Wkano

Hvordan holde samtalen i gang med en jente (for gutta)

Jada, du er god til å gå over et overfylt rom og introdusere deg selv til en jente for å få hennes oppmerksomhet. Men har du noen gang føler deg etter noen minutter at du har kjørt tom for ting å snakke om? Eller kanskje du nettopp har stått opp mot til å snakke med jenta i drømmene dine, men du føler deg helt stum og keitete når samtalen kommer i gang. Enten du er utadvendt eller sjenert, kan du holde samtalen i gang med en jente når du starter den ved å følge noen av tipsene i denne artikkelen.

Trinn

Hvordan holde samtalen i gang med en jente (for gutta). Starte ting av å invitere henne til å snakke.
Hvordan holde samtalen i gang med en jente (for gutta). Starte ting av å invitere henne til å snakke.

Holde en samtale strømmer

 1. 1
  Starte ting av å invitere henne til å snakke. Ta hensyn til scenariet, og mold invitasjonen til omstendighetene. Ikke, for eksempel, spør henne en tilfeldig astronomi spørsmålet når hun kjøper sko. Her er noen forskjellige måter å oppnå dette:
  • Hvis du ønsker å innlede en samtale med en jente du ikke kjenner, kan du prøve å lage en anbefaling. For eksempel, hvis du ser en vakker jente på en kaffebar, og hun ser usikre på for henne, så anbefaler din favoritt drink eller fortelle henne at du kommer til å gjette nøyaktig hva hun ønsker bare ved å se på henne.
  • Når du allerede kjenner jenta, starte med noen felles plattform. Hvis du er på skolen sammen, og deretter gjøre en kommentar om klasser eller snakke om dine extracurriculars. Hvis du arbeider sammen, og deretter starte en prat om noen arbeidsplass nyheter, eller be om hjelp henne med noe som du jobber med.
  • Be henne om et mindre favør. For eksempel be henne om å se ting (som telefonen) mens du går få henne noe å drikke. Jenter vil føle seg mer investert i deg hvis de har gjort en tjeneste for deg.
  • Betale henne et kompliment. Hvis hun ser flott ut den dagen eller om hun sa noe fantastisk i timene, så fortell henne det. Gi henne komplimenter håret, eller smilet hennes, eller hennes kjole. Hold deg unna sine mer feminine trekk. Sørg for at kompliment er ekte og ikke falske.
 2. 2
  Spør henne noen spørsmål. Du ønsker å vise henne at du er interessert i, mens hennes på samme tid på å bestemme om hun er virkelig verdt din interesse. En stor spørsmålet vil få henne til å tenke, le, og som deg, alt på samme tid.
  • Unngå "ja" og "nei" spørsmål. Et spørsmål som: "Har du liker den nye filmen som kom ut i helgen?" får du enten et "ja" eller "nei", men kan ikke lansere en meningsfull samtale. I stedet spør henne hva andre filmer hun har sett og hvorfor hun liker dem. Denne type spørsmål vil få en mye lengre svar fra henne.
  • Jenter ofte liker gutter å gjøre det første trekket. I stedet for å vente på henne til å stille deg spørsmål, være proaktiv og gjøre å spørre først. Når hun svarte på spørsmålet ditt, nikk og deretter gi ditt eget perspektiv. Du vil ha en balansert samtale der du finner ut hva hun handler om samtidig å dele deler av deg selv.
  • Finn ut hva hun er opptatt av. Hvis du liker denne jenta, så sjansene finner du noe om henne virkelig fascinerende. Spør henne hvorfor hun liker hva hun liker, eller hvorfor hun mener det hun mener. Spør henne noe som du virkelig ønsker å lære mer om i stedet for å stille spørsmål bare for å få henne til å snakke. Hvis du er uekte, vil hun vite, og samtalen vil være død i vannet.
   • Folk elsker å snakke om seg selv. Hvis du finner ut hva hun er opptatt av, vil samtalen gå naturlig og enkelt. Dette er den enkleste måten å bygge en forbindelse.
 3. 3
  Gjør ser deg godt gjennom hele samtalen. Du ønsker å finne ut så mye du kan om henne, men du også ønsker å være sikker på at du viser deg på ditt beste.
  • Snakk om et emne som gjør at du føler deg lidenskapelig og overbevisende. Når du snakker om noe virkelig positivt, du kommer til å være på ditt beste. Hvis du er lidenskapelig opptatt av musikk, deretter snakke om dine favorittband. Hvis du har noe du elsker å gjøre, så snakk om det med henne.
  • Sørg for at du gir henne lik tid. Du definitivt ønsker å dele noe om deg selv, men hvis du bare snakke om deg, hun kommer til å synes du er selvopptatt, og hun kommer ikke til å snakke med deg.
  • Ikke gi uttalelser om emner du vet ingenting om. Målet ditt er å imponere jenta med vidd, din samtale, og din intelligens. Hvis du blather om noe du er sta, men uinformert om, vil du ikke komme ut som svært intelligent.
 4. 4
  Godta pauser. Du kommer ikke til å være i stand til å tenke på noe å si på hvert punkt under samtalen, og det er helt greit. Pauser er en naturlig del av samtalen. Få henne komfortabel med ideen om pauser ved å bruke pauser eller overveielser sparsomt i din egen tale.
