Wkano

Hvordan å være den jenta alle gutta vil ha

Det er noen jenter som alle gutta vil ha. Vil du være som dem? Så les videre...

Trinn

Hvordan å være den jenta alle gutta vil ha. Ha god hygiene.
Hvordan å være den jenta alle gutta vil ha. Ha god hygiene.
 1. 1
  Ha god hygiene. Ha en dusj hver 1-2 dager, vaske håret 2-4 ganger i uken, kanskje litt mer i løpet av sommeren (ikke gjør det for ofte, vil det få for tørt), pusser tennene minst to ganger om dagen, holde neglene rene, sørg for at du lukter godt, men ikke over det, og ikke glem å barbere beina!
 2. 2
  Ser bra ut. Førsteinntrykket starter som regel av utseende. Og tiltrekning er faktisk veldig viktig. Ingen er perfekt, men du bør gjøre ditt beste for å se det beste du kan. Dette omfatter:
 3. 3
  Håret ditt: Igjen, vaske håret 3-4 ganger i uken. Bruk en sjampo som er bra for håret ditt. Bruk hårbalsam, og en gang eller to ganger i uken, skjemme bort håret med et hår maske. Børst håret 2-3 ganger om dagen, men ikke for ofte, det vil bli fet, eller gjøre endene split. Få en hårklipp hver 4-6 uker, selv om det bare er en trim. En annen viktig ting er å endre sin stil. Krøllete, bølgete, rett, hestehale, og med fletter. Du kan velge hva som passer din stil, bare prøv å ikke se det samme hver dag. Farging håret ditt er ikke det beste alternativet. Din naturlige hårfarge passer dine øyne og hudfarge. Hvis du virkelig ønsker å farge det, gå for en natur utseende ved hjelp av toner som ligner på din naturlige farge.
 4. 4
  Din hud: I morgen, vaske ansiktet med kaldt vann (ikke for kaldt, men fortsatt ikke lunkent) og baby såpe, deretter bruke en ansiktskrem som passer din hudtype. På kvelden, vaske det kun med lunkent vann og bruke noen tonic og fuktighetskrem. Spis masse mat som inneholder vitamin A og vitamin B. Beskytt huden mot solen og drikke mye vann.
 5. 5
  Øyenbrynene: De bør bli plukket pent og buet hele tiden. Hvis du ikke har gjort øyenbrynene før, gå til en profesjonell, de vil forme dem riktig, og du kan be om råd om hvordan du kan gjøre det selv.
 6. 6
  Øynene dine: Du må ta godt vare på øynene dine. Kule programmer, for eksempel agurk skiver eller kalde teposer, vil bidra til å redusere mørke ringer under øynene. Gjør det to ganger i måneden.
 7. 7
  Dine lepper: Du må ha søte, hydrert og myk lepper. Hold leppene betinget og ekspandert. Honning og smør er veldig bra for leppene dine, hold dem på i 5 minutter eller så, og deretter vaske bort. Hold leppepomade / spisepinner med deg, men ikke over-bruk den. Det er hvordan du miste dine lepper 'naturlige fuktighet og da vil du nødt til å stole på disse produktene. Ikke bruk gloppy lipgloss eller lyse farger. Gutta har en tendens til ikke å like for mye sminke.
 8. 8
  Neglene: Mens neglelakk er ikke nødvendig, holde neglene trimmet pent, rent, og hang-spiker gratis. Hvis du ønsker neglelakk, gå videre og eksperimentere med mønsteret, bare holde dem rene og pen.
 9. 9
  Kroppen din: Workout regelmessig er viktig både for utseende og helse. Du bør trene ca 5-8 timer i uken. Selv om du ikke overvektig, vil det tone kroppen din. Spis 5 porsjoner frukt og fem porsjoner grønnsaker daglig. Og, kan det være smart å spille en sport. Som softball, fotball, basketball, eller svømming. Det vil hjelpe fullføre disse mange timer med trening hver uke, og fortsatt ha det gøy.
 10. 10
  Vær trygg. Hodet opp, skuldrene tilbake, ryggen rett, armene casually på sidene, god gangart. Bare ikke overdriv det og ser ut som den poserer eller strutting, bare sørg for å avgi gode vibber og gjøre folk vet selvtilliten er på topp.
 11. 11
  Stil. Husk at varm betyr ikke å gå ut av komfortsonen. En kort, utringet topp med et kort skjørt er for mye for noen mennesker, men hvis det gjør at du føler deg varm, bære den. Jeans alltid se bra ut hvis de er riktig kuttet og størrelse. Du trenger ikke å endre din garderobe for å være jente-all-the-gutta-ønsker. Bare være kreativ med det du har. Selv de kjedelige bukser din bestemor ga deg for bursdagen din kan se bra ut hvis du bruker fantasien litt - sette en fin belte på, kanskje et merke eller annen form for print. Men viktigst av alt, følge din egen stil, skiller seg ut fra mengden. Ikke kle seg som en nonne, though. Vise litt hud, men ikke så mye at det blir vulgært og smakløst.
 12. 12
  Sminke. Less is more. Lys foundation eller farget fuktighetskrem er greit, selv litt blush på kvelden. Øyenbryn blyant, lett brukt, kan bidra til å ramme inn øynene. Ikke gå for langt med mascara, bør det være bare en lett berøring for å gjøre øyevippene og øyne skiller seg ut. Mascara ser bra ut med eyeliner. Påfør eyeliner mer lett for dagen slitasje. Hvis du bruker mascara og eyeliner, gå med lip gloss for leppene. Omvendt, hvis du bruker noen lyse lip stick, går lett på øyet make-up.
 13. 13
  Lov kult. Igjen, det betyr ikke at posing. Føler seg trygg på deg selv vanligvis fungerer - Snakk med folk utenfor din gruppe venner, latter, være hyggelig, bare ikke later til å være noen du ikke er.
 14. 14
  Venner. Du må få en solid gruppe av venner du føler deg komfortabel med. Bare ikke endre gruppe venner for skyld for å være "cool" - det er stygge og falske. Er dine venner virkelig fin, ikke sant? Du sannsynligvis liker dem mye. Så ikke "utveksling" dem for noen "populære" gruppe. Også, ikke snakke bak dine venners ryggen. Prøv å ikke snakke bak noens rygg, men spesielt ikke når det kommer til vennene dine. Støtte dem, være der for dem. Mesteparten av tiden, bare ha det gøy med dem.
 15. 15
  Være naturlig. Hvis du rotet deg, le av det. Ikke bli flau av dumme ting som å snuble over noe, faller ned eller sånne ting - det er halt. Uansett, det skjer med alle, så bare le av det.
 16. 16
  Flørte. Aldri flørte med en venns kjæreste, selvfølgelig. Det er virkelig ikke kult. Flørt bare en liten bit med dine andre venner, ikke den virkelige flørting vi alle kjenner og elsker, men at søte små vennlig flørte som gjør deg smile og føle deg bedre - bare komplimenter og sånt. Selvfølgelig, når du møter noen som du liker, gjerne flørte på riktig måte med dem.

