Wkano

Hvordan å tiltrekke kvinner

Selv om det er umulig å ha alle kvinner i verden vil ha deg, det er mange ting du kan gjøre for å bedre sjansene dine for å appellere til så mange kvinner som mulig. Hvis du ønsker å vite hvordan å få øye på en bestemt kvinne, sjekk ut hvordan å tiltrekke en kvinne. Hvis du ønsker å vite hvordan å appellere til en rekke kvinner, ikke lete lenger.

Trinn

Hvordan å tiltrekke kvinner. Vær trygg på hvem du er.
Hvordan å tiltrekke kvinner. Vær trygg på hvem du er.

Vær komfortabel med deg selv

 1. 1
  Vær trygg på hvem du er. Det første skrittet for å få kvinner til å like deg er å like deg selv. Hvis du ikke er fornøyd med hvem du er, så kvinnen på tvers av rommet vil trolig ikke bli imponert, heller. Her er noen måter å få tillit i hvem du er:
  • Vær oppmerksom på dine beste egenskaper, enten det er din sans for humor eller evne til å gjøre noen åpne opp. Fremheve dem når du møter noen nye.
  • Arbeidet med å løse dine feil. Ingen er perfekt, men du kan bli en bedre person ved å gjøre et krafttak for å forbedre deg selv.
  • Tillit er nøkkelen, men hvis du er fornøyd med deg selv, kan du komme ut på jakt arrogant, og det er en stor turn-off.
  • Lær å gjøre narr av deg selv. Uten å være selvironiske, noe som gjør en og annen spøk om deg selv vil vise at du ikke tar deg selv så høytidelig.
 2. 2
  Vær komfortabel med hvordan du ser ut. Du trenger ikke å være et organ som byggherre å ha en sunn kropp og å være fornøyd med hvordan du ser ut. Hvis du er selvbevisst om kroppen din, vil du ikke være en chick magnet. Her er noen måter å forbedre måten du føler om hvordan du ser:
  • Være modige og ta en dans eller power yoga klasse. Ikke bare vil du forbedre måten du ser, men du vil definitivt møte noen damer i prosessen.
  • Treffer opp treningsstudio et par ganger i uken kan forbedre cardio, muskel tone, og din selvfølelse.
  • Spis sunn mat. Spise tre balanserte måltider om dagen og spise så mange frukter og grønnsaker som du kan. Unngå noe bearbeidet eller fet så mye du kan, men splurge på mat du virkelig ønsker en gang i blant.
  • Kle seg godt. Ta deg tid til å bære velsittende bukser, rene skjorter og sko som svarer til ditt antrekk. Å gjøre en innsats for å se fin vil vise damene at du sannsynligvis til å gjøre innsats i andre deler av livet ditt, også.
 3. 3
  Elsker det du gjør. Hvis du ønsker å tiltrekke kvinner, bør du allerede være fornøyd med ikke bare hvem du er og hvordan du ser ut, men med hvor du tilbringer mesteparten av tiden din. Hvis du er misfornøyd med jobben eller studier, vil den vise, og damene vil bli satt av ved din negative holdning. Her er hvordan du gjør det:
  • Hvis du arbeider, kan du prøve å elske jobben din så mye som mulig ved å bygge et forhold med dine medarbeidere, verdsette perks av ditt arbeid, og prøver å gjøre den beste jobben du kan, slik at du føler deg godt om deg selv.
  • Hvis du er på skolen, fokusere på de fagene som du elsker mest så damene vil se at det er noe du er opptatt av. Du vil bli en bedre student, vil få mer kunnskap, og vil gå av som ser ut som en mer interessant person.
  • Ta opp hobbyer som forbedrer livet ditt. Hvis du ikke har mange hobbyer allerede, plukke noe å være opptatt av, som løping, lesing historisk non-fiction, eller bygge møbler. Så lenge du ikke bruke all din tid besatt om dine hobbyer, vil du ikke bare bli mer attraktivt for kvinner, men vil bli en bedre person i ferd med å forfølge dine interesser.
  • La oss innse det --- du kan være på et sted i livet ditt der du ikke liker det du gjør veldig mye. Arbeide for å endre det, og i mellomtiden kan du prøve å holde klaget til et minimum slik at damene ikke tror du er en pessimist.

