Wkano

Hvordan trekke en all nighter

Det er mange legitime grunner til å trekke en all-nighter på anledningen. Kanskje du har fått til å pugge før en viktig test eller avslutte et essay, kanskje du trenger å være opp på ulike timer når det er dagslys "Down Under" for en Skype-tilkobling, eller kanskje du trenger å holde seg våken for å avslutte en viktig oppdraget. Du kan selv være av planen for å sove (all-nighters hjelpe det). Uansett grunn, ikke trekke en all-nighter ikke kommer naturlig for alle mennesker, og det tar litt kunnskap til å gjøre det effektivt og trygt.

Trinn

Hvordan trekke en all nighter. Unngå koffein, hvis mulig.
Hvordan trekke en all nighter. Unngå koffein, hvis mulig.

Del én: det essensielle

 1. 1
  Flytte! Danse! Strekk! Trening er en måte å holde vakt. Bare ikke gjør det så ofte at det blir en distraksjon, det er nok til å gjøre litt under hourly 5-20 minutters pause.
 2. 2
  Unngå koffein, hvis mulig. Koffein kan virke som en ideell løsning, men det er en sikker måte å få en midlertidig buzz, bare for å krasje dårlig dagen etter (kanskje halvveis gjennom test eller møte).
  • I stedet, drikke to fulle glass iskaldt vann hvert 30. minutt. Ikke bare vil det kalde vannet bidra til å holde deg våken, men du må urinere veldig ofte. Det er vanskelig å sove på toalettet.
  • Ikke-koffeinholdige urte te vil også naturligvis holde deg våken på grunn av te er omfattende mengde urter.
 3. 3
  Slå av lynmeldingstjenester og e-poster, din mobiltelefon, TV, og ikke surfe på internett, fele med spill på elektroniske enheter, lese, tegne, skrive dikt, etc. Faktisk klype deg selv hvis du gjør noen av disse forstyrrende ting. Loven av klemming vil trekke deg tilbake til virkeligheten og til et behov for å fokusere på å få jobben gjort.
 4. 4
  Spis proteinrik mat som sandwicher, ost og andre meieriprodukter. Sukkerholdige matvarer kan gjøre deg våken for en liten stund, men til slutt kan gjøre deg døsig som du krasjer av sukker høyt. Epler holde blodsukkeret stabilt, så du klarer å holde seg våken lenger - og noen sier de er bedre enn koffein. Men det er noe frukt eller sunn mat bedre enn å spise noe sukkerholdig og du kanskje ønsker å unngå å spise for mye i det hele tatt, da dette kan føre til at du blir oppblåst, distrahert og enda mer søvnig.
  • Unngå å spise et tungt måltid kvelden den all-nighter. Dette vil gi deg følelsen sløv og søvnig. Spis et lett, sunt måltid, for eksempel en wok.
  • Ikke spis müsli, melk, sitroner, kalkun, bananer, fiken, eller toast. Disse er alle matvarer som vil gjøre deg sliten og trøtt.
  • Gjøre noe sånt, tappe din feet.It kan virke rart, men det hjelper for noen mennesker å stadig trykke sine føtter. Hvis det blir en vane, det kan bare spare deg fra å falle i søvn på de siste Dire øyeblikk og den holder deg våken uten å være forstyrrende!
  • Hvis du har en energi drink eller kaffe, ta en liten slurk hvert 30. minutt. Det holder deg våken uten krasj. Hvis du føler at du kommer til å virkelig sovner, lukke øynene og sette en isbit på dem. Du vil føle deg våken umiddelbart!
 5. 5
  Prøv vanskelig ikke å gjespe. Du gjesper fordi du tar i mindre oksygen, og det betyr at pusten er jevn, lys og treg. Du ønsker ikke det. Men du kan være gjesping akkurat nå hvis du er sympatisk å gjespe!
  • Prøv heller å le. Ler mye bidrar til å holde deg opptatt og underholder deg. Det virker ut musklene og sender endorfiner som kjører gjennom kroppen din, noe som gjør deg lykkelig. Se en morsom video på internett hvis du føler deg selv nikker off.

