Wkano

Hvordan å være en attraktiv og imøtekommende jente

Har du behov for å sette din beste selvtillit fremover? Er du sjenert, og tror du er usynlig? Vil du at gutta til å legge merke til deg uten at det går deg selv eller endre din personlighet? Dette er ikke en personlighet makeover, det er bare noen få måter å la din "awesomeness" blitt mer åpenbar.

Trinn

Hvordan å være en attraktiv og imøtekommende jente. Sammenligne deg med noen.
Hvordan å være en attraktiv og imøtekommende jente. Sammenligne deg med noen.
 1. 1
  Sammenligne deg med noen Mesteparten av tiden når vi ser inn i en, ser vi hva vi er vant til å se og ikke alltid hva som er der. Vi er mer sannsynlig å se vår refleksjon og legge merke til de små ting som ingen andre ville og gjøre en big deal om det. Dessuten er den måten vi oppfatter oss selv veldig forskjellig fra måten andre oppfatter oss. Tanken med dette er å gi deg en mer nøyaktig fysisk beskrivelse av deg selv ved å sammenligne måten du ser med noen andre. Dette er ikke ment å være en negativ sammenligning, som er noe vi gjør ofte.
 2. 2
  Ikke se på jenta ved siden av deg og tenker "henne håret er så perfekt og min er så rotete, "eller" henne er feilfri og mine er fryktelig ". Dette er ikke sammenligningen denne artikkelen snakker om.
 3. 3
  Ring en venn over og gjøre henne stå ved siden av deg og se på to av dere i speilet. Sjekk dine fysiske attributter med hennes. Er håret ditt lengre, kortere, curlier eller rettere? Er huden blekere eller mørkere? Er øynene dine er store eller små? Alt du trenger å gjøre er å identifisere dine fysiske attributter. De er din og din alene! De er ikke bedre eller verre enn noen andre. De er dine til å bruke. Og du må godta at om du kanskje ønsker andres øyne, eller nese, kan de bli lyst ditt! Du er unik, så husk det.
 4. 4
  Skriv hva du har observert ned: For eksempel kan listen være noe sånt som: "Middels lang hår, øyne tett sammen, fyldige lepper, under gjennomsnittlig høyde, normal hud, vanligvis bruke mørke klær, ingen smykker". Se over listen. Gå over denne listen og fortell deg selv at dette er deg. Uansett hva fyren du får har å like deg med alt dette.
 5. 5
  Forstå at dette er hvordan andre mennesker ser deg, og det er hvordan de vil beskrive deg hvis du blir spurt. Pass på at du er ok med dette. Uansett hvor oppblåste egoet ditt er, må du akseptere at du ble gjort på denne måten og er fantastisk. Tenk på alle de kjente film-og TV-stjerner som har mindre enn perfekt funksjoner. Neser som er for lang og for kort, høyder som er langt over eller under gjennomsnittet, hud som er alle slags forskjellige farger. Hva gjør dem vakre er det faktum at de liker hvem de er (og kanskje har en dyr makeup artist, men de vakreste kjendiser vil se flott med eller uten sminke, og det er fordi de har tillit). Ikke fortsett før du har forstått og akseptert at måten du ser er perfekt... for deg.
 6. 6
  Undersøk din personlighet: Hva er de tingene du liker? De tingene du ikke liker? Hva er det du er stolt av? Du kan ha god smak i musikk, men hvis ingen vet om det, du virkelig ikke er sannsynlig å møte noen som liker samme musikk som deg (med mindre de har snakket med deg, selvfølgelig). Noen gang følt at det er ingen i skole / høyskole som er som deg? Det er bare fordi du ikke vet hvor de er.
 7. 7
  Uttrykk din personlighet! Med henvisning til musikken eksempel, er en måte du kan uttrykke din smak i musikk ved å få pins eller skjorter av dine favoritt band. Du kan sette pinnene på vesken din og bruk skjortene en gang i blant. Du vil bli uttrykke deg selv til noen som tilfeldigvis ser på deg, uten egentlig å si noe. Dekorer notatbøkene med bilder, sitater, noe som eksponerer den måten du tror. Det er mer lønnsomt å gjøre dette på bærbare enn skap. Bare du og noen få mennesker se innsiden av skapet ditt. Utnytte noe som er sannsynlig å bli sett.
 8. 8
  Endre utseende, litt: Prøv noe nytt. Har du alltid ha håret opp? La det ned og se hvordan det ser ut. Igjen, dette fungerer best med sammenligning teknikk. Ikke gjennomføre det hvis du liker det, og ikke gjennomføre det umiddelbart heller. Du har fortsatt noen flere ting for å få i orden før du kan imponere alle.
 9. 9
  Vær vokal: Ikke høyt, ikke pratsom, ikke altfor vennlig. Men sørg for at alle i skolen har minst hørt stemmen din en gang. Enten det var da du spurte et spørsmål i klassen eller sa "sorry, Unnskyld meg" når du kom borti noen, sørg for at du bruker stemmen din. Ikke snakk når du ikke er komfortabel, men hvis du tror du kan legge noe til samtalen, bare åpne opp og si det. En annen ting du ønsker å gjøre, er å snakke mer når folk vanligvis snakker mindre, og snakke mindre når folk vanligvis snakke mer. For eksempel, hvis du krasjer inn noen andre, ville de fleste bare si "Sorry" eller "Unnskyld meg" og fortsette å flytte. Du burde utvide det. Si noe sånt som "Å, jeg er så lei meg, er du OK?". Når folk blir spurt om noe sånt som "Har du noen planer i helgen?", Vil den gjennomsnittlige personen lansere i en lang detaljert forklaring på hva de gjør og hvorfor og invitere andre til å komme sammen. Med noe sånt være kort. Hensikten med dette er å gjøre dine reaksjoner utenom det vanlige. De er mer sannsynlig å huske deg hvis du skiller deg ut, selv om det er noe så lite som lengden av straffen din.
 10. 10
  Begynn smilende: Hvis du fange noens øyne (fyr eller jente), og hvis du ser på noen på nøyaktig samme øyeblikk de ser deg, smil. Bare en liten, beskjeden type smil. Den som sier "hæ, vi så hverandre på samme tid" ikke en som sier "ooh øyekontakt! Awesome!" eller "Er du sjekke meg ut". En halv smil vil gjøre. Prøv å ikke vise tennene selv. Det er én ting som kan tolkes som en mulig flørt trekk (hvis det er en fyr) eller en altfor vennlig trekk (hvis det er en annen jente). Hvis noen gjør en spøk, latter! Ikke fnise. Ikke smile. Vitser er ment å stimulere latter. Hvis det er en halt spøk, ler på sitt "halthet '. Ikke bare vil dette forbedre humøret og gi deg litt av en selvtillit boost, vil folk rundt deg merke deg mer.
 11. 11
  Bli involvert i noe som ingen av vennene dine er involvert: Dette vil kreve litt mot, men tenker på det, hvis ingen av vennene dine er i det, selv om du gjør noe dumt, vil de ikke være der for å le på deg. Du kan bli med i en klubb eller et lag. Sørg for at du er interessert i hva du velger selv. Fordelen med dette er ikke bare møte nye mennesker, men å møte folk du aldri ville ha møtt ellers, og også en sjanse til å bli mer trygg. Hvis ingen av de du kjenner er rundt, kan du la deg gå litt. Være litt mer vokal og utgående. De andre barna ikke vet at du er vanligvis ikke sånn. Og du vil også nyte deg selv mer. Alle trenger å være litt uvanlig noen ganger. Pass på at du ikke gjør en 180 graders personlighetsforandring!
 12. 12
  Ikke anelse når du går: Dette er en veldig liten ting, men svært viktig. Folk har en tendens til å legge merke til deg bare hvis du står riktig. Det gjør deg også mer elegant og gjør at du ser selvsikker og approachable.
 13. 13
  'Start samtalen: Hvis du finner deg selv alene med noen, gjøre en kommentar eller smile til dem og introdusere deg selv. Hvis du venter for andre å gjøre det første trekket alltid, vil du være den usynlige jenta før senior år. Hvis du blir nervøs rundt gutta, gjør dette med jenter. De kan være kynisk og selv uhøflig, men husk at det ikke spiller noen rolle. Du forbedre deg selv, ikke på utkikk etter en ny bestevenn. Husk å ikke ta noen negativ kommentar personlig. Dessuten er det de kommer til å gjøre uansett? Saksøke deg for å si "hei" og smilte til dem? Det er ok hvis de ignorerer deg. Ideen er å begynne å ta initiativ til å snakke. Og noen mennesker kan være fint for deg, og du kan lage en ny venn... for at de ikke vil erstatte din beste venn, men det er fortsatt hyggelig å ha noen å vinke til i gangen. Er du ikke mister noe hvis du tar initiativ. Du kan miste noe hvis du ikke gjør det. Når du er komfortabel å starte en samtale med jenter, kan du flytte inn gutta. Den beste måten å starte med en fyr er ved å bare smile og si "hei" og vente på ham til å reagere, ikke for mye samtale, hvis du ser dem igjen, kan du starte en ordentlig samtale.
 14. 14
  Implementere "endret look 'nevnt tidligere: Nå som du har noen venner utenfor sirkelen din (eller bare bekjentskaper selv, det er fint) og nå som du er litt mer selvsikker og ikke redd for å være synlig. Så lenge du tror du ser bra ut, trenger du ikke å bekymre deg om andre mennesker. Sett litt innsats i måten du ser og forestille deg selv som en eldre og trygg kvinne. Vanligvis forestille deg eldre ville gi steg litt av en kant, en hensikt. Kind of som å spille kle seg opp. Husk også, hvis en av de mer populære folk går ut av sin vei for å kommentere eller selv bli betyr, betyr det at de la merke til deg og at du ikke kan ignoreres. Og det meste av tiden, betyr det at de har noe å være sjalu på eller truet av. De kan til og med fornærme deg (selv om det er fint hvis de ikke gjør det), fordi du ser penere enn dem.
 15. 15
  Bruk lyse farger: Dette er en annen liten, men viktig ting. Gutta generelt merke jentene når de er... vel la oss bare si når de ikke er iført noe som er i samme farge som skapet eller veggen. De har også knytte lyse farger med tillit og approachability.
 16. 16
  Ikke vær en folk-pleaser. Hvis en av dine nye (eller gamle) venner ber deg gjøre noe du ikke ønsker å gjøre. Gi dem den 'look', den ene var en lærer kan gi deg hvis du sier "hunden min spiste leksene mine", en semi-moret, semi ikke-troende uttrykk. Bare smile litt, gi ut din beste sarkastisk / moret uttrykk og bare riste på hodet no. Hvis de spør "hvorfor" ser på dem rett inn i øynene og si "hvorfor ikke?". Hvis de utsettes for trykk deg, ikke få panikk. Ikke kjefte eller si "nei! Du kan ikke få meg til! Komme unna!". Hold øyekontakt og selv le hvis du kan. Sarkasme ville være svært nyttig i en sak som dette... og vidd. Forlate dem med den slags fornærmelse som ville gjøre dem tror, ​​og som vil gi deg nok tid til å komme unna. Hvis du tror du blir presset for mye, gange unna. Ikke bare vil det gjøre deg sterkere som person, men du vil vise andre at du er trygg og våger du å si nei når du mener nei. De fleste gjør det ikke. Og det er derfor, si nei er mye mer attraktiv og inspirerende enn å si ja, selv om folk ikke skjønner det på den tiden.
 17. 17
  Bruke tid på utseendet ditt: Du kan ikke forvente at folk skal bry seg med deg hvis du ikke bry deg med deg selv. Prøv en bit av sminke, men aldri gå over. Et forslag ville være å fokusere på øynene. Ingen har noen gang stygge eller lite flatterende øyne. Hvis du spiller øynene opp, vil du ikke bare ser kul, men når folk snakker til deg, vil de være mer fokusert. Når gutta snakke om sine favoritt ting om jenter, de nesten aldri nevner øynene som den øverste faktor, men selv de ikke kan innse at det er øyekontakt som starter attraksjon i første omgang.
 18. 18
  Ikke vær redd for å gjøre narr av deg selv: En sikker måte å gjøre andre mennesker komfortabel rundt deg er faktisk å rote litt moro på deg selv. For eksempel, hvis du går inn i et rom og du tur, le det bort og si noe sånt som "Wow, jeg er en kløne i dag". Ikke bare vil det gjøre at du føler deg mindre dårlig når noen andre ler av deg, vil det forbedre din approachability. Noen som kan le av seg selv (og andre noen ganger uten å være slem) er en sjelden og fantastisk person. Hei, ingen er perfekt. Og ville ikke du heller gjøre narr av deg selv fremfor noen andre gjør det for deg?
 19. 19
  Elsk deg selv: Elsker måten du er, hvordan du har forandret deg. Tilfredshet er smittsom.

Tips

 • Vær deg selv og elsker din personlighet.
 • Hvis du er veldig sjenert om å snakke med gutta, starter med en fyr som ikke er en å inspirere nervøsitet. Begynn med læreren din, spør om et oppdrag eller noe. Deretter går du til de andre "usynlige" gutta rundt, de som ikke er trygg heller, innlede en samtale med dem. Det ville hjelpe mye fordi hvis du starte samtalen du vil være mer selvsikker enn dem og de er ikke i det hele tatt sannsynlig å stenge deg ned eller gjør narr av deg hvis de er sjenert også.

Advarsler

 • Ikke vær for kresen på hva slags fyr du ønsker å tiltrekke eller forbløffe. Ikke engang begynne å tenke på den måten. Ideen er å få deg til å føle deg mer attraktiv og å nå frem, for ikke å få deg spent for din drøm fyr for prom. Husk at alle fortjener en sjanse.
 • Aldri være frekk. Uhøflighet er aldri attraktivt. Sarkasme kan være. Men ikke impoliteness... noensinne. Selv om du er sårt fristet til å bli mener. Ikke.
 • Hvis du blir møtt med mye gruppepress, snakke ut om det. Med venner, en voksen eller en anonym hjelpetelefon selv.
 • Ikke kompromiss dine eksisterende vennskap med mindre du virkelig ikke ønsker å være en del av dem i første omgang.
 • Ikke gjør dette bare for å være populære. Det er ikke ment for å sette deg i rampelyset, er det bare å sørge for at du er på et sted hvor du kan bli sett, hørt og verdsatt.
 • Hvis du ikke er fornøyd med måten du har forandret deg, kan du endre tilbake til ditt gamle jeg. Dette er ikke en transformasjon, resultatene er helt avhengig av deg. Det er et valg, og det er ditt valg.