Wkano

Hvordan se bra ut naken (jenter versjon)

Hvordan se bra ut naken. Dette definitive guiden gi noen gode teknikker for hvordan å se bra ut naken gjennom grooming, sette scenen, og tilbehør. En flott video for å forbedre selvtilliten din, så kom igjen jenter, kle oss nakne og ser flott ut.

Trinn

Hvordan se bra ut naken (jenter versjon). Langsiktige feilrettinger.
Hvordan se bra ut naken (jenter versjon). Langsiktige feilrettinger.
 1. 1
  Langsiktige feilrettinger. Du har bare en kropp, så se etter det også. Hver dag drikker minst to liter vann, og trener regelmessig for å holde deg se ditt beste. Dette trenger ikke å ta over livet ditt, bare ti minutter om dagen vil gjøre en forskjell.
 2. 2
  Huden din setter opp med en masse flake, så behandle det riktig, eksfoliere en gang i uken og fukte ofte. Ikke bare øker dette hudens elastisitet, men det handler om å jevne ut på lotion setter deg i direkte kontakt med formen og følelsen av kroppen din.
 3. 3
  Grooming. Før du blottlegge kroppen din tar deg tid til å se ditt beste. Bade så ofte som nødvendig. Ha god munnhygiene. Eventuelt kan du de-fuzz noen områder av kroppen din som er ute uflidd, dette inkluderer bein, armhulene og bikinilinjen. Kjønnshår Topiary er alle raseri akkurat nå-velger fra en pen trekant, stripe, full brasiliansk, et hjerte, eller hva du vil. Selvfølgelig er du ikke forpliktet til å gjøre noe med kroppen din håret, det er din kropp! DINE regler!
 4. 4
  Selvbruningskrem kan gjøre underverker for å øke selvtilliten din. Prøv de nye gradvis farge produkter for å få en naturlig sol kysset ser heller enn bakt oransje effekt.
 5. 5
  Håret skal se naturlig og touchable, din make-up feilfri (hvis du velger å bruke den, er det), og en forlokkende hint av parfyme aldri går galt.
 6. 6
  Fullfør looken med en pedikyr og manikyr. Velstelte hender og føtter umiddelbart gjør du ser polert og forberedt.
 7. 7
  Sette scenen. Det finnes ikke noe mer flatterende enn blende av over hodet belysning, så la det bryter ut. Få en myk, svak glød ved å plassere lav effekten lamper rundt i rommet. Eller for reell innflytelse lys noen stearinlys, vil den forførende flimmer viske ut eventuelle feil og skape en amorøs atmosfære.
 8. 8
  Tilbake belysning er stor for å jevne ut klumper og humper så plassere deg foran den sterkeste lyset, eller foran et vindu hvis du får naken før mørkets frembrudd. Men ikke glem: de utenfor vil også være i stand til å se på!
 9. 9
  Få romtemperaturen høyre. Selv om kulden vil gjøre brystene stå til oppmerksomhet, skjelving med krum skuldrene er ikke en sexy look. En glød er bra, men svette voldsomt er det ikke.
 10. 10
  Arbeid det. Unngå fristelsen til å suge inn magen, det vil gjøre deg vises oppstyltet og unaturlig. I stedet forestille du er opphengt i en tynn tråd på toppen av hodet ditt, vil dette forlenge alle dine kroppsdeler, spesielt på halsen og midten.
 11. 11
  Mål å stå på diagonalen, med en vri i midjen til fronten i stedet for mot din seer rett på-dette vil naturlig Cinch deg. Drop ned skuldrene og subtilt bøy ryggen-dette vil flate magen og gjøre dine bryster vises perkier. Kjærlighet håndtak kalles det for en grunn så stopp fretting over dem, er det kurver som gjør den nakne kroppen interessant-så vær stolt av deg.
 12. 12
  Enten stå, gå eller sitte ned mål å holde det ene beinet foran det andre-dette Slims kroppen. Og når det sitter, er en rask triks for å forlenge bena til å peke tærne. Øyekontakt er viktig, det gjør hele forskjellen mellom å være bare en naken kropp eller noen naken, så bruk den klokt. Hold hendene avslappet og fri, eller plassere en på hoften til vekt kurvene dine. Og uansett hva du gjør-ikke fele.
 13. 13
  Accessorize. Fremheve din nakenhet med en propell eller tilbehør. Et halskjede, skjerf eller fjær boa er stor, men ikke vær redd for å gå med noe litt mer uvanlig. Dette vil gi deg noe å jobbe med hvis du er litt nervøs, og også, tantalizingly, understreker din helt naturlig tilstand.
 14. 14
  Få trygg og komme naken. Ingen andre har en kropp som din-så vise det fram i all sin prakt. Stå naken foran et speil. Lukk øynene og hviske: "Jeg har veldig pene bryster" eller noe lignende. Gjenta dette flere ganger, sier det høyere for hver gang, og smiler som du sier det. Deretter åpner øynene dine mens du gjenta det i et normalt stemmeleie med et svært bredt smil.