Wkano

Hvordan du kan unngå å komme i trøbbel på en skole kamp

Skole kamper er forårsaket av mange ting, men føre til en uunngåelig resultat. En eller begge av dere suspendert og / eller utvist.

Trinn

Hvordan du kan unngå å komme i trøbbel på en skole kamp. Observere din motstander.
Hvordan du kan unngå å komme i trøbbel på en skole kamp. Observere din motstander.
 1. 1
  Observere din motstander. Hvis det er noen du ikke kjenner, sjekk ut deres funksjoner. Du kan egentlig ikke rettferdiggjøre sin styrke fra sitt utseende, men se etter ting som en muskuløs skikkelse, strammet nevene, og et blikk av raseri på ansiktet deres. Hvis det er noen du kjenner, og du tror at de er sterkere / svakere enn deg, så hopper du over dette trinnet. Dette er viktig for å hjelpe deg med å planlegge strategien du vil bruke for å beseire dem.
 2. 2
  Sørg for at en lærer ser på. Dersom kampen starter og de ser, så de vil splittes opp. Hvis en lærer er bare ser deg stå og møte hverandre, så (e) han vil ikke vite en kamp som skjer.
 3. 3
  Ikke angripe først. Det er viktig at motstanderen kaster den første slag / spark, og at læreren ser ham / henne gjøre det. Når læreren vet de kastet den første punch, ikke deg, bare da kan du lage ditt angrep.

Tips

 • Har vitner til din uskyld.
 • Trinn 2 og 3 er viktig, fordi hvis læreren vet motstanderen kastet den første punch, vil du bli rettferdiggjort som "forsvare deg selv".
 • Husk at mobberen (eller motstander) har en unnskyldning også, som: "Men han slo meg først, du var ikke ute da han gjorde det." Det er viktig at du snakker opp straks, som læreren vil sannsynligvis tror den første personen til å komme frem, og hvis du gjør det, vil læreren sannsynligvis respektere deg mer som er viktig.
 • Husk å ha en unnskyldning stilt opp, bare i tilfelle du har en "urettferdig" lærer. Det kan være en reell unnskyldning, som motstanderen var en mobber, eller utgjør en som "jeg ikke røre ham gå glipp av."
 • Hvis motstanderen er sterkere enn deg, la læreren se det første slag fra ham / henne, og løpe vekk, eller la motstanderen slå deg opp (AU!), så vil du få all den sympati og holde seg unna trøbbel.
 • Det er et faktum, selv om en lærer ser motstanderen kaste den første slag, kan han eller hun aldri vurdere begge sider av historien. Det er best å trekke seg fra kampen helt.

Advarsler

 • Husk at skolen ikke er den "virkelige verden", selv høy schoolers over myndighetsalder (for ikke å nevne de mindreårige) har svært begrenset konstitusjonelle rettigheter på skolens område (dvs. ransaking og beslag, ytringsfrihet, etc.), som avgjøres av Høyesterett. Med det sagt, være svært forsiktig da din suspensjon eller utvisning er mer sannsynlig å bli opprettholdt i retten enn veltet, selv i tilfeller av lovlig selvforsvar.
 • Stadig flere skoler har en "null-toleranse"-politikk. I ekstreme tilfeller betyr dette at selv om du ikke treffer tilbake, både du (offeret) og aggressoren (mobberen) kan bli like suspendert og / eller utvist, spesielt (men ikke alltid nødvendigvis) hvis du verbalt "provosert" eller "fornærmet" aggressoren. Et slag mot ens skolegården "ære" ved å gå bort er alltid bedre enn utvisning.
 • Noen skoler ringe politiet for selv de mest mindre slåsskamper eller andre offentlige visninger av sinne eller aggresjon (dvs. punching skap, kaster ting, osv.).
 • Vokt dere for "Nexus lover" hvis du også velge å bekjempe skolens område. I mange stater, hvis det kan bevises at konflikten og / eller avtale for å bekjempe oppsto på skolens område, vil du få samme mengde problemer med skolen, i tillegg til mulige problemer med loven. Off-campus kamper er også mer farlig fysisk, av åpenbare grunner, og er mer sannsynlig å bli gruppe-mot-gruppen slagsmål.