Del to: å holde seg våken

 1. 1
  Pass på at årsaken til all-nighter er helt verdt det eller uunngåelig. Du bør ikke være oppe hele natten bare fordi du trenger for å studere, din søvn er den tiden da minner om studier og aktiviteter fra dagen før er riktig behandlet og nekte deg selv søvn kan gjøre deg både minne utarmet og mangler i den energien som trengs for å lykkes. I de fleste tilfeller er det alltid bedre å holde opp for en god stund, men da bør du få litt hvile.
 2. 2
  Hvis du har bestemt at en all-nighter er den eneste løsningen (eller sjefen din er krevende disse plaggene er fullført før moteshowet eller tallene knaste før foreclosure møte), og deretter begynne å forberede. Først og fremst, ta en kort ettermiddagslur, slik at du har mer energi i løpet av natten. Hvis mulig, gjør dette til en 2-3 timers lur da dette vil gi rom for god hvile.
  • Under selve natten, sette en timer hvis du skal lur. Ikke lur i mer enn 20 minutter under all-nighter seg selv, og bli halv våken. Vær oppmerksom på at napping i løpet av natten kan føre til at du bor sover, så det er best unngås. Den ettermiddagslur bør være nok til å se deg gjennom.
 3. 3
  Se på noe som vil holde deg våken. Ta alle de råd som vanligvis tilsier at du bør ikke se på spennende ting før sengetid, fordi du ikke vil sove og bruke det til din fordel å holde seg våken. Hva holder deg våken om natten? Skrekkfilmer, hvem som har gjort thrillere, dans konkurranser? Velg hva begeistrer og strammer dine sanser for å prøve og skape brede våken følelser. Bare vær forsiktig så du ikke får altfor distrahert av film eller vise for å få arbeidet gjort!
  • Få redd. Jada, det høres dumt, men prøv det. Se en skrekkfilm eller lest noe skremmende. Du vil bli for redd for å sovne. Dette er best når du er på slutten av kvelden og trenger å komme gjennom det siste lille bit, og sørg for at filmen går rett til handling, det er lett å sovne i kjedelig øyeblikk. Ikke gjør dette hvis det er arbeid å være ferdig, selv om!
 4. 4
  Gjøre arbeidet ditt. Gitt din flagging energi og lyst til å gå i dvale, kan du bli distrahert som natt bærer avhengig av hvor godt "i flyten" du blir. Unngå en flagging følelse av energi og motivasjon ved å sette et konstant tempo selv: For eksempel prøve 40 minutters arbeid, og tar en 5 til 20 minutters pause, eller kanskje en rask tur rundt ute i et trygt og godt opplyst område. Holde tankene okkupert skal gjøre det lettere å holde seg våken, så prøv å la det arbeidet som du synes er mest interessant eller enkleste for den senere delen av kvelden.
 5. 5
  Spille hardcore metal musikk. Du kan nyte det, men det må være, for enhver pris, tøffe og litt arrhythmic. Prøv å holde seg til instrumental musikk, som er mindre distraherende. Dette vil holde deg fra å bli lullet i søvn.
  • Hvis andre sover rundt deg, klart du må holde nivået av musikken lav. Bruk hodetelefoner hvis det er nødvendig.
 6. 6
  Arbeid med vinduene åpne. Kald luft vil bidra til å holde deg våken, mens varm luft slår deg ut. Tenk på de nettene du ikke kan sove for kalde føtter i forhold til de nettene når den koselige varmen av et rom fører deg til å sovne. Hvis du finner den kalde luften er effektive i å holde deg våken, kan du selv gå på do og splash ansiktet med kaldt vann. Bare sprute ansiktet ditt hvis du er lei selv - du ønsker ikke å kaste bort studerer eller arbeidstid.
  • Ikke alle bedrer deres årvåkenhet i kald luft og føles sjusket i varm luft. For noen mennesker, det fungerer den andre veien rundt. Selvsagt, velge hva som fungerer for deg best.
 7. 7
  Sett skjermen til en lavere innstilling, (duller og mørkere) for ikke å anstrenge øynene. Øye-belastning er forårsaket av overdreven tretthet, lesing i dårlig lys, eller stirrer på dataskjermene til lange perioder av gangen. Ta en pause fra lesing eller datamaskiner hvert tiende minutt, bare ved å snu hodet og ser seg rundt i rommet i noen sekunder, med fokus på noe langt borte for en endring.
