Wkano

Hvordan komme ut av et skap

Enten du er bifil eller homofil, kan komme ut av skapet være en av de vanskeligste avgjørelsene i livet ditt. Bare husk, at fremfor alt annet, du er en perle - og det er ikke noen grunn til å gjemme deg bak en dør av frykt. I tillegg til folk som virkelig elsker, vil du ikke forlate deg fordi du er den du er, og hvis de gjør, gjør de ikke fortjener deg i sitt liv. Bare husk å lette på det, ikke ta det opp plutselig.

Trinn

Hvordan komme ut av et skap. Øve med den vennen eller rådgiver.
Hvordan komme ut av et skap. Øve med den vennen eller rådgiver.
 1. 1
  Aksept! Akseptere deg selv for den du er. Du kan aldri være komfortabel å fortelle folk om din seksuelle legning når du ikke er komfortabel med det selv. Du er like mye en person som en annen retning.
 2. 2
  Hvem er først? Bestemme hvem som skal komme ut til først. Velg noen du stoler på og som kan være i stand til å hjelpe deg når ting blir tøffe. Mange forteller en god venn først, før de forteller sine foreldre. Begynn med noen du kjenner som skal akseptere, som ikke har for vane å utflukt andre mennesker. Lytt etter hvordan de reagerer på andre. Du kan velge en rådgiver for dette for å få litt trening i å komme ut fra en ekspert, bare pass på at rådgiveren er homovennlige før du kommer ut. Rådgivere er i en posisjon til å gjøre livet svært vanskelig hvis de er forutinntatt. Et godt tips er en "regnbue" eller "gay-vennlige" skilt i rådgiveren kontor.
 3. 3
  Øve med den vennen eller rådgiver. Finne ut av det for hver person på listen over dem du ønsker å komme ut til det. Noen mennesker vil reagere beste til en formell "Vi må snakke om noe viktig," presentasjon. Andre kan svare best å din bare blurting det tilfeldig midt i samtalen. "Nei, Jim, jeg er ikke å se på jenter. Jeg ser den fyren på slutten, han gir meg øyet og han fikk søte boller."
 4. 4
  Forbered deg på mange spørsmål. Mange mennesker du kommer ut til å ha noen anelse om hva det er å være homofil. Homofobi er ofte basert på uvitenhet. Noen av spørsmålene kan også være fornærmende, men de er genuint forvirret. De kan ikke forstå forskjellen mellom en homofil person og noen som er transkjønnet, for eksempel, og komme tilbake med "Betyr det at du vil ha en sex endring?" Foreldre kan spørre "Men hva med barnebarn?" Avhengig av dine fremtidige planer, som kan ha en positiv svar som "Ikke nødvendigvis, hvis jeg finner Mr. Right vi kunne vedta eller finne en surrogatmor slik at vi kunne få barn. Er det viktig for deg at de er genetisk ditt eller mer viktig at vi passerer på tradisjoner du har lært meg? " At responsen etterlater noen forhandling rom på problemer som kan være viktig for dem.
 5. 5
  Hvis du er kristen, finne en homovennlig kirken. Hvis den opprinnelige kirken er ikke, du er ikke sannsynlig å være en å endre det. Hvis du har funnet en gay-vennlig, akseptere kirken, da har du en god enkle svaret for "Visste du slutte å spørre hva Jesus ville tenke på det?" Deretter kan du la statsråden ta opp de komplekse, gyldig teologiske argumenter som viser Bibelen kaller ikke homofili syndig. Hvis familien er bibellærde, ville du gjøre det bra å studere disse tingene selv med den nye statsråden og bare være tålmodig med dem i Bibelen diskusjonen. Jesus ville ha tålmodighet, medfølelse og kjærlighet til å lytte til alle sine frykt og roe dem.
 6. 6
  Tilnærming. Velg din tilnærming. Hvis du arbeider med noen som har en veldig sterk mening om homofile mennesker, kan det være lurt å komme ut veldig nøye. Hvis du arbeider med dine foreldre, tenk om deres reaksjon først. Du vil ha dem til å akseptere deg, men tenk på at dette kan være vanskelig for dem også. Gjør deg klar for en ikke altfor entusiastisk reaksjon, og bare være takknemlig hvis de sier de elsker deg, selv om de trenger litt tid til å venne seg til tanken.
 7. 7
  Være forberedt med internettadressen og telefonnummer for PFLAG. Foreldre og venner av lesbiske og homofile har mye erfaring med å hjelpe foreldre og venner overvinne sin første sjokket og frykten. Dette er en støttegruppe som kan hjelpe din kjære på en ny måte og en ressurs du bør levere dem på din første diskusjonen. De kan ikke ha det på første eller de kan overraske deg og bli veldig aktiv i den. Den er der for dem på måter du ikke kan være skjønt, som alle støttegruppe er det mest effektive for dem som faktisk i den situasjonen.
 8. 8
  Legg merke! Kommer ut av skapet er tydeligvis vanskeligere enn bare disse enkle trinnene. Men når du er ute og du ser tilbake på dette livet endre beslutningen vil det virke enkelt. Dette vil vise deg hvem dine virkelige venner er og riste ut alle som ville avvise deg hvis de fant ut. Hvis du har til å lyve for noen til å elske deg, gjør de ikke elsker deg. Husk, du er unik, og de bør sette pris på det.
 9. 9
  Gi dem tid til å sørge. Hvis noen i nærmeste familie og dype vennskap har mye problemer med det tross alt arbeidet ditt, gi dem tid til å sørge. Deres verden har bare endret på en ny måte, de er overfor et forferdelig valg eller kan ha avvist deg direkte, men angre på det senere. Gi dem et år med tålmodig, medfølende forståelse og aksept for at det er vanskelig for dem også. Ikke gjør noe som ellers ville skade dem, prøver å være så selvstendig kontrollert som mulig. Hvis du etter et år og din beste innsats, har de fortsatt ikke aksepterer deg, akseptere at forholdet er borte. Det gjør vondt, men det er bedre å møte sorg i stedet for å lyve for dem og holde en falsk forhold. Det er ikke sunt eller tilfredsstillende for begge.
 10. 10
  Ta deres alder, helse og situasjon i betraktning. Hvis familiemedlemmet er svært gammel og har problemer med homofile, kanskje kommer ut bryte forholdet på et tidspunkt da de ikke har mye tid igjen. Dommer nøye om å bare la det forholdet gå videre med sine aldri vite eller om du vil innse det. Noen ganger de eldre kan overraske deg og reagere bedre enn dine foreldre eller deres generasjon.
 11. 11
  Kjærlighet! Dette er det siste trinnet - elske deg selv. Bli innbilsk, helvete, er hvem som har skylden ya? Se etter støtte og nye venner i gay-vennlige religiøse, politiske og sosiale grupper. Bland med støttende grupper som ikke alle homofile også, ikke gjemme seg i gettoen.

