidligere handlinger, og vil ikke sette opp med eventuelle fremtidige uhøflighet.
  • Hvis personen forsøker å snakke deg, ikke svare. Bare gå bort. Hvis sa ingenting føles for frekk mot deg (tross alt, trenger du ikke ønsker å dyppe til deres nivå), bare si en høflig ting å unnskylde deg selv og deretter forlate.
  • Hvis du har noe annet valg enn å snakke med dem (for eksempel på jobb), være overfladisk og sier bare hva som sies, alt i en profesjonell tone og måte. Vurder å holde en oversikt over eventuelle fornærmelser knyttet til deg personlig eller ditt arbeid ytelse, for å høyne med sjefen din eller noen andre. Slå denne typen situasjon rett rundt i tankene dine fra å være en tålelig forelsket å være en utålelig harasser.
 7. 7
  Slutte å snakke om denne personen til noen andre. Ikke sladder eller fornærme dem bak ryggen deres. Det er rett og slett å spille sitt spill, og unnlate å styrke din egen selvrespekt og karakter. Når noen spør deg hva som skjedde mellom dere to, si noe langs linjene av "Jeg var lei av å håndtere ham / henne." Eller rett og slett si at dere begge enige om å være uenige, og at du ikke er i samspill mye i disse dager. Til syvende og sist, er det egentlig ikke noen andres virksomhet, slik at du er fri til å si "Hvorfor vil du vite? Det er ikke noe jeg har lyst til å diskutere."
 8. 8
  Få støtte fra familie og ekte venner eller fra kolleger eller gruppemedlemmer du vet du kan stole på. Kutte noen sårer av, spesielt hvis du har vært fantasere om deres potensielle fremtidige rolle i livet ditt, og du har vært expending endeløse energier prøver å få dem til å komme rundt å se deg i et bedre lys. Du kan fortsatt ha noen følelser for dem etterpå, og det er naturlig, men det er ikke en grunn til å falle tilbake i gamle mønstre av atferd. Arrangere en sammenkomst for noen venner for å få tankene bort denne personen, tilbringe tid hengende ut med folk som ser og anerkjenner det gode i deg og være sammen med folk som er støttende for deg, enten du er en suksess eller ikke i noen forsøke. La deg selv føle hvordan det er å være rundt mennesker som respekterer deg og ikke gi deg sorg.
 9. 9
  Komme videre med livet ditt på en mer positiv og selvstendig gjennomtenkt måte. Vær oppmerksom på fremtiden for hvordan du samhandler med folk som krysser din vei og ikke la ditt hjerte til å kjøre unna med sprø ideer om å redde eller innløse noen. Folk vil bare endre hvem de er av egen vilje. Videre vil fantasere om at noen kommer rundt og se den "virkelige deg" betyr at den "virkelige jeg" ikke skinner frem nok til å begynne med og tilbringe tid polering den "virkelige deg" skal nå være din nåværende fokus. Vi tiltrekker og er tiltrukket liker folk, så noen ganger vi er tiltrukket av en person som avslører noe vi har fornektet inne i oss selv. Det er viktig å lære av det faktum at du har blitt tiltrukket av noen dypt negativt fordi det sier mye om hvordan du føler om deg selv inne. Du fortjener mer og du trenger å minne deg selv på denne tiden til det blir andre natur, så vel som arbeider på de sidene ved deg selv som du trenger for å gi næring med større vennlighet.
  • Stå høyt og ha tillit til deg selv. Du vil tiltrekke likesinnede mennesker som deler din positivitet og som setter pris på dine styrker og personlighet når du velger denne veien. Det kan virke vanskelig nå, men dette er den eneste ekte måte å tiltrekke seg en person som ser den "virkelige deg" - ved å være en person som er redd for å uttrykke deg selv og til å forvente respekt tilbake fra andre.
  • Les hvordan du stå opp for deg selv for flere ideer.

Tips

 • En person som ikke respekterer deg ikke "trenger" du i noen form eller form. De kan runde opp oppmerksomheten du fortsetter lavishing på dem, men det vil ikke endre sin holdning noen. Hvis noe, forsterker konstant oppmerksomhet på tross av fornærmelser og mangel på respekt bare for den andre personen at de kan behandle deg som en dørmatte, uavhengig av dine følelser og menneskeheten. Gjøres med en slik person, uansett hva ditt hjerte forteller deg.
 • Som en del av la gå prosessen, prøve å ringe ut denne personen for deres kommentar eller atferd og se hva som skjer. Ring dem på deres dårlig holdning for en endring. Det er sannsynlig at de vil bli overrasket over at du har gjort det og svært defensiv om kommentarer. De kan også konfrontere deg på din egen oppførsel, og gir deg en mulighet til å uttrykke at du angrer på ikke å ha stått opp tidligere for å fornærmelser og dårlig holdning, men at du har funnet din ryggraden siden, og du gjør det nå. Unngå å angripe dem som en person, bare påpeke faktiske anledninger som de har sagt ting som var sårende.
 • Opptre som om du aldri visste denne personen. Ditt liv vil gå på og deres comeuppance vil skje et sted langs linjen. Selv om de ikke får noen karma etterklang, spiller det ingen rolle fordi fokus er på å være den beste personen du kan være, ikke på hva som skjer med dem.
 • Når en person er slem mot deg, det er ikke en oppfordring til å bli bety tilbake til dem. Så flott kan det føles å endelig få tilbake, er det mot sin hensikt, og gjør ikke noen føler seg bra (som du kanskje vet, etter å ha gått gjennom en lignende opplevelse følelsesmessig). De er fortsatt mennesker også, så grusom som de kan være.

Advarsler

 • Hvis denne personen truer eller stilker deg, rapportere det til de lokale myndighetene med en gang.
 • Ikke fortsett noen kontakt med denne personen, selv om de kaller du sier hvor "beklager" de er og hvordan det "aldri vil skje igjen." Dette er nesten alltid en metode for å suge deg tilbake igjen
 • Hvis de gjør om unnskyldning i det hele tatt, det er helt for egoistiske formål: å ikke komme i trøbbel. De er flau over en situasjon som peker ut sine tankefeil. Hvis de er virkelig lei for det, vil de måtte realisere det fulle omfanget av hva deres handlinger gjorde mot deg. De vil detalj handlingene og demonstrere gjennom bevis sine handlinger og si hvor spesifikt de påvirket deg. De vil ikke gi noe konkret å ta det opp ("Jeg skal ta deg med på en tur til Hawaii!"). Det er nok bare et forsøk på å "viske" hva som skjedde og igjen, dekke opp sine feil.
 • Husk at de fleste mennesker er pyser når det gjelder å innrømme sine tankefeil og feil. De vil prøve å dekke over det stedet avtale med det maturely.