Wkano

Hvordan få en jente til å kysse deg hvis du er en jente

Har du noen gang ønsket å en jente? Er du jente selv? Noen ganger er tanken skremmende, men noen ganger er det sexy og det gjør du skjelve av forventning! Her er noen skritt for å gjøre det enklere, og få det kysset.

Trinn

Hvordan få en jente til å kysse deg hvis du er en jente. Kjenner jentas orientering.
Hvordan få en jente til å kysse deg hvis du er en jente. Kjenner jentas orientering.
 1. 1
  Kjenner jentas orientering. Sørg for at forhånd vil være velkommen. Den jenta du vil kysse bør være lesbisk eller bifil, og du bør være ganske sikker på det. Hun kan også være bi-nysgjerrig.
  • Du kan finne ut ved å snakke om LGBT-relaterte emner å "ta en temperatur lesing". Nevn lesbiske sangere eller homofile film tegn, og se hva reaksjonen hennes er. Det er et gammelt ordtak: ". De som vet, vet" Snakk om kd lang, Brandi Carlile, Indigo Girls, The L Word, og se hennes svar - hvis hun vet om det homofile innhold og er glade for å prate om dem, er du ganske trygg. Hvis hun ikke vet hva du snakker om, ikke gjør et trekk.
 2. 2
  Etablere privatliv. Du ønsker å være sikker på at du holder dette mellom dere to for nå. Prøv å gjøre fysisk kontakt - hvis du har valgt et soverom, lå på sengen ved siden av henne, og deretter flytte nærmere og prøve å kose litt. Hvis hun synes å akseptere, berøre ansiktet hennes. Hvis hun berører deg, eller justerer håret eller plukker lo av jakken din, de er gode tegn (hun grooming deg). Bare gå fremover hvis du tror du ikke vil bli forstyrret, og hvis hun synes åpne for dine fremskritt så langt. Hvis hun synes standoffish eller prøver å gjøre en masse vitser, ser seg rundt i rommet, eller virker distrahert, back off.
 3. 3
  Sørg for at hun er avslappet. Sett henne rolig, og prøve å få henne til å føle seg trygge. Snakk med henne og handle casual, men ikke for casual. Sørg for at hun har et hint om at du liker henne som mer enn en venn.
 4. 4
  Gå nærmere. Nuzzle inn i henne litt, men hvis hun rygger ut, prøver å bevege seg bort, eller vrir seg, stopp umiddelbart. Hvis hun nuzzles inn i deg eller returnerer noen form for hengivenhet, se på henne. Hvis hun stirrer tilbake på deg, se på munnen hennes. Hvis du merker at hun ser på munnen, er hun definitivt klar. Hvis øynene er lukket eller halv lukket, nå under haken hennes og forsiktig tipse ansiktet hennes opp slik at du kan se på henne. Hvis hun motstår det hele tatt, roe nervene hennes ved å si: "Er du redd?" Hvis hun sier ja, fortelle henne ikke å være, og bare gi henne en fin klem og la henne gå. Hvis hun sier "En liten," spør: «Av meg?" Hvis hun sier nei, gå videre og kysse henne. Uansett, hvis du bestemmer deg for dette er øyeblikket, ikke nøl - formue favoriserer bold.
 5. 5
  Gjør det til en hyggelig. Ikke dytt tungen ned i halsen hennes, og ikke gjøre det til en maraton. Kysse henne pent, forsiktig først. Hvis hun svarer varmt, ved å kysse deg tilbake, kan du kysse henne igjen, og la kyss utdype som i øyeblikket warrants. Men for et første kyss, kan du prøve å bruke noen tilbakeholdenhet og gjøre det veldig romantisk og fantastisk. Det betyr ikke at du gjør det en kysk, kjedelig ting heller - del dine lepper litt, sørg for at leppene er kissable og myk (enten fukte dem litt ved å slikke dem lett, eller bruke litt leppepomade på vei til den private sted!). Når du kysser henne, sørg for at hendene oppfører seg - ikke famle henne mens du kysser henne. Hold henne, gjør det romantisk og søt. Hvis dette er ditt første kyss av mange med denne jenta, vil dere begge har veldig gode minner fra dette øyeblikk, så uttelling for det.
 6. 6
  Gjenta etter behov. Du er nødt til å være dommer her. Hvis hun synes å ønske mer, ikke vær redd for å gå for noe mer enn leppene. ( makeout, tunge, masserer, osv.) eller du kan si du elsker henne deretter til rett tid kysse henne og nyte det.

Tips

 • Smile på en lekende måte når du snakker med henne.
 • Alltid være på god fot med jenta i spørsmålet før du prøver dette.
 • Har mints hendig.
 • Ikke gjør dette til en tilfeldig jente du møter. Bli kjent med henne og være hennes venn først.
 • Ikke si noe ekkel eller provoserende. Hold det søte og "PG 13".
 • Hvis hun ikke synes mottakelig for dine fremskritt back off.

Advarsler

 • Hvis hun ikke godkjenne av LGBT atferd, vil hun ikke setter pris på ditt forsøk på å kysse henne.
 • Pass på at hun ikke er dating noen, gutt eller jente, før du gjør dette.

Ting du trenger

 • Parfyme
 • Rene tenner og frisk pust
 • En lesbisk eller bifil jente
 • Somewhere morsom, romantisk eller behagelig å kysse
 • Lips
 • lipgloss
 • mints