Wkano

Hvordan komme ut til din beste venn uten å gi henne den gale ideen

Er du lesbisk som ønsker å fortelle din beste venn at du er lesbisk uten å tenke henne at du liker henne på en måte som er helt utenfor grensene for vennskap? Les videre.

Trinn

Hvordan komme ut til din beste venn uten å gi henne den gale ideen. Spør din venn til å møte deg et sted.
Hvordan komme ut til din beste venn uten å gi henne den gale ideen. Spør din venn til å møte deg et sted.
 1. 1
  Spør din venn til å møte deg et sted. Ring henne opp, sende henne en tekstmelding på mobilen hennes, e henne, eller be henne om å møte deg i person. Si det ene eller noe som ligner på dette: "Jessica, kan du møte meg i kaffebaren på Belmont i morgen etter at du får fri fra jobb?"
 2. 2
  Gi henne et øyeblikk til å bosette seg i. Når hun kommer, be henne om å sitte ned. Det er bedre å fortelle en hemmelighet til henne når dere begge sitter ned. Det vil slå seg ned i øyeblikket.
 3. 3
  Snakk om enkle ting først. Bare gjøre litt småprat å la henne vite at alt er bra mellom dere. Forsiktighet: ikke fortsette slik i to timer. Hele tiden, vil hun være biting neglene, lurer på hva du trengte å snakke med henne om. Samle dine tanker for en liten stund, så forbered deg på å fortelle henne.
 4. 4
  Komme ut og si det. Prøv å være direkte uten bare blurting det ut så direkte at hun føler hun ble truffet med en slegge. Du kan si noe sånt som: "Så, Jess, vi har vært venner en stund nå, og du vet at du er min beste venn. Vil det endre dine følelser om meg å vite at jeg er homofil?" Eller du kan prøve å stille et spørsmål: "Jessica, hva om jeg fortalte deg en virkelig stor hemmelighet?" Selvfølgelig vil hun ønske å vite, så gi et stort sukk for deg selv og deretter si "Vel, hva om jeg fortalte deg at jeg ikke er tiltrukket av gutter, men i stedet er jeg på jenter?"
 5. 5
  Fortell henne om forelskelsen din. Når hun er over ideen om at du er lesbisk til å begynne med, fortelle henne om den jenta du er tiltrukket av. Sørg for at hun vet at det er noen andre, ikke henne, men vær forsiktig her - du ønsker ikke å gjøre din venn føler hun ikke er attraktiv. Du vil bare ha henne til å føle seg komfortabel med deg som en venn i lys av innser at du er tiltrukket av kvinner.
 6. 6
  Betro seg til henne om det som hun gjør med deg. Vær forsiktig med å gi henne mer informasjon enn hun er komfortabel med, spesielt i begynnelsen. Ikke gå inn i grafiske detaljer om dine seksuelle fantasier eller erfaringer, for eksempel. La henne sette tonen om hva hun ønsker å vite.
 7. 7
  Prøv å ikke innrømme til en attraksjon du føler for henne. Dette kan være kiss of døden for en straight / lesbisk vennskap. Tiden vil trolig komme når du og hun vil være å ha en venninne, og hun vil spørre i en drømmende stemme, "Så, hva er din" type "Hva slags jenter liker du? Hvis jeg var homofil, ville du være inn i meg? " Ikke bli fristet til å svare ærlig, uansett hva svaret er. I stedet, bare si: "Du er en vakker jente, og du er min venn Og det er alt jeg kommer til å si -. Vi ikke kommer dit." Hvis du innrømmer attraksjon, kan det skremme henne bort. Hvis du sier at hun ikke er din type, kan hun bli fornærmet og flau. Du kan ikke vinne denne. Ikke prøv.

Tips

 • Hvis hun tror du tuller, fortelle henne tålmodig og rolig, men bestemt at du ikke er.
 • Kommer ut er noen ganger litt stressende på dere begge. Prøv å være på et sted hvor du kan både ha litt privatliv.
 • Fortell henne i et rolig, men seriøs måte.

Advarsler

 • Hun kan frik ut, så vær forberedt.
 • Hun kanskje ikke ønsker å være venn med deg lenger for homofobisk grunner. Gi henne tid før du skriver henne. Hun kan bare trenger å justere.