Wkano

Hvordan takle å ha en liten rumpe (ungjenter)

Med Bootylicious stjerner som Beyonce og Shakira i offentlighetens lys, kan en tenåringsjente noen ganger føle seg utelatt, hvis hun mangler i den avdelingen. Ikke bekymre deg om, som alle har verdifulle eiendeler, og du trenger bare å maksimere din! For eksempel, sjekk ut følgende trinn.

Trinn

Hvordan takle å ha en liten rumpe (ungjenter). Akseptere kroppen din.
Hvordan takle å ha en liten rumpe (ungjenter). Akseptere kroppen din.
 1. 1
  Akseptere kroppen din. Alle er forskjellige, og det er det som gjør deg så spesiell og unik. Mange vil misunne å ha en så liten rumpe, som en stor rumpe kan være et problem for noen jenter som ofte går på dietter for å kutte sin størrelse ned.
 2. 2
  Ta litt stolthet i deg selv og føle seg bra! Privateide se i en full-lengde speil hjemme med og uten klær på. Du kan bli gledelig overrasket over å se at du ikke har noen store svakheter med baken eller på annen måte.
 3. 3
  Maksimere alle dine eiendeler. Du kan ikke ha en stor rumpe, men det er noen andre interessante fasetter med figuren din? Har du en liten midje og / eller lange ben? Du kan bruke slike funksjoner til din fordel ved å kle som passer din form.
 4. 4
  Husk å kle seg i komfortsonen og bare være så over toppen som du vil (ikke føler seg presset til å være mer over toppen, og vice versa.)
  • Hvis du har lange ben, kan du bruke skjørt eller søte shorts å vise dem frem.
  • Hvis du har en fin midje, prøve seg belter for å understreke dette.
 5. 5
  En passform og tonet liten rumpe er bedre enn bare en liten rumpe. Følg et treningsprogram for all-over fitness enten det er aerobic eller vekt-trening. Turgåing er svært gunstig. I tillegg legger noen øvelser spesielt rettet mot din glute muskel utvikling.
 6. 6
  Forstå at du vokser hver dag, og hva du vurdere en liten rumpe nå sannsynligvis vil endres etter hvert som kroppen modnes.
 7. 7
  Innse at en "liten rumpe" er en relativ beskrivelse som bør vurderes med din høyde, bein størrelse og vekt. Forme snarere enn størrelsen er ofte en bedre kriterier for å bedømme baken, og ofte formen kan forbedres gjennom trening og ernæring. Er du tynn over? Hvis så, kan du legge til noen ekstra kalorier hver dag som ville resultere i en større rumpe.
 8. 8
  Vet at mange gutter finner en jente med en liten rumpe svært attraktive. Disse gutta ser på en jente med øyne ser på de totale pakken, og ikke konsentrere seg om bare ett begrenset område. Jenter med små rumper ofte ser sprekere og atletisk enn noen andre.

Tips

 • Vær trygg med din kropp og kjærlighet som du er. Den vil vises på utsiden, og folk vil se deg som utadvendt og morsom.
 • Husk at uansett hvilken størrelse du har, er baken fortsatt en rumpe, og du kan alltid vise og bruke det til din fordel.
 • * Hvis du går shopping for noen nye klær, kan du leie en personlig shopper. De vil plukke ut klær og antrekk som passer deg. Hvis det er for dyrt, ikke fortvil! Ta med et par venner og ha en morsom jenter dag ut på kjøpesenteret.

Advarsler

 • Bare fordi du har lange ben, bør du ikke bruke de skimpiest shorts du kan finne. Bare bruke korte shorts hvis du føler deg komfortabel med å bruke dem.
 • Vær trygg, men ikke cocky. Ingen liker noen som har liten respekt for andre.
 • Ikke la noen mobbe deg for hvordan du ser ut. Snakke med en forelder, respektert voksen, lærer eller rådgiver.