Være en dynamisk person

 1. 1
  Være kultivert. Kvinner vil bli tiltrukket av deg hvis du er en mann av verden og er i stand til å se ting utenfor ditt perspektiv. Hvis du arbeider for å være mer kultivert, ikke bare vil du være mer attraktivt for kvinner, men du vil ha en mer informert syn på livet. Her er hvordan du gjør det:
  • Lær et nytt språk. Du vil være i stand til å sette pris på en ny kultur, og hvis du blir flytende i et sexy språk som italiensk eller fransk, vil damene bli imponert og glade for å høre deg flatere dem i et fremmed språk.
  • Les et bredt utvalg av bøker. Lese skjønnlitteratur og sakprosa av en rekke forfattere kan hjelpe deg å sette pris på hvor stor verden er, og kan gi deg emner å diskutere med damene.
  • Reis hvis du kan. Se verden, eller i det minste en del av landet. Du vil lære mye om verden og vil møte en rekke interessante mennesker, noen av dem kan være sexy damer.
  • Se en rekke filmer. Ser både klassikere og aktuelle filmer kan hjelpe deg sette pris på kompleksiteten i den menneskelige eksistens. Din kjærlighet for filmer vil også tillate deg å imponere kvinner med innsikt når du inviterer dem på film datoer.
  • Åpne øynene til en rekke retter. Ikke bare holde oss til pizza og pasta - prøv den nye koreanske eller burmesisk sted i nabolaget ditt. Dette vil også hjelpe deg å finne en god dato destinasjon.
 2. 2
  Utvikle mange sunne og spennende relasjoner. Hvis du har et godt forhold til familien din og en variert gruppe av venner, vil damene ønsker å være en del av livet ditt. Kvinner er skeptisk til en fyr uten venner eller et nært forhold til noen av hans slektninger, fordi dette kan tyde på at han ikke vet hvordan de skal komme overens med folk, eller ikke finner mening i vennskap. Her er hvordan du arbeider på relasjoner i livet ditt:
  • Gjør et poeng av å se eller snakke med dine familiemedlemmer så mye som mulig. Hvordan du behandler din familie --- spesielt din mor --- sier mye om deg, og damene vil bli tiltrukket av deg hvis du er en kjærlig sønn. Du ønsker ikke å se ut som en momma gutt, men casually viser damene hvor mye du elsker din mor vil vise dem at du er en omsorgsfull person.
  • Utvikle en variert gruppe av venner. Mens være bestevenn med alle i brorskap eller på din kul ny arbeidsplass kan bli mye moro, kan det å ha en mangfoldig gruppe av venner gjør deg til en mer interessant person. Det er flott å være venner med noen karer fra brorskap din, men hvis du har også utviklet relasjoner med vennene dine i din helg fotball-liga, kan du lære mer om verden. Hva er mer, vil damene bli tiltrukket av din evne til å være i stand til å komme sammen med en rekke mennesker.
  • Kaste noen døde vekten av din vennskap. Hvis du henger ut med en person som er uhøflig eller ubehagelig bare fordi du har vært venner i mange år, kan det være på tide å revurdere vennskapet. Dessuten, hvis du tar rundt noen som er dypt irriterende eller uhøflig, vil damene tror dette er en refleksjon av hvem du er.
 3. 3
  Plukke opp noen nyttige ferdigheter. Hvis du er ikke bare interessant å være rundt, men faktisk har mye kunnskap, vil damene bli tiltrukket av din mandighet og din evne til å få ting gjort. Her er noen eksempler:
  • Lære å lage mat. Start med å legge til noen få enkle elementer til repertoaret ditt. Når du perfekt noe, som den perfekte biff eller glasert laks, kan du invitere damene over for middag. Du vil se sexy med en kokk forkle på, enten du er bak en grill eller foran en ovn.
  • Lær hvordan du kan være nyttig rundt huset. Enten du vet hvordan å fikse en lekkasje eller et ødelagt bord, vil damene bli slått på ved Kjenn din hvordan og kan også be deg om hjelp.
 4. 4
  Utvikle en følelse av humor. Du kan være interessant og kultivert, men hvis du ikke vil gå langt hvis du ikke vet hvordan å gjøre en dame latter. Hvis du har den rette sans for humor, vil du være mye mer sannsynlig å tiltrekke seg damene. Her er hvordan du gjør det:
  • Være flink. Du trenger ikke å være den høyeste eller mest utgående person i rommet, men hvis du gjør en skjæring eller skarp kommentar til rett tid, vil damene bli imponert.
  • Har rett levering. Hvis du har en morsom kommentar, sørg for at du sier det høyt nok, og når ingen andre snakker. Hvis du må gjenta spøk, vil det ikke være morsomt lenger.
  • Være hensiktsmessig. Gjør de riktige vitser for de rette menneskene. Hvis du henger ut med dine beste bro-venner, bør dine vitser være mer frekk enn de er foran en ny gruppe jenter, og spesielt hvis du møter en ny elskers foreldre for første gang.