  • Hvis du bruker Microsoft Word, kan du stille inn skjermen til blå med hvit tekst i Verktøy> Alternativer> Generelt-menyen. Dette bidrar til å redusere belastningen på øynene.
  • Hvis du bruker Emacs, kan du endre bakgrunnsfargen med Mx set-background-color. Dette bidrar til å redusere belastningen på øynene.
  • Alltid ha lyset på. Det er vanskelig å holde seg våken når du er i en fin, mørk rom.
 8. 8
  Ikke arbeid i sengen, på en sofa eller på gulvet. Hvis du jobber i noe annet sted enn en kald, hard bord og stol, vil du føle deg veldig fristet til å sove og mer komfortabel plasseringen, jo verre vil du føle deg. Hvis mulig, jobbe et sted langt borte fra din sovested eller seng, slik at det er et forsøk på å gå tilbake og sove. Prøv å være rundt noen andre mennesker, også, slik at du ikke føler deg komfortabel med å sove i stolen din.
  • Forsiktig med slumping! Når du er sliten, sløve kroppen din blir en naturlig vane. Men gjør deg selv sitte rett opp. Det øker din tilstand av årvåkenhet og hjelper deg til å føle deg bedre. Prøv å lese står opp (bruk et notestativ / toppen av en lav bokhylle eller siden buffet, etc.) som andre måter å opprettholde din holdning.
  • Prøv å sitte på forskjellige steder rundt i rommet.
  • Klem og massere ørene. Det er akupressur punkter på ørene, og når stimulert, sender elektriske signaler til hjernen din. Du vil føle summet umiddelbart.
  • Fortsatt trøtt? Ligg på ryggen på en hard overflate og klem knærne til brystet. Dette vil bidra til å vekke deg.
  • Ikke lå i sengen med øynene lukket. Du sovner, faller i en gal drømmetilstand der du overbevise deg selv om at det har alle blitt gjort allerede...
 9. 9
  Tenke positivt. Tanker som: "Jeg er nesten ferdig", "Dette er faktisk ikke så ille", "jeg vil få se soloppgangen", "jeg vil få en god karakter" eller "Jeg vil wow styret i morgen med disse ferdige statistikk diagrammer "kan definitivt hjelpe.
  • Merk: Hvis du er lei og lei av å studere det samme om og om igjen, er fortsatt positive. Du kan selv prøve å lage et spill ut av det så studerer ikke vil være så anstrengende og dull.Try selv synge en sang om hva du gjør og mens du skriver ut summene!
 10. 10
  Vær forsiktig med kreative tanker. Som natt tar på, kan du begynne å falle inn i en dagdrøm tilstand der du tenker over hva du heller vil gjøre, hvor du heller vil være og hvor hyggelig og behagelig ting kan være hvis bare du ikke var der ved hjelp av fyrstikker å holde åpne øynene.
  • Ikke skriv poesi eller stille synge sanger, tegne, eller leke med håret ditt mens du dagdrømmer. Disse kan lulle deg inn søvnighet.
  • Ikke tenk på noe luksuriøse, slik som å være i et herskapshus eller i en badestamp, vil du føle deg avslappet.
 11. 11
  Hvis du har tid på slutten av kvelden, prøve og fange minst et par blunk. Først, pakke sammen sakene dine i beredskap for å ta med deg, legge ut klærne i beredskap for å skli på raskt, deretter setter du alarm så sent som mulig for å oppnå mest mulig søvn. Bare være sikker på at det er høyt, og kanskje til og med har et annet familiemedlem for å sjekke at du faktisk har våknet opp og gikk ut av sengen.
 12. 12
  Vurdere å gå tidlig til sengs og stå opp tidlig i stedet for å trekke en all-nighter. Dette er ofte mye snillere mot systemet enn en all-nighter, men du vil sannsynligvis fortsatt føler bleary-eyed og lei fordi det er en massiv endring i rutinen. Imidlertid kan det være en bedre måte å få ting gjort og krasje midt på ettermiddagen neste dag i stedet.
  • Hvis du har en test i morgen bør du ikke være oppe hele natten bare fordi du trenger for å studere. Husk at du også trenger din søvn som er enda viktigere. Hold opp for en god stund, men da bør du få litt hvile.
  • Skjønner hvis du er "treffe veggen" og du kan ikke engang huske hva du nettopp har lest eller du nikker off ufrivillig. Noen ganger er det bedre å få fire timers søvn og stappe hva du kan i morgen i stedet for å være i en komplett drømmeverden for testen.

