Wkano

Hvordan tiltrekke seg bedre menn

Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal tiltrekke seg bedre menn ved å endre hva du portretterer. Skildre attraktorer som viser den høyeste verdien som "bedre" menn er ute etter!

Trinn

Hvordan tiltrekke seg bedre menn. Vær oppmerksom på at vi har en tendens til å tiltrekke seg den typen mennesker for oss at vi framstille oss.
Hvordan tiltrekke seg bedre menn. Vær oppmerksom på at vi har en tendens til å tiltrekke seg den typen mennesker for oss at vi framstille oss.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at vi har en tendens til å tiltrekke seg den typen mennesker for oss at vi framstille oss. Sa en annen måte, vi tiltrekke hva vi er, ikke hva vi ønsker. Hva slags gutter er du tiltrekke? Dette bør vurderes lang og hard, og hvis du er misfornøyd med konklusjonen din, bør du tenke på hvordan du oppfører, spising, påkledning, etc. Hvilke egenskaper har han, hva han gjør for moro skyld, hvordan han bruker sin fritid og så videre og så videre. Så vær oppmerksom på den type kvinne du er. Hvis du var en mann, ville du være interessert i deg? Hvorfor eller hvorfor ikke? Sett ut samme sprade du ønsker mannen i dine drømmer hadde. Hvis du kjørte inn i den mannen, ville han, med sin sjarm og skjønnhet og polsk og respekt, være interessert i hele den kvinnen du er? Du er kvinnen i hans drømmer?
 2. 2
  Når det er etablert, er det på tide å endre attraktorer som tiltrekker seg feil type gutter og etablere noen nye! Men alltid forbli tro mot deg selv. Gjør deg selv bedre ikke en falsk versjon av deg selv. Dette kan være en krevende oppgave til tider, men en av de beste avgjørelsene i livet ditt hvis du kan trekke den av. Ta litt tid og gjøre de tingene du alltid har ønsket å gjøre for å være den kvinnen du alltid har ønsket å være. Du kan gjøre dette. Sett av tid til deg. Du få tid til alt annet i livet ditt. Er dagligvarer viktigere enn du er? Og bare tenke på det, får du gi deg selv kreditt for å etablere et fantastisk forhold for resten av livet!
 3. 3
  Prøv å betale oppmerksomhet til hvordan du kler deg. Selvfølgelig er dressing en form for selvutfoldelse. Noen vanlige ting som er gjort som kan ha en negativ innvirkning på hvem du tiltrekke, derimot, er det antrekk du kan velge. Det er mange kvinner som fortsetter å holde feilaktige troen, "Hvis jeg kan bare fysisk tiltrekke en fyr gjennom å kle seg utfordrende, vil han holde rundt lenge nok til å bli kjent med den virkelige meg." Problemet med denne måten å tenke på er at du er i de fleste tilfeller tiltrekker den type fyr som ønsker et fysisk forhold og mener at på grunn av måten du presenterer deg selv vil du gi ham dette svært raskt. Når, eller hvis, dette ikke skjer, kan han meget vel forlate. Vær deg. Du kan definitivt være sexy og litt mer respektabel. Menn er visuelle skapninger. Deres øyne vanligvis sende dem de første meldingene om deg, og de setter deg i en mental kategori fra start. Er du "akkurat nå" materiale eller er du "møte mamma" materiale? Du bestemmer og samtidig være tro mot deg selv og ham.
 4. 4
  En annen ting du kan gjøre for å øke kvaliteten på mannen som du tiltrekker er å smile og se tilnærmelig. Tross alt, hvordan akkurat han få din oppmerksomhet?
 5. 5
  Portrettere tillit, en positiv holdning og aksept. Det er den mest sexy ting du kan gjøre. Har du noen gang kommer over et par og lurer til deg selv: "Hvordan i all verden gjorde de to får sammen?" Vel, mange ganger det var på grunn av sikkerhetsnivå for en av partnerne, vanligvis kvinnen. Komme inn i deg selv og trekke ut deg at privateide ser i speilet noen ganger og vet nøyaktig hva du vil og hvordan du får det. Alt du trenger å gjøre nå er å vise det til ham. Du vil bli overrasket over den reaksjonen du får.
 6. 6
  Elsk deg selv. Hvis du ikke gjør det, hvordan ville du forventer at han skal? Menn ser ikke på kvinner med lav selvfølelse og tenke, "Ooh, hvor sexy er det?" Så, hvis dette trinnet er vanskelig for deg, tenke på å ta litt fri til å ta vare på deg selv og få deg sammen. Tro meg, til en fantastisk, kjærlig, respektabel mann det finnes ikke noe mer attraktivt enn en kvinne med livet sitt sammen.