Wkano

Hvordan å være populær

Hva gjør alle populære mennesker har til felles? Gjør de alle de samme klærne? Har samme hår? Sier de samme tingene? Selvfølgelig ikke. Det er populære mennesker over hele verden, nyter sin sosiale status på skolen, arbeid og hvor de går. De gjør ikke alle ser eller opptre som hverandre, men de har alle en svært viktig egenskap: folk ferdigheter. Kanskje de ble født med dem, eller kanskje de har lært dem fra sin familie, men de fikk dem, de har dem, og kanskje du føler at du ikke gjør det. Her er hvordan du kan utvikle dine folk ferdigheter og begynne å være den populære gutten rundt skolen din!

Trinn

Hvordan å være populær. Forstå metoder for vellykkede mennesker rundt om i verden.
Hvordan å være populær. Forstå metoder for vellykkede mennesker rundt om i verden.
 1. 1
  Skape en objektiv. Hvis blitt populært er målet ditt, må du vite hvordan du vil få vite at du er populær. Er det når alle dine kolleger kommer til å vite navnet ditt? Eller vil du vurdere deg selv populært når forbipasserende bølge på deg?
 2. 2
  Forstå metoder for vellykkede mennesker rundt om i verden. Når du har mål klart i tankene dine, kan du sjekke hvem som er populær i det aktuelle området, og hva de gjør. Disse menneskene ta skritt som de ikke-så-populære gutta ikke tar. Eksempel: En leder er kjent for sin gode kommunikasjon med kunder. Hvordan gjør han det? Han gjør alle sine presentasjoner veldig enkelt. Han er klar med hans forslag og tilbringer tid å forstå kundens reelle behov. Dette er noen ting som han gjør som de fleste av de andre lederne ikke gjør.