Tips

 • Hvis du blir lei, gni isblokker på øynene.
 • Sett inn en alarm på telefonen for hvert 20. minutt eller så, dette er flott hvis du begynner å halvsover.
 • Hvis du føler øyelokkene hengende, kan du prøve å knipe selv, gni ansiktet med et stykke av isen, stå opp, kjører på plass, og gjør noen hopping knekt å få et adrenalinkick. Eller, hvis i verste fall ta en ti minutters lur. Vær forsiktig med naps!
 • Arbeid med god belysning. Du ønsker ikke noe for lyst, men er for svakt eller du døse.
 • På andre og tredje sekvensielle all-nighters, kan du finne 45 minutter med moderat trening hjelper deg å tenke (endorfiner).
 • Hvis du har å gå inn i en eksamen eller nåværende foran mennesker, prøver å spise bananer, de dreper en del av zombie effekten at for mye koffein kan gi deg og de bidrar til å holde deg fokusert med en vedvarende mengde karbohydrater og kalium. En hver halvtime / spørsmålet fungerer hvis du er virkelig i biter.
 • Før du forlater for dagen, hoppe rundt, gjøre push-ups, og få pumpet opp og våken. Være klar til å gjøre det bra på testen, gi styret presentasjon eller hva det er foran deg. Du har jobbet hardt for det, og du sikkert vet eller har forberedt mye mer enn du tror.
 • Ta en kald dusj kan være veldig forfriskende. Også holder kald luft deg våken, som gjør kaldt vann eller is.
 • Spise høy-protein matvarer på et sjeldent basis gjennom natten: smoothies, ost, en sandwich, en tallerken lapskaus vil alle holde energinivået så høyt som de er på dagtid.
 • Roter fagene hver time, hvis det er aktuelt. Du vil raskt mentalt utslitt på ett emne.
 • Hvis du er tilbøyelig til å være deprimert når man jobber alene om natten, kan du oppleve at "tøffe instrumental musikk" vil bare få deg så langt. Hvis du trenger tekstene i musikken for å holde deg gående, sørg for at de er fengende og ganske enkel og skrullete, slik at hjernen din ikke er sendt vandrende. Noen gode eksempler: Owl City, Basshunter, og Mika. Musikk med tekster på språk du ikke forstår fungerer like bra. På den måten kan du høre en stemme, men ikke bli distrahert.
 • Sjekk din tid. Det vil ikke gjøre for å arbeide med prosjektet hele natten bare for å gå glipp av din klasse, møte eller fristar. Ikke rush. Du har hele natten, men også ikke utsette lenger. Heller ikke vil ha en god karakter eller presentasjon utfallet.
 • Sørg for at du vet formålet for all-nighter forsøk, uten hensikt ville det ikke være en grunn for deg å holde seg våken, vil dette forstyrre effektiviteten av all-nighter, så sørg for at du vet hva du gjør før du gjør det!
 • Ha en god tid! Så hardt som dette høres ut, må du ikke ønsker å gå til sengs! I stedet for napping, ta disse ti minutter å sette på favorittmusikken din og danse rundt. Du vil bli utslitt fysisk, men tankene dine vil være helt uthvilt. Hvis du gjør dette med venner, holde hverandre motivert og ler. Hvis du er helt alene, og har komedie kassetter, satte de på. Unngå filmer, derimot, eller ting med plot. Du vil ikke være i stand til å konsentrere seg om arbeidet ditt hvis du prøver å følge vanskelighetene med "The Usual Suspects".
 • Lytt til musikk fra musikaler hver gang på en stund synger og danser en lang. Bare hør på pauser eller når du føler deg trøtt bare synge og danse lang for en hel sang.
 • Bor opp og gjøre arbeidet med "ansvarlige" venner eller kolleger kan hjelpe deg å holde deg på sporet.
 • Gå for en mid-studie løp, vil det vekke deg.
 • Holde rommet opplyst godt nok til å holde deg våken.
 • Hold en notisblokk av deg når du studerer eller arbeider med å skrive ned noen ting du kan tenke på i stedet for å bli distrahert. Hvis du er tilbøyelig til å tenke på ting du må gjøre når du er opptatt eller ideer dukker inn i hodet ditt tilfeldig, denne måten kan du holde oversikt over hva som kommer opp i hodet ditt (for eksempel hva du skal studere, andre oppgaver eller ting du har å gjøre) uten å avbryte din fremgang.
 • Hvis du er i en posisjon der du kommer til å være ute av stand til å sove i flere dager på grunn av arbeidsbelastning, er det viktig å se på situasjonen realistisk. For eksempel, hvis du har å lære fem kapitler i kjemi, kan det være bedre å lære tre kapitler veldig bra og bare skumme over resten og få et par timer søvn før eksamen. Stol på nøtteskall versjoner for deler av studiet du ikke kommer til å nå, litt er bedre enn ingen eller ren utmattelse.
 • Unngå å bruke for mange midler. Å ha for mye i systemet kan føre til angst.
 • Hvis du har et kjæledyr, holde det på rommet ditt slik at de kan hjelpe deg å holde seg våken. Ikke tving dem til å holde opp hvis de er lei skjønt, kan mangel på søvn drepe dyr i ekstreme tilfeller.
 • Hvis du blir lei, gå rundt
 • Unngå kaffe eller brus før like før testen. Hvis du drikker mye av det mens han studerte, vil du helt krasje noen timer senere. Men hvis du virkelig må, er det beste alternativet for å ta en liten jafs deretter nippe en energi drikk gjennom hele natten. Det vil vekke deg deretter holde deg oppdatert. Side note, energidrikker har ingredienser i dem som faktisk hjelpe minne oppbevaring. Også tenke på hvilken tid du ønsker å gå i dvale. Slutte å drikke omtrent en time før dette tidspunktet. Dette vil sørge for at du dør ned litt slik at du faktisk kan gå i dvale. Det er en veldig god idé å ha to bokser på hånden. Man kan for natten og en annen hvis du trenger et kick før testen eller hele dagen.
 • Napping: ta naps bare i ca ti minutter. Still et høyt timer for å vekke deg, og bli halv våken. Korte naps oppdatere deg. Noe lenger, og du vil falle inn i en dyp søvnen, som vil forlate deg groggy når du blir tvunget våken.
 • Dette høres ut som en spøk, men det faktisk fungerer. Kjøp noen Mentholatum (det kommer i en liten grønn pot) fra apoteket. Påfør et lite lag rett under øynene som en fotballspiller. Dampen kan svi litt, men vil gi deg et utbrudd av årvåkenhet. Burts bivoks fungerer godt også, men vær forsiktig så du ikke å sette det på for nær øynene eller de vil såre og begynne å vanne.
 • Musikk-kanaler og nyhetskanaler fungerer veldig bra fordi de ikke krever din oppmerksomhet hele tiden, og likevel er interessant nok til å holde oppmerksomheten din og holde deg våken. De kan være litt av en distraksjon, men hvis det er bare bøker du er fordype seg i time etter time, vil det være mye vanskeligere å holde det gående.
 • Krydret mat er en fin måte å holde deg våken. Hvis du er ganske motstandsdyktig mot krydret mat, kan du prøve noen ekstra krydret asiatisk noodle retter eller Burrito med Habenaro Hot Sauce. Det er tvilsomt at du vil være i stand til å sovne mens du pesing og glugging ned alt som isvann.
 • Organisere arbeidet, er det mer sannsynlig å gjøre det hvis boken er allerede på rett side og regnearket du trenger gjort er allerede ute.
 • Hvis du bruker kontakter, ta dem ut før du starter så du er ikke distrahert ved å gni dem hele tiden.