Tips

 • Ta den tiden du trenger. Bare fortelle de personene du ønsker å fortelle, og ikke la deg bli presset. Ingenting er verre enn å være 'outed' mot din vilje, så sørg for at de menneskene du kom ut for å vite at de skulle holde kjeft. Eller ikke, avhengig av hva du foretrekker.
 • Vær ærlig mot deg selv. Det kan såre, men hvis venner svare på en respektløs måte, bør du prøve å "komme over dem". Hvis de ikke lar deg være deg selv, er det ikke i din beste interesse å bli venner med dem. Dette kan være enda vanskeligere enn å komme ut, men hvis du er veldig ærlig mot deg selv, vil du innse at det er den beste tingen å gjøre. Henger på slike folk vil ikke hjelpe deg på noen måte.
 • Vær tålmodig. Tenk på hvor seriøs du er om dette. I dag er det mange mennesker som er homofile bare for å være "kul". Være noe sikkert om det før du går om å fortelle folk. Hvis du er i tvil, ta kontakt med noen du stoler på.
 • Faktum er at folk flest ikke bryr seg hvis du er homofil. De vil akseptere deg. Uansett om du er mann eller kvinne, kan du få noen vitser her og der om din seksuelle legning, men det er opp til deg hvordan du reagerer i slike situasjoner. Spøke tilbake og holde ting lys, ta en mer alvorlig tone, eller ignorere dem - bedømme situasjonen og handle deretter. Men fremfor alt annet, sