Wkano

Hvordan overgangen for MTF

MTF betyr mann-til-kvinne eller kan brukes som en betegnelse for transwoman. Enten du er en transseksuell eller genderqueer, fysisk overgangen betyr ikke at man må ha alle muligheter for å ha en fysisk overgang. En transwoman kan være rett, lesbisk, bifil, pansexual eller aseksuell. De bærer hva de vil, enten det er feminin, maskulin eller androgyn. Du lever livet ditt men gjør du føler deg glad. Det er ingen "rett" eller "feil" måte fysisk overgangen. Du kan gå med hva gjør du føler deg komfortabel.

Trinn

Hvordan overgangen for MTF. Praktisere et forsøk på bestått - Klær, oppførsel, og tale (kroppsspråk er så så viktig).
Hvordan overgangen for MTF. Praktisere et forsøk på bestått - Klær, oppførsel, og tale (kroppsspråk er så så viktig).
 1. 1
  Praktisere et forsøk på bestått - Klær, oppførsel, og tale (kroppsspråk er så så viktig). Men bare husk å være deg selv. Plukk de klærne som gjør at du føler deg komfortabel mest. Du kan trene stemmen din til å høres feminine. Dette kan ta mye tid og arbeid for å trene stemmen din på en viss klype. Et annet alternativ ville være å ha en stemme kirurgi som cricothyroid tilnærming eller laryngoplasty.
 2. 2
  Å fysisk overgang er å oppsøke en kvalifisert terapeut som er spesielt kunnskapsrik om kjønn overgang.
  • Etter flere måneder med terapi og etterforskning, hvis du føler at du trenger å forfølge å fysisk overgangen, vil din terapeut skrive deg en henvisning brev til en endokrinolog.
 3. 3
  Den endocrinologist vil foreskrive et hormon som inneholdt et østrogen og et anti-androgen.
  • Det finnes mange forskjellige typer medisin og former, og alle kan forårsake alvorlig leverskade dersom ikke overvåkes av en lege så ALDRI prøve å medisinere seg selv uten en lege.
 4. 4
  Vet alle konsekvenser:
  • Du kan vokse brystene avhengig av alder og genetikk.
  • Forvent krymping av muskel og omfordeling av fett. Sørg for at du får mye kalsium fra melk, forventer 'kalsium smerter "som føler over-utøvde muskler med syre bygge opp så kroppen konfigurerer seg selv.
  • Dine bryster vil fortsette å vokse i størrelse for muligens den samme mengde tid for oppvekst (dvs. 6-15 år), men ikke veldig vesentlig hvis du slutter å ta estros og anti-Andros.
  • Stoppe vedlikehold helt innenfor eller selv etter 3-6 måneders utvikling periode kan føre til utbrudd av alvorlig og plutselig utmattelse, vektøkning, hallusinasjoner eller har ukontrollerbare ereksjoner under søvn, våkenhet eller en kombinasjon.
 5. 5
  Det vil ta flere hundre timer med smertefulle elektrolyse for å fjerne en full skjegg, ofte koster opp til 150-750 dollar (40-100 dollar i timen). Du bør begynne så tidlig som det tar mange år å fullføre og også det er en god test av din smerte terskel og engasjement.
 6. 6
  Laser hårfjerning kan brukes på kroppen hvis du har mørkt hår og lys hud. Dette vil koste ytterligere 250-400 dollar avhengig av hvor hårete du er.
 7. 7
  Tenk brystimplantater nøye. Mange opplever at brystene fortsetter å vokse, men veldig sakte så etter ti år kan du ende opp med for store bryster. Mange trenger ikke implantater, men hvis du anser dem, er det to typer # 1 Saline - i utgangspunktet et mindre snitt nær armhulen, og de er oppblåst etter innsetting, og # 2 Silicon ligner i naturen til Gummy bears (TM) i komposisjon så dagene av disse spillout er borte med teknologi som har vist seg for mer enn 10 år nå. Begge disse er tilgjengelig i USA og utenlands. Det er ansett som beste plassering for å ha enten type satt under muskelen for å gi et mer naturlig utseende. De rir høyt og legger seg på plass i de første seks måneder etter prosedyren.
 8. 8
  Ansikts feminisering kirurgi er valgfritt avhengig av enkeltpersoner omstendigheter, kan det også være svært kostbart.
 9. 9
  Les og lær så mye du kan før du går videre med planene. Planlegg økonomisk så vel som det kan koste i overkant av 50 000 - 75 000 dollar til overgangen [inklusive FFS] pluss at du kan trenge besparelser for tiden mellom jobber.

Tips og advarsler

 • Det vil være en periode med hevelse i brystvortene og bryst, smerte nivåer variere fra individ, sørg for at du spiser godt og er ikke slanking på samme tid å gjøre det beste ut av dosering effekter.
 • Hvis du føler deg dårlig, bør du kontakte lege.
 • Ikke stopp HRT med mindre medisinsk rettet til å gjøre det, kan starte og stoppe forårsake skade på endokrine systemet.