Wkano

Hvordan å tiltrekke seg jenter uten å være irriterende

Hvordan være attraktiv for jenter og kvinner uten å være irriterende og prøver for hardt. Hvordan å forføre dem, og gjøre dem liker deg.

Trinn

Hvordan å tiltrekke seg jenter uten å være irriterende. Prøv å lese henne gjennom dine øyne.
Hvordan å tiltrekke seg jenter uten å være irriterende. Prøv å lese henne gjennom dine øyne.
 1. 1
  Definer din omfang. Det kan være to tilfeller - Du fokuserer på en bestemt jente, eller du ikke har noen bestemt mål. Du bare ønsker å få noen av alle de attraktive og vakre jenter du ser.
 2. 2
  Velg riktig mål. Ikke plukk noen som er ute av din liga. Hvis du er en nybegynner, gå etter en "rookie".
 3. 3
  Prøv å lese henne gjennom dine øyne. Pass på, aldri bli fanget stirrer på henne, ikke av henne, ikke av noen andre. Komme stirret på i offentligheten med noen er en mest irriterende ting for en jente. Det fører aversjon mot stirrer personen. Les hennes hemmelighet, prøve å finne ut hennes vaner, liker og misliker og hennes holdning ved å observere hennes kroppsspråk.
 4. 4
  Bestemme om umiddelbare tiltak er nødvendig. Hvis du kan få noen sjanse til å møte henne neste gang, kan du bruke dette møtet bare for å observere. Hvis du ikke er sikker på at du noen gang kommer til å se henne igjen, prøve å finne ut noe om henne. Hennes navn, eller aller viktigst-stedet der hun besøker regelmessig, ville gjøre. Det kan være en høyskole, en arbeidsplass eller noe. Hvis du ikke kan gjøre det, hvis du ikke kan sørge for enhver fremtidig møte, så er det på tide å ta sjansen.
 5. 5
  Ta sjansen. Så, etter å observere forholdene, har du bestemt deg for å ta sjansen, da dette er et nå eller aldri tilfelle. Det viktigste i dette tilfellet for deg ville være dataene du akkumulert etter å observere henne. Hva var de utsagnene som gjorde henne til å le, eller gjort henne til å tenke seriøst. På grunnlag av denne studien, må du jobbe ut den beste måten å nærme seg henne, som er skal lande deg på rett underlag. Tenk deg i tankene dine, at du nærmer deg henne, hvordan du begynte å snakke og hennes mulige reaksjoner (basert på din fersk studie). Utarbeide den beste måten. Gå videre. Være cocky og gjøre det.
 6. 6
  Forbered deg selv. Ved eventuelle fremtidige møter, ser ut som hennes divisjon. Etter observasjonene du har gjort i laboratoriet, (det første møtet) er det tid for lekser. Studer venninnen sirkel, studere hennes dressing forstand, og analysere deg selv. Finne ut punkter som kan gjøre at du ser ut som en fremmed for henne. Finne ut mer poeng og eliminere dem. Stelle deg selv og gjøre deg selv som du kan bli den perlen av hennes league-du er drømmen venn inkarnert. Ha ha ha, ikke prøv for hardt. Akkurat, ser ut som hennes divisjon. Jeg også ringe denne praksisen en kamuflasje, som en løve prøver å skjule seg i lange gress før han angriper.
 7. 7
  Ikke gå direkte til målet. La bølgene når det først. Befriend hennes venner, kanskje venner av hennes venner, og bli deres favoritt. Du trenger ikke å prøve for hardt for dette. Dine studier, observasjoner og lekser vil hjelpe deg å oppnå dette, som du vet nøyaktig hva disse menneskene vil, hva disse menneskene oppfatter rett, er det galt og hvem som er deres favoritt filmstjerne.
 8. 8
  Være kul. Aldri la noen av dine nye venner vet om din interesse for målet ditt, da dette kan ødelegge hele planen. For dem er du bare en kul fyr, en fin, ny og kul fyr å henge med, kjølig nok til at de kunne snakke positivt om deg i ditt fravær.
 9. 9
  Forstørre din nye venn sirkel. Nå er det på tide å utvide "ny venn" sirkel og sluker målet i det, husker, er målet bare en ny venn av deg, er hun ikke noe spesielt.
 10. 10
  Vurdere situasjonen. Nå er det tid for personlig interaksjon. Du vil merke at du er i en mye bedre posisjon i forhold til en der du gjorde første observasjoner om henne. En karisma følger deg, du er hennes venn teknisk, og hun har hørt alle positive om deg fra vennene sine. Og nå har du en mer legitim og mer fornuftig sosial tilgang til henne.
 11. 11
  Bli kjent med henne. Etter at du er uadskillelig blandet inn i hennes venn sirkel, og du deltar i hver betydelig hendelse av gruppen, de beste mulighetene til å streike presentere seg selv. Opportunity kunne presentere seg for deg når som helst, men generelt oppfører seg som dette: når du nærmer deg henne være trygg, kult, ser litt uforsiktig, og viktigste, være deg selv. Ikke se ut som du prøver for hardt, som du handler, eller du ikke er normal. Behandle henne som de andre vennene, den eneste forskjellen er at hun må legge merke til at du og hun har mye til felles, for eksempel: liker og ikke liker, motiver og ambisjoner (om du hadde allerede undersøkt). Møt henne igjen og igjen, og hver gang, la det samme inntrykk på henne. Hun bør begynne å føle at hun nyter din bedrift mest, og det gjør du (dette er hva hun skal føle seg). Aldri forsømme dine andre venner, behandle dem alt godt, fordi det kan være en mulighet for at målet kunne konsultere noen av hennes venner om deg, og på den tiden, må rådføre støtte deg.
 12. 12
  Gjør det solid. Etter at du begynner å innse at jenta er nå tilbøyelig til deg, dette er når du må betale ekstra omsorg. Hun vil forvente flere ting fra deg enn hun forventer av bare en venn, og du må ta vare på det. Når du føler at båndet mellom dere er nå sterk og solid, er dette når du har oppnådd det du ønsket.

