Wkano

Hvordan bære en lue

Ønsker å gi garderoben din en viktig vitamininnsprøytning? Ta skrittet fullt ut og kjøpe deg en lue. En velvalgt lue kan legge en sterk uttalelse til alle antrekk. Hvis du ønsker å slå opp garderoben med en fet tilbehør, følg disse tipsene for å bære noen lue med bravur.

Trinn

Hvordan bære en lue. Prøve ut en newsboy hat.
Hvordan bære en lue. Prøve ut en newsboy hat.

For kvinner: store hatter for våren og sommeren

 1. 1
  Bruk en cloche lue. Cloche hatter, eller "flapper hatter," er laget enten med eller uten brem.
 2. 2
  Prøve ut en newsboy hat. Også kalt "Paperboy hatter," disse hipster hatter ser flott med både casual og profesjonelle slitasje.
 3. 3
  Sett på en gigantisk solhatt. Disse hatter har er floppy brims er flott å ha i dagslys timer. Hvis du er iført denne type lue om vinteren, velger en sol lue laget av filt.

For kvinner: lue valg for høsten og vinteren

 1. 1
  Bruk en viktoriansk flosshatt. Disse hattene er flott med alle antrekk og er en fin touch for en steampunk ensemble. Bare holde antrekket enkelt siden disse hatter er ganske forseggjort.
 2. 2
  Don en pork pie hat. Pork pie hatter ble oppfunnet i den viktorianske perioden. Selv om de ble tradisjonelt båret av menn, de ser bra ut på kvinner også.
 3. 3
  Dekk deg ut i en beret. Strikk og ull Berets er stor for de kjøligere årstider.
 4. 4
  Flaunt en fedora. Disse hatter ble også opprinnelig utviklet for menn, men de ser flotte ut med en kvinnes dress eller selv med jentete kjoler.

For menn: stor lue ideer

 1. 1
  Bruk en flat cap. Disse hatter ser flott ut med en dress eller når du er iført en stor frakk eller trench coat.
 2. 2
  Sett på en fedora. Humphrey Bogart og Frank Sinatra har ingenting på deg når du sette på din egen fedora med enten formelle slitasje eller business dresser. Men fedoras er så allsidig at du også kan bruke dem med en polo skjorte eller T-skjorte.
 3. 3
  Prøve ut en homburg. Du har sett denne hatten i Gudfaren filmene, og det siste du har sett den oppstandne av Tupac og Snoop Dogg. Enten du går for gangster eller don, vil du se flott ut i din homburg lue.
 4. 4
  Sett på en pork pie hat. Disse hattene ble oppfunnet i viktoriatiden for menn og ble oppkalt etter sin likhet med en pork pie parabolen. Tenk Gene Hackman i The French Connection.
 5. 5
  Gå med en bowlerhatt. Tenk på Charlie Chaplin eller en gammel 19. århundre New York gangster. Denne hatten ser flott ut med en dress eller med en fin skjorte og en vest.

Generelle retningslinjer for seg en lue

 1. 1
  Plukk en lue som matcher dine proporsjoner. Hvis du er petite, kunne en stor bredbremmet hatt helt overvelde deg. I stedet for å bruke størrelse for å gjøre en visuell uttalelse, velge en lue med dristige farger eller levende trim i stedet.
 2. 2
  Velg en lue som smigrer din frisyre. Du kan bære en liten lue til den ene siden og vri en chignon på motsatt side. Denne effekten gjør også halsen ser lengre.
 3. 3
  Bruk en lue som utfyller formen på ansiktet ditt.
  • Hvis ansiktet ditt er rund, velge en lue som har en bred brem å balansere ut den fylde av ansiktet ditt.
  • Hvis ansiktet ditt er lang, velger en mykere design eller noe med bevegelse, som fjær.
  • For et firkantet ansikt, velge en asymmetrisk lue å balansere vinkelen på kjeven din.
  • Personer med hjerte-formet ansikter er den heldigste. De kan bære av nesten alle typer hat.
 4. 4
  Velg farger som flatere huden din tone. Hvis du har en fet lue, tone ned sminken din, slik at du ikke ser clownish.
 5. 5
  Koble hatten til antrekket ditt. Hvis du er iført en kjole med en påfugl mønster, så prøv en lue med en kvikk påfuglfjær å forene antrekket. Men hvis hatten er fet, tone ned tilbehør som smykker, slik at du ikke ser glorete.
 6. 6
  Sikre hatten til hodet. Dette rådet høres kanskje opplagt, men det siste du ønsker å gjøre er å tilbringe hele dagen tviholdt hatten mot hodet. Bruk tynne elastiske bånd, bånd eller kam for å sørge for at luen holder seg på plass.

Tips

 • Tilbring tid på å velge hatten. Ikke gjør en impulsiv kjøp. I stedet prøver hatten på, eksperimentere med forskjellige vinkler, og be om tilbakemelding fra en venn eller megler før du foretar kjøpet.

Advarsler

 • Være høflig hvis du er iført en lue til et utendørs arrangement på et stadion. Sørg for at hatten er ikke så stor at du sperrer utsikten for at noen sitter bak deg.