Bli lagt merke til

 1. 1
  Begynn med å holde et godt omdømme og være hyggelig mot andre. Slutt å tenke på deg selv. Av alle folk ferdigheter som populære individer har, er den som ingen av dem kan gjøre uten empati. Hvor godt forholde dere til andre mennesker? Hvis du er så fanget opp i hvordan de oppfatter deg som du ikke vurdere hvordan de føler, så du blir selvopptatte - ikke i den cocky, ytterst ubehagelig slags måte, men likevel, er dine tanker kretser rundt deg. så mye om hvordan du ser ut, hvordan du høres ut, hvordan du sammenligner, og begynne å tenke på hvordan andre mennesker gjør. Ikke prøv å handle interessant å få andres oppmerksomhet; handle interessert i dem. Spør dem hvordan jobben eller skolen går, hvordan deres familie gjør, hvordan den situasjonen de nevnte en stund tilbake viste seg, og så videre. Deretter forholde seg. Snakk med dem om hvordan du eller noen du kjenner har hatt noe lignende skje med dem, og hvordan de jobbet med det.
 2. 2
  Vær trygg. Alle har noen feil. Ikke la det stoppe deg! Selv om du føler at du bare ikke er bra, fortsett å tro. Elsk deg selv og tro på deg selv. Ikke sitte i hjørnet. Stå opp, og komme inn i rampelyset. Ikke bekymre deg for mye om deg selv. Få litt motet!
 3. 3
  Kle deg som om du mener det. Å være populær er kledd som om du mener det. Mest populære mennesker bære de dyre, sjeldne klær "importert fra Singapore ', men det er lettere å kle seg som deg selv. De fleste mennesker liker ikke folk som bruker prangende klær, men de liker ikke folk som ser ut som de har nettopp ferdig med å rulle i gjørma. Vær deg selv! Husk å kle seg deretter også, betyr det å være populær betyr ikke kle deg i en genser med Jeans i 0 graders Vær!
 4. 4
  Vær vennlig til de du kjenner., Si hei, og hvis de hilser deg tilbake, spør dem hvordan de gjør. Uansett hvor du går, gjøre det til en vane å prate med fremmede og bekjente like, selv om det er bare for noen få minutter.
 5. 5
  Være sosial. Dette betyr vanligvis å være villig til å gå ut av komfortsonen. Hvis du ikke er populært, er det fordi du ikke er komfortabel med å gjøre de tingene som populære folk har en tendens til å gjøre - gjør samtale, fortalte vitser, og generelt engasjere folk. Husk at populære barna er populære bare fordi de er kjent med (og få oppmerksomhet fra) andre. Du kan være innadvendt, eller stille, men for å få det du ønsker, må du endre hvordan du samhandler med folk. I begynnelsen kan det føles som du blir grunt eller falsk, men husk at å være deg selv er, i kjernen, alt... om å vite hva du virkelig ønsker ut av livet. Det er ingenting galt med å ville at folk skal vite at du etter navn (som er hva popularitet egentlig er).
 6. 6
  Vet hva du kan forvente. For å være populær, du kommer til å trenge å ta noen sjanser (på et sosialt nivå) som normalt føler ubehagelig (kanskje skremmende) til deg. Så vær forberedt på å være dristige. Hvis du gjør dette lenge nok, vil det komme naturlig, forårsaker at andre skal legge merke til deg mer.
 7. 7
  Vet at å bli populær er noe du vokse inn - Og ikke over natten. Du må begynne med holdning / personlighet. Du trenger ikke å være veldig smart og stadig heve opp hånden i klassen. Men hvis læreren ikke stille deg et spørsmål, si "Nei" eller "Jeg vet ikke" vil ikke bare gjøre at du ser dum, men det vil gjøre at du ser ut som en slappfisk, og noen som ikke bryr seg om deres liv. Hjem liv bør være ganske enkel. Unngå å fortelle dine foreldre til å bog av, baken ut, osv. Det er støtende, og kan føre til at du blir jordet. Selv om du tilfeldigvis ikke sitte med de "kule kids" i en klasse, kan du likevel blitt populært i det området. Du trenger bare dem til å legge merke til deg som "populært materiale".
  • Mange barn, når de blir mer og mer akseptert / lagt merke til av andre, begynner å bli morsommere og mer moro å være med. Dette er grunnen mest populære barna skiller seg fra resten.
 8. 8
  Tenk på hvordan andre oppfatter deg. Hvis du føler at du kan endre utseende litt å vises mer lagt merke til, samtidig som den er tro mot deg selv, deretter gradvis gjøre det (dvs. med trendy klær, bruker sminke hvis du er en jente, ha bedre hygiene, en venninne / kjæreste ). Her er noen ideer som du klatrer din vei til toppen:
  • Accessorize. Masse kule tilbehør butikker kan gi fargerik, kostyme smykker, og de kan alltid gi gode gave ideer for venner.
  • Bruke skoene! Uggs (med skinny jeans) / sandaler / flip-flops er det populære barna har på seg i disse dager, hvis du er jente. Hvis du er en gutt, slitasje Nike eller noe annet skomerke som ser fint ut!
  • Komme i form. Hvis du spiller en sport, det er kult. Hvis du ikke gjør det, arbeide for å holde en god kropp. For eksempel, hvis du er overvektig, excercise. Hvis du er virkelig tynn, bygge litt muskelmasse ved å løfte vekter. Gym er alltid et flott sted å gå til, og er gøy når du tar med en venn også.
  • Prøv å fikse håret. Foreldre kan begrense dette, men uansett, du er kul. Prøver fargerike (non-permanent) hair extensions er en risikabel idé, så bare gå for noen hakkete smell, side frynser og masse hårspray.