Tips

 • Later ikke til å være noen du ikke er.
 • Være positiv. Ingen liker en jente som alltid klager!
 • Ikke prøv for hardt, kan de fortelle når det er bare en handling. Vær deg selv!
 • Gutter liker jenter som er avslappet og vennlig, ikke aggressive snobbene.
 • Ikke vær redd for å være deg selv om du er sjenert eller trygg. Vær deg selv
 • Ikke klamre seg til ham. Snakke noen ganger, men ikke bruke all fritiden din til å gå og henge med ham. Han trenger sin plass, og det gjør du.
 • Smile og snakke med dem som om du er deres venn.
 • Vær deg selv, være hvem du egentlig er.
 • Vær vennlig. Alle elsker vennlige jenter.
 • Være kul, holde deg rolig.
 • Ikke prøv å være pushy og sjefen ham rundt. Det vil gjøre ham tror du er en idiot og presse deg unna.
 • Være søt, men rett frem når det trengs.
 • Snakk med gutta som du snakker til noen andre du kjenner. Prøv å føle seg komfortabel rundt dem.
 • Noen flørting kan være fin, subtil og søt, men andre kan komme ut som noe vulgært. Sørg for at du vet forskjellen mellom de to.
 • Aldri stirre på en fyr over lengre tid.
 • Ikke vær redd for å si hei til en fyr du vet egentlig ikke. Vær vennlig!
 • La Guy jage etter deg, ikke jage ham.
 • Prøv å ikke banne foran gutta, er det ikke tiltalende eller kult!
 • Hvis din beste venn liker den samme fyren som deg, ikke bekymre deg for mye. Hvis han velger henne da ikke får altfor ned på det, hva skjer skjer.
 • Ikke handle gal hele tiden.