Wkano

Hvordan be en jente ut om du er en jente

Hvis du er lesbisk eller bifil, noen ganger kan det være vanskelig å finne en kjæreste. Hvis du er usikker på hvordan du spør en jente ut, følg disse instruksjonene, og det kan hjelpe.

Trinn

Hvordan be en jente ut om du er en jente. Lær hennes syn på LHBT samfunnet.
Hvordan be en jente ut om du er en jente. Lær hennes syn på LHBT samfunnet.
 1. 1
  Bli venner med henne. Hvis du kjenner henne fra skole eller jobb, sørg for å bli kjent med henne utsiden av bygningen. Skaff hennes telefonnummer eller e-postadresse. Shoppe med henne, kanskje. Gjøre noe som dere begge er interessert i og som ikke vil slå henne som du treffer på henne.
 2. 2
  Lær hennes syn på LHBT samfunnet. Spør henne hva hun mener om homofili, homofobi, osv. Hvis hun opptrer disgusted eller ubehag ved tanken eller erfaring, prøv å lytte til hennes grunner og deretter dele dine meninger om saker. I de fleste tilfeller er homofobi bare uvitenhet og frykt.
 3. 3
  Lær om hun er bifil eller lesbisk. Bare fordi hun ikke har noe imot LHBT personer betyr ikke alltid at hun er LGBT selv.
 4. 4
  Se etter kroppsspråk. Det kan være lettere hvis du vet at personen du liker liker deg tilbake. Men vanskeligere hvis du ikke vet, så se etter tegn på at de vil gi deg å prøve å fortelle deg. Noen ganger den andre personen kan være for sjenert til å faktisk komme ut med det, så de kan sende ut noen signaler for å prøve å gi deg beskjed.
 5. 5
  Hvis hun ikke er mot LHBT personer, finne ut en subtil måte å la henne vite at du er bifil eller lesbisk. Før du gjør noe av det, bør du definitivt fortelle vennene dine at du er bifil eller lesbisk (hvis de ikke allerede vet). Hvis du ikke kan fortelle dine venner, du definitivt ikke vil være i stand til å fortelle den jenta du liker. Du ønsker ikke å være i midten av en samtale om mat og tilfeldig blurt det ut. Vente til en lignende tema kommer opp, og deretter finne ut en måte å fortelle henne, hvis du er komfortabel med det.
 6. 6
  Hvis du kjenner henne å være bifil eller lesbisk, gi henne subtile hint om at du liker henne. Du må være veldig modig og fortelle dine venner du er homofil først. Når du har fortalt vennene dine, bør du henge ut med henne oftere enn du normalt ville. Gi henne mer fysisk kontakt (dvs. klemmer, håndtrykk, etc.) enn du gjorde før. Synes ekstremt skuffet når hun ikke kan være sammen med deg noen ganger.
 7. 7
  Hvis, på dette punktet, har hun lagt merke til disse tegnene og ser ikke ut til å være ubehagelig med all denne oppmerksomheten, er sjansen stor for at hun føler det samme om deg. Hvis hun ikke har lagt merke til disse tegnene, fortsette å gjøre dette før hun gjør.
 8. 8
  Samle opp alt motet ditt og. Inviter henne på en date sted som dere begge liker å gå. Hvis hun sier nei, ikke maser henne. Bare prøv å holde venner med henne, selv om det er vanskelig i begynnelsen.

Tips

 • Hvis du er sikker på at hun er lesbisk / bifil, ikke vent for lenge med å fortelle eller muligheten vil være noen andres.
 • Vær oppmerksom på hva hun sier hun liker eller misliker. Du ønsker ikke å fornærme henne ved å ta opp et tema hun tydelig ikke liker.
 • Prøve å kjøpe henne noe hun tidligere hadde fortalt deg at hun ville, for eksempel en bok eller en genser. Dette vil vise henne at du legger merke til hva hun sier hun vil.
 • La en god mengde tid mellom hvert trinn. Du ønsker ikke å forhaste ting.
 • Prøv å kjøpe henne kaffe / te (kommer an på hva hun liker). Spør henne hva hennes favoritt er og deretter kjøpe det for henne.
 • henne ut med noe. Hvis hun anser deg en god artist eller forfatter og ønsker tips, gi dem til henne. Det fungerer også i revers. Gi henne komplimenter kunstverk og skriving (eller andre hobbyer, osv.) og be henne om å lære deg en gang. Dette vil gjøre henne føler virkelig trygg og godt om seg selv.

Advarsler

 • IKKE forandre deg selv for henne. Akkurat som ingen rett jente bør endre for en fyr, bør ikke lesbisk eller bifil jente endre for en annen jente.
 • Hvis du er lesbisk eller bifil jente og hun sterkt har en mening mot LHBT personer, er det sannsynligvis ikke best å bruke for mye tid rundt henne. Resultatet kan bli såre følelser og / eller å bli offer for en stereotypi.
 • Hvis hun er rett, ikke prøv å forandre henne. Ingenting godt kan komme fra dette.
 • Hvis hun ikke ønsker å være kjæresten din, gjør hun ikke ønsker å være kjæresten din. Ikke dvele ved det og mobber henne til hun sier ja, fordi mer enn sannsynlig at du reduserer sjansene.