Bli akseptert av andre

 1. 1
  . Være vennlig Popular folk er på vennskapelig fot med stort sett alle - ikke bare sine jevnaldrende, men også lærere, veiledere, dagligvarebutikk kontorist, vaktmesteren, foreldrene, barna, og generelt alle som er selv den minste bit hyggelig. (De eneste de er ikke venner med er de som er praktisk talt umulig å komme overens med.) De er på god nok form at de kan holde et kort, vennlig samtale med noen i rommet. Det er ingen grunn til at du ikke kan gjøre det også.
 2. 2
  Har god stil. Ingen ønsker å følge en person som har en dårlig motesans. Hvis du ikke har råd merkenavn, handle i butikker som fortsatt har kule klær til en rimelig pris (f.eks sjarmerende CHARLIE, Target, Aeropostale, Abercrombie, European Eagle, etc.) Hvis du vil ha din egen signatur stil, kjøpe fra alle butikkene og mikse og matche. Alle elsker en person som ikke har frykt når det kommer til mote.
  • Holde det casual. Small talk handler om å holde seg til "trygge" emner. Hold deg unna noe kontroversielt, som religion eller politikk. Ved å uttrykke dine synspunkter på et kontroversielt tema, er du nødt til å være upopulær blant folk som er uenige. Hold emner "light".
 3. 3
  Vær høflig. Respekter folks privatliv, ikke snuse. Lær å lese kroppsspråk, slik at du kan se når dine spørsmål begynner å føle seg ukomfortabel. Ikke invitere deg hvor som helst, ikke stilken, ikke skryte, og ikke avbryt. Med andre ord, ikke være irriterende.
 4. 4
  Gi en hjelpende hånd Popular folk ikke bare kjenner alle -. They're på god fot med alle. De etablerer disse vilkårene ved å hjelpe folk ut, og de ikke gjør det i særlig merkbare måter (de er ikke martyrer eller helgener av samfunnet). De gjør små ting for å etablere rapport (i tillegg til noen store ting, liker). De tilbyr noen en blyant når de trenger det. De stenger naboens gate når den åpner etter en sterk vind. De holder døren åpen og vente på personen bak dem. Men oftest, de lytter til folk når de snakker, og de tilbyr å hjelpe en eller annen måte. Hvis du virkelig føle med mennesker, vil du vil at ting skal trene for dem. Hvis det er ingenting du kan gjøre for å hjelpe da, i det minste, la dem vite at du håper det beste for dem. Her er noen setninger som du ofte hører populære folk som sier:
  • "Vel, jeg håper ting ordner seg. Hvis du trenger noe, bare ring meg, OK?"
  • "Jøss, det er galskap. Jeg kan ikke tro at han gjorde det. Vil du jeg skal snakke med ham for deg?"
  • "Yeah! Jeg definitivt ønsker å gå sjekke det ut. Vil du gå dit sammen? Vi kan dele gassen på den måten."
 5. 5
  Vær deg selv og ikke lyve om deg selv til andre. Å være deg selv høres kanskje banalt, men populære mennesker lever ut dette populære uttrykket. Hvis de alle var ikke seg selv, ville de ikke være fornøyd med å være populært fordi ingen ville kjenne dem for hvem de egentlig er. Du tenker kanskje at for å bli populær, må du være attraktiv og talentfull, men - mens det er sant at disse kvalitetene er mer sannsynlig å få deg en hit med folk - det er ekstremt populære mennesker som ellers er ganske gjennomsnittlig, og det er ekstremt pene og talentfulle mennesker som er alt annet enn populær. Husk, det eneste du trenger for å være populært et godt sett med folk ferdigheter - resten er all yours å forme etter eget ønske, uavhengig av hva andre mener.
 6. 6
  Ikke prøv for hardt. Overraskende er det mange "populære" folk ikke legge for mye bevisst arbeid i det. De bare er seg selv. Hvis du er desperat etter å bli populær, vil den vise i dine handlinger, og folk vil tro du er en poser, eller enda verre, en freak. En måte å få venner er hvis du finner en gruppe venner som deler dine interesser, som du enkelt kan være deg selv rundt. Så som du blir mer og mer vant til å henge ut med folk, kan du gren ut og begynne å snakke med forskjellige personer.
  • De populære barna vil etter hvert se at du har det som trengs for å være populære. Hvis de ønsker å delta i deres gruppe, flott! Hvis de ikke liker deg, eller gjøre ting du føler ubehagelig å gjøre, og deretter holde en avstand fra dem (du kan fortsatt være en bekjent med dem hvis du vil). Husk at det er fullt mulig å være super populær uten å være i den populære gruppen.

