Wkano

Hvordan å være fabelaktig

Har du behov for å være i sentrum av oppmerksomheten, men vet ikke hvordan du får det? Det er faktisk ganske enkelt, men du må være klar til å ha alle øyne på deg! Det tar bare litt stil, et stort smil, og noen tillit!

Trinn

Hvordan å være fabelaktig. Slitasje virkelig fabelaktig klær.
Hvordan å være fabelaktig. Slitasje virkelig fabelaktig klær.
 1. 1
  Slitasje virkelig fabelaktig klær. Sjekk Teen Vogue, CosmoGirl, Glamour og andre high-moteblader for inspirasjon. Noen ganger antrekk kan virke litt opprørende, så du kan bare bruke dem som inspirasjon og legge litt stil til antrekket ditt å bo fab! Prøv å finne antrekk som ligner på de du har sett i disse blader og legge til en personlig touch. For eksempel, hvis du ønsker en romantisk look for en endring som du vanligvis foretrekker rock-chick stil, legge til jeans med nagler. Finn en mote idol som Peaches Geldof for britain-rocks-stil, Sienna Miller for bohem og vintage, Ashley Tisdale for den happy-go-lucky-LA-look. Tenk på matchende farger (for eksempel: blå og turkis, rødt og brunt, oransje og gul, svart og hvit og så videre), matchende stiler (aldri blande emo med preppy, det ser latterlig!) Osv.
 2. 2
  Være en positiv person. Du ønsker ikke å virke som om du klager alltid om noe. Vise folk at du elsker livet! Smil og omfavne verden hver dag. Du må være takknemlig for det livet du har, så bruk din sjanse og leve det slik du liker det! Ha det gøy og nyte det! Å være fabelaktig handler også om å være unik, og det viser gjennom din livsstil spesielt!
 3. 3
  Hvis du ønsker å snakke med noen som du ikke kjenner, gjør det gjennom et kompliment eller en uttalelse om noe du har til felles (jeg. E. "Dette gym klasse suger!" Ikke "Jeg leste din Facebook-profil, og jeg fant ut at du elsker Ugly Betty! gjør jeg også! ") Du kan bygge ut av dette, sakte. Prøv: "Hvor fikk du dette skjørtet Det ser virkelig søt?") Eller for en gutt (flørtende): "Hey, du gjør noen idretter Disse musklene er kjempebra!".
 4. 4
  Sørg for å holde deg ser nydelig! Husk å bade, pusse tenner, etc. Det er veldig viktig! Også, ikke glem å sette litt sminke på! Men mindre er mer, så det er best å bare holde det naturlig og slitasje foundation for å dekke ujevnheter, et lag med mascara før curling vippene og en rosa lip gloss litt mørkere enn dine lepper.
 5. 5
  Bli involvert! Det er godt å være godt avrundet. Bli med klubber du er interessert i. Du kan gjøre sport, kunst, design, foto, litteratur og mange andre! Det er så mange muligheter til å style opp ditt sosiale liv. Gå til ethvert parti du er invitert til og vise frem du er åpen og hyggelig! Og selvfølgelig, helt fantastisk!
 6. 6
  Vær trygg! Ikke skamme seg over kroppen din. Hvis det plager deg prøve å spise sunnere og trene. Gå gjennom skolen med hodet holdes høyt og være stolt av hva du har! Alltid tenke på deg selv som unik, smart og vakker. Men ikke vær ekkel eller arrogant. Folk hater det.
 7. 7
  Vurder å lese noen av de populære stil bøker om å være fabelaktig. Disse inkluderer:
  • Fabulosity: Hva det er og hvordan du får det - Kimora Lee Simmons.
  • Stil, skjønnhet, trimness: Kunsten lett å være stilig, attraktivt og godt slått ut - Nancy Marie.
  • Stil A til Zoe: The Art of Fashion, Beauty, og alt Glamour Rachel Zoe.
 8. 8
  Vær veldig ren og organisert. Alltid holde soverommet ditt rent og organisert. Gjør din seng hver morgen før jobb eller skole. Også ta en dusj eller bad hver morgen eller kveld. Clean deg selv godt og sette fuktighetskrem på etter at du tørke av å holde huden glatt og myk.
 9. 9
  Har kule og unike frisyrer. I stedet for en vanlig hestehale, gjør det en flette og legge tilbehør. Dessuten er det kult å krølle eller rette håret en gang i blant. For en funky vri, kan du prøve krymping håret.
 10. 10
  Alltid handle trygg enda bedre, være trygg. Vis alle du elsker deg selv slik du er. Alltid smile og være vennlig. Vær en god venn og være nyttig. Også, være villig til å gjøre en masse venner, være fabelaktig gjør at folk virkelig ønsker å være din venn, spesielt hvis du gjør alt som står oppført ovenfor.
 11. 11
  Ler mye. Ler mye å vise folk du er glad og vennlig, og heller ikke redd for å ha det gøy. Hvis du har en merkelig latter, som noen av oss gjør det, og det er ok, prøv å le annerledes, eller le litt mindre.
 12. 12
  Bruk litt sminke. Makeup gjør at du ser litt penere. Bruk litt blush og mascara. Hvis du vil, legge en lys farge på øyenskygge som fremhever øynene dine. Hvis du har kviser og akne, ikke bekymre deg, bare ha litt foundation eller concealer for å dekke over det. Den sier "Wear sminke for å se ut som du ikke har på deg noe" er veldig sant, så aldri slitasje lyse farger i makeup, eller i det minste ikke mye.
 13. 13
  Accessorize. Bruk en søt halsbånd eller en funky ring for å fullføre en søt antrekk, eller for å lyse opp en kjedelig en.
 14. 14
  Aldri være en diva. Ikke vær slem og krevende. Du vil ikke holde venner og du vil sannsynligvis få problemer med lærere eller foreldre.
 15. 15
  Alltid være tro mot deg selv. Aldri forandre deg selv og ikke opptre som en annen person. Vær deg selv og ha en unik personlighet. Ikke vær redd for å være annerledes.

Tips

 • Få anstendig nok karakterer som du vil være i stand til å gjøre karriere av ditt valg.
 • Ha en god vokabular.
 • Har god holdning.
 • Vær trygg, men realistisk.
 • Være vittig med dine bemerkninger.

Advarsler

 • Ikke prøv for hardt. Det vil være mye lettere å være "fabulous" hvis du handle normalt. Vær deg selv!