Wkano

Hvordan organisere dagen planner for skolen

Ha en ny dag planlegger, men vet ikke nøyaktig hvordan å opprettholde og organisere det? Vel, kom deg til riktig side.

Trinn

Hvordan organisere dagen planner for skolen. Skriv ut seksjoner for hvert emne / kurs du tar.
Hvordan organisere dagen planner for skolen. Skriv ut seksjoner for hvert emne / kurs du tar.
 1. 1
  Gi navn til planleggeren. Dette høres kanskje rart ut, men når du nevne et objekt, gir du den mer tilstedeværelse i livet ditt.
 2. 2
  Skriv ut seksjoner for hvert emne / kurs du tar. Sett lekser for hvert fag / kurs under sitt korresponderende delen. Bruk kuler og lage en ekstra del, hvis mulig, for påminnelser og hendelser.
 3. 3
  Gjør din planner en del av din daglige rutine. Med dette vil det bli en vane å sjekke planner daglig uten å glemme om det neste uke.
 4. 4
  Fyll inn dine oppgaver 'forfallsdatoer så snart du får dem. Skriv ned de tilsvarende lærebok sider og ting professoren / lærer forteller deg å inkludere.
 5. 5
  Lær å bruke den bakover planlegging. Prøv å gjennomgå planer to eller tre dager før for å minne deg selv på arrangementet.
 6. 6
  Bruk fargekoding system. Det vil holde planner og du mer organisert. Prøv for eksempel å fremheve ting som forfaller denne uken i gult.
 7. 7
  Sette alt i planleggeren din. Som inkluderer lekser, prøver, fester, shopping, konferanser, osv.
 8. 8
  Bruk fargerike sticky-note flagg for å markere hendelsene. Kjøp og hulling zip-lock plastposer eller bare poser inne i planleggeren og fylle dem med indeks tags, store Huskelapper, små klistrelapper... alt er mulig!
 9. 9
  Må ikke slippes gamle sidene. Du vet aldri om det vil komme godt med. Oppbevar dem i en boks hvis du må. Hvis det ikke er for dyrt, kan du også kjøpe en annen planlegger, merke det, og holde de gamle sidene i det for fremtidig referanse.
 10. 10
  Gå videre og gratulere deg selv på forhånd.
 11. 11
  Hvis det er mulig, kjøpe en planlegger på et kontor butikk eller få en fra skolen eller kontoret. Disse har pre-trykte kalendere og mellomrom for å skrive informasjon.

Tips

 • Det er veldig fint å bruke fargen kodesystem som nevnt ovenfor, men du trenger ikke å.

Ting du trenger

 • En planlegger
 • Fargerike sticky-notatflagg
 • Et navn for din planner
 • En penn eller blyant til å skrive med
 • En boks til å sette utskrevet sider
 • Highlighters