Wkano

Hvordan unngå å bli et offer for mobbing

Føler du deg som andre barn trussel du disrespectfully? Og er lei av å bli mobbet? Vel, hvorfor ikke ha en forandring! Les videre for å finne ut hvordan å ikke bli et offer for mobbing.

Trinn

Hvordan unngå å bli et offer for mobbing. Lære å kommunisere effektivt.
Hvordan unngå å bli et offer for mobbing. Lære å kommunisere effektivt.
 1. 1
  Lære å kommunisere effektivt. Hvis du har gjort det, jobbe med karisma, og praksis fortelle historier foran et speil. Dette kan være skummelt i begynnelsen, men det vil hjelpe deg!
 2. 2
  Prøv å få noen nye venner, slik at du ikke vil se ut som noen som er ensomme. Du kan få veiledning hvis du ikke er flink til å få nye venner, spør din lokale myndigheter eller videregående skole for terapi. Alltid huske på at de fleste vil akseptere deg som en venn. Hvis de ikke gjør det, bare gå bort. Det betyr at du ikke trenger dem likevel.
 3. 3
  Lær hvordan du stikke opp for deg selv. Lær smarte svar som du kan bruke hvis noen gjør narr av deg. Lære å slåss, men bruke vold bare hvis du blir angrepet og som en metode for selvforsvar.
 4. 4
  Visualisere alle situasjoner der du er eller kunne bli mobbet. Prøv å finne en løsning for hver. Visualisere før du er komfortabel med resultatet.
 5. 5
  Få tillit, tar mobbing dette bort fra deg, men du kan få den tilbake ved å starte en hobby som inkluderer andre mennesker, som sport. Dette kan også hjelpe deg å få respekt som vil bidra til å stoppe mobbing. Og bli med sport og aktiviteter etter skoletid kan hjelpe deg å få venner.
 6. 6
  Kjenn din egen verdi. Mobberne vil prøve å bruke ord for å føle deg lite, men hvis du kjenner din egen verdi, så ordene vil bety noe.

Tips

 • . Gå med hodet opp og øynene rett frem. Det gjør du virker mer selvsikker, selv om du ikke er det. Trygge mennesker kan stå opp for seg selv, og mobberne definitivt ikke ønsker det.
 • Alltid være glad, selv om du ikke er fra innsiden, men ikke flaske det opp.
 • Være stilig, velg din egen stil, men ikke tiltrekke deg oppmerksomhet. Men husk det er ikke alt om hvordan du ser ut!
 • Være snill mot andre.
 • Ikke vær lærerne kjæledyr, men få gode karakterer.

Advarsler

 • Du trenger ikke å svare på alle uvitende ting noen sier til deg. Ignorerer den personen vanligvis fungerer, fordi hvis du ikke reagerer noen ganger han eller hun vil gå lei.