Gjøre en kvinne føler seg spesiell

 1. 1
  Ikke vær redd for å kompliment en kvinne. Du trenger ikke å overdrive det, men retten kompliment til rett tid kan gjøre en kvinne tiltrukket av din ærlighet og evne til å sette deg der ute. Her er hvordan du gjør det:
  • Når du først møter en jente, fortell henne at du liker et smykke henne, hennes hårklipp, eller en av hennes andre tilbehør.
  • Når du blir kjent med henne, kan du være mer sløv. Si: «Har noen fortalt deg at du har veldig uttrykksfulle øyne?" Eller: "Du har den søteste latter." Ikke vær redd for å gjøre henne rødme bare litt.
  • Legg merke til ting om hennes personlighet. Virkelig lytte til hva hun sier, og fortelle henne at hun høres ut som en god venn, eller at hun har en stor sans for humor.
 2. 2
  Viser en interesse i din dame liv. Din damen vil bli imponert av dine interesser og perspektiv, men du må sørge for å gjøre gjengjeld ved å vise interesse for hennes sysler også. Her er hvordan du viser at du bryr deg:
  • Huske ting hun har fortalt deg. Hvis du har møtt henne før, og få opp små detaljer fra den forrige samtalen, for eksempel navnet på søsteren eller stedet der hun studerte i utlandet, vil hun bli tiltrukket av hvor mye du bryr deg.
  • Stille de riktige spørsmålene. Uten å høres ut som du er på vei et avhør, kan du stille henne spørsmål for å få hennes perspektiv. Start i det små og be om hennes mening om emner som ikke er veldig kontroversielt, og når du blir kjent med henne bedre, kan du grave dypere og spør om hennes perspektiv på å balansere arbeid og venner, eller hva hun ser etter i et forhold.
  • Erte henne. Når du kjenner henne godt nok til å vite sine svakheter, ikke vær redd for å rote det gøy på henne, så lenge hun går langs med den.
 3. 3
  Være en gjennomtenkt dato. Når kvinnen er tiltrukket nok til å gå på en date med deg, vil du holde henne interessert ved å fortsette å være engasjert på dine datoer. Her er hvordan å la henne vite at du bryr deg når du tar henne ut:
  • Være en gentleman. Åpne dører, få henne blomster, og gi henne jakken din om hun er kald.
  • Gjøre de små tingene. Sende henne meldinger i løpet av uken for å vise at du tenker på henne. Få henne små gaver.
  • Fortell henne at du hadde en flott tid. Vær ærlig. Hvis du hadde en fantastisk tid, la henne vite slik at du kan se henne igjen.
  • Når du er mer komfortabel, finne noen måter å få nærmere ved å børste opp mot henne. Bli en ekspert på hvordan man Trykk på en jente.

Tips

 • Ikke bli skuffet hvis du har prøvd alt og fortsatt ikke kan tiltrekke damen du ønsker. I ferd med å bli mer attraktiv for kvinner, har du forbedret deg selv!