  • Smile til henne, ta en slurk fra drinken din eller se deg rundt i rommet før du kommer opp med noe nytt å si. Så lenge du synes trygg og interessert, vil hun vente med mye forventning for neste trinn i samtalen. Hvis du ser nervøs eller stirrer på føttene, så hun vil føle ubehag, og hun er sannsynlig å si "ser deg senere."
  • Bruk pauser under samtalen. Når du stopper opp, ser ut som om du er nøye vurderer hva du vil si. Hun vil bli investert i å prøve å finne ut hva du skal si neste, og hun kan føle seg tvunget til å fylle stillheten med sin egen samtale.
  • Folks sats på tale synkroniserer naturlig når de snakker. Det betyr at folk ubevisst etterligne hvor raskt den andre personen snakker. Så hvis du snakker sakte, vil hun snakke sakte, og samtalen vil vare lenger. Hemmeligheten til å snakke sakte blir trygg, ikke nervøs.
  • Tenk på pauser som hennes sjanse til å imponere deg. Føler ikke at du trenger å generere tema etter tema for samtalen. Under pausen vil du stille invitere henne til å ta initiativ. Hvis hun gjør det, så vil du vite at hun nyter å snakke med deg.
 5. 5
  Hold samtalen lys. Ikke gå i dybden noen kontroversielle temaer eller noe som hun kan finne ubehagelig. Også, ikke sladder om andre mennesker, fordi hun tror kanskje at du ikke er oppriktig hyggelig.
  • Bruk din sans for humor. Ikke dykke i med en virkelig off-farge spøk eller noe som kan være sjokkerende for henne. Hold det lyse og teste vannet før du sier noe som hun kanskje tror er bety eller støtende.
  • Øv morsomme historier. Mer enn bare vitser, folk elsker å høre historier om morsomme ting som skjedde med deg. Så holde styr på morsomme eller underholdende ting som skjedde med deg og øve på den historien du ønsker å fortelle med venner.
  • Kjenn din popkulturen. Hold deg på den nyeste kjendis nyheter og hva som er nytt i filmer og musikk. Når du vet hva som skjer der ute, vil du alltid ha noe lett å snakke om. Plus, kan du bare imponere henne med antall ting som du vet.
 6. 6
  Fokus på kroppsspråk. For deg selv, bruker god øyekontakt, sitte rett opp og smiler varmt. Når du gjør disse tingene, vil hun føle som om du er fokusert på henne.
  • Se på måten hun bruker sin kropp. Hvis hun gjør øyekontakt med deg, så vidt berører armen eller lener seg mot deg mens du snakker, så kan du føle deg trygg på at hun er interessert i deg.
  • Sørg for at du projiserer godt kroppsspråk, også. Ikke kryss armene, klikker du på føttene, sukk eller stønn hørbart. Alle disse tics er tegn på at du er lei eller misfornøyd med henne.
  • Hvis hun stadig ser bort, tukle med henne drikke eller hennes smykker eller ser ut som hun ikke kan vente med å rømme, så du kan miste sin interesse. Du kan prøve å si noe sånt som: "Skal du ha en dårlig dag? Du ser ut som du er en million miles away." Eller, hvis samtalen ikke har vært alt det interessant å begynne med, bare høflig si: "Hyggelig å snakke med deg" og gange.
 7. 7
  Holde oppmerksomheten alltid på henne. La henne vite at du synes hun er viktig. Ikke vær cagey om å sette søkelyset på deg, men fokuserer det hovedsakelig på henne.
  • Slå av mobiltelefonen din mens du har en samtale med en jente. Hvis du går utenfor for å ta en samtale, kan du komme tilbake og finner ut at hun har flyttet på.
  • Hvis du kjører inn venner, introdusere dine venner til henne, men holde fokus på samtalen. Prøv å sende verbale signaler til dine venner la dem vite at de trenger å snakke med deg en annen gang.
 8. 8
  Slutten på en god tone hvis hun forteller deg at hun må forlate. Fortell henne at du likte å snakke med henne og bli kjent med henne. Hvis du følte en reell tilknytning til henne, be om telefonnummeret hennes. Neste morgen, sende henne en tekst som sier at du hadde en flott tid, og ønsker henne en god dag. Du kan få en ny sjanse på å fortsette den innledende samtalen hvis hun tekster deg tilbake.
  • En god tommelfingerregel er å vente minst en dag før du ringer henne, spesielt hvis du nærmet seg henne som en fremmed. Du vil ikke ha henne til å tro at du er for fremover, og du ikke vil skal vises for trengende. Forsinkelse for en dag.
  • Når du ringer henne, holde ting kort og konsis. Med mindre hun virkelig nyter samtale, bare spør henne om hun ønsker å se en film eller gå ut for kaffe og la det bli med det. Du ønsker å imponere henne i person, der du kan gjøre bedre skade-kontroll hvis noe går galt.
  • Keep it low key før du vet at hun virkelig liker deg. Hun kan føles litt rart hvis du presser veldig hardt og hun ikke er det, så prøv å få en god balanse i gang. Og til alle tider, holde samtalen i gang.