Advarsler

 • Hvis du har skole dagen etter, må du ikke trekke en all-nighter mindre det er tvingende nødvendig.
 • Trekke en all-nighter kan virke mot sin hensikt. Hvis du er veldig sliten under en eksamen, vil du ikke være på vakt, og du vil ikke gjøre ditt beste.
 • Trekke en all-nighter kanskje ikke verdt det. Ved dette punktet, du enten kjenner materialet, eller du ikke. Stapper så mye informasjon på så kort tid vil ikke hjelpe - hjernen vil ikke absorbere det, og du kanskje ikke være i stand til å huske det etter den tid du tar testen. Det kan være best å få en god natts søvn, slik at du vil være våken og på ditt mest produktive.
 • Hvis du kommer til å være å trekke sekvensiell all-nighters, er det ikke anbefalt at du bruker av sentralstimulerende midler. Det er lett å bli avhengig hvis de blir brukt på en jevnlig basis.
 • Ta en dusj og friske opp hver så ofte.
 • Vær forsiktig med kjøring og betjening av maskiner etter en all-nighter. Faktisk ikke. Å være alvorlig søvnig bak rattet eller ubetalt fra all koffein er en oppskrift på katastrofe.
 • Prøv å unngå å trekke all-nighters hvis du kan, for kroppen trenger søvn, og sitte oppe hele natten kan være ganske usunn. I sannhet, hvis du drar en all-nighter, bør det bli noe skyldes den neste dag, og ikke etterbehandling det kan få deg sparket eller sende deg til sommer-skolen.
 • Unngå koffein og sukker. Begge, samtidig som det gir deg en midlertidig høy, vil indusere en "crash" som bare vil gjøre deg mer sliten. Disse skal unngås, da de vil skru opp noen sjanse til å utføre liv-aktig i klassen eller jobb neste dag. Hvis du er vant til kaffe, vet hva det gjør med deg og føler at du kan få det gjort innen du "crash", kan det være verdt det.