Tips

 • Ikke noen gang prøvd å opptre som noen andre være deg selv!
 • Ser nå frem. Hyggelige mennesker er en fryd å være rundt. Folk som alltid går rundt ser ut som hunden deres bare døde ikke. Gi folk en sjanse til å varme opp til deg.
 • Hvis du ikke kan si noe hyggelig, ikke si noe i det hele tatt. Det høres kanskje ut som noe du ville høre fra din bestemor, men det er et godt råd. Selv om folk rundt deg er sverte noen, unngå å bli trukket inn i negativ sladder. Hvis du trykker for en mening bare si noe nøytralt som "Vel, hun alltid vært hyggelig mot meg, så jeg vet ikke" eller "Kanskje han har personlige problemer som vi ikke vet om - hvem vet"
 • Selv i enkelte miljøer, må du kanskje være slem mot de "upopulære". Dette er mest vanlig i ungdomsskoler og videregående skoler. Hvis du bor i dette fellesskapet, tenk nøye før du prøver fordi du kan permanent miste en av dine venner, selv trolig din beste venn.
 • Bli med i en sport! Vanligvis alle de mer populære jentene er atletisk og spille sport! Cheerleading, gymnastikk og dans er opplagte. Hvis du ikke er i dem, kan du prøve landhockey, lacrosse, svømming, spor, basketball, volleyball eller fotball. Nesten alle idrettslag har populære mennesker på den. Igjen, atletisk jenter er vanligvis de mer populære.
 • Hvis du har en Facebook-konto, kan du legge til dine venner fra skolen hvis de har en Facebook-konto også. Alltid snakke med dem. Men får ikke på og begynne å si "hei jeg kjeder meg." Deretter kan de svare: "Jeg også." Da det ville virke teit. Så har noe å si når du begynner å snakke til dem.

Advarsler

 • Vokte personvernet. Når alle vet du, betyr det at det er en større sannsynlighet for nosiness og sladder. Tenk på hvor berømte kjendiser har noen nysgjerrige inn i deres personlige liv til alle tider (spørrende sinn ønsker å vite). Du må også være forberedt for folk å starte samtaler med deg mens du kjører ærend eller sitte ned å lese en bok i parken. Det følger med pakken. Håndtere det grasiøst.
 • Ikke bli sint hvis du ikke er den mest populære personen i skolen. Noen ganger er det bedre å ha gode venner som bryr seg om deg og er morsomme å henge med, enn å være en kul type. Fordi tross alt trenger du noen gode kompiser.
 • Ikke bli skuffet hvis du mislykkes. Popularitet kan være lett for noen og praktisk talt umulig for andre. Det er mange faktorer som kan hindre en person fra å være utadvendt og godt likt, men det betyr ikke at personen er verdt noe mindre.
 • Ikke prøv å være noe du ikke er.
 • Ikke tenke for hardt. Å være populær er like mye en sinnstilstand som noe annet. Hvis folk ser du prøver for hardt å være populær, vil de vanligvis avfeie din innsats. Popularitet, til slutt, er bare delvis om hvordan andre ser deg. Ditt omdømme kan svekkes og endres over tid, og det eneste du kan kontrollere er hvordan du behandler andre.
 • Innse at populariteten har sine oppturer og nedturer, og kan blekne svært raskt når du begynner på en ny skole eller jobb. Hver situasjon er forskjellig og noen ganger må du starte på nytt.
 • Har du ikke en holdning!