Tips

 • Den beste måten å bli alles favoritt er å:
  • Snakk høflig.
  • Være veloppdragne.
  • Oppfør forsiktig
 • Alltid være godt kledd og velstelt, ikke ser ut som en taper eller en fremmed.
 • Du trenger mye tålmodighet og visdom i denne jakten, så du bør praktisere dem under normal dag.
 • Det er som en langsom kjemisk reaksjon. Hvis du vet noe skal skje, men det er ikke, se på det.
 • Dette er noen grunnleggende ting som er enkle å praktisere og er svært effektive sosialt.
 • Du må selvsagt konsentrere seg og tilegne deg til dette, men du trenger ikke å være besatt av det. Du kan alltid sette en bestemt tid av dagen til å jobbe med det.

Advarsler

  1. Hvis helst under denne jakten du føler for det tar sin toll og du er frustrert eller det ikke er interessant for deg i det hele tatt, avbryte jakten.
  2. Hvis du noen gang føler at hun ikke tar noen interesse for deg i det hele tatt, eller som hun er veien ut av din liga, avbryte programmet (Fordi, i dette tilfellet hadde du gjort gale observasjoner i første omgang).
  3. Hvis du føler at du er i stand til å ta riktige observasjoner eller opplesninger, start med folk nærmest deg, start med deg selv, studere deg selv, så dine slektninger, dine venner om hvem du allerede vet, og utarbeide mulige psykologiske relasjoner.
  4. Hvis du ikke får ønskede resultater, ta det med ro, det var ditt første forsøk, kan du gjøre det bedre neste gang.
  5. Alltid være raske og rask å ta handlinger. Ta beslutninger og arbeide ut konklusjoner mens du aktivt følger denne jakten kan hjelpe deg på andre måter og andre steder.
  6. Alltid satse på sunne og harmoniske relasjoner. Ellers din suksess er umulig, fordi jenter har en sterk sjette sans, spesielt om noen individuelle intensjoner om dem.
  7. Hvorfor være alene, når det er så mange gode mennesker utenfor. Gå ut og prøve. Good Luck.