Tips

 • Forvent sommerfugler å gå bort med praksis. Du vil alltid føle seg litt nervøs når du prøver å føre en samtale med en jente, men du vil føle deg mer trygg hvis du holder initiere flere samtaler med en rekke jenter. I alle fall, jo flere samtaler du starter, jo større sjanser for å møte en fantastisk jente.
 • Husk at det å snakke med jenter er en ingen risiko, ingen belønning aktivitet. Hvis du ikke tar en sjanse til å forfølge en samtale, vil du aldri vet hva du kanskje har savnet. Hvis samtalen går bra, kan du gjøre et nært og varig forbindelse.
 • Vær hyggelig og deg selv.
 • Husk ikke å sladre eller snakke dårlig av noen andre, men bare fokusere på henne. Sladder kan gjøre at du ser feminin. Hvis måte hun begynner å sladre, da er du muligens på vei mot 'Friend Zone ". Muligens. Ikke sikkert.
 • Hvis du er fra et annet land eller kultur enn jenta av interesse, snakke om rase / etnisitet / kultur eller introdusere henne til et nytt språk. Så for eksempel hvis du er asiatisk, og du prøver å snakke med en jente som er europeisk, introdusere henne til en asiatisk språk eller snakke om hvordan kulturen er annerledes.

Advarsler

 • Hold noen tyggegummi eller pust mints hendig. På den måten kan du føle deg trygg på at pusten er frisk mens du snakker med henne.
 • Pass på at du gjør øyekontakt, selv om hun har på seg en utringet kjole. Hvis hun fanger deg skotter ned på brystene, er samtalen ikke kommer til å vare veldig lenge.
 • Som for skjørtet hennes, trenger ikke å diskutere om det. Hvis det er for kort, don 'la henne få deg ute under bordet. Dette er en offisiell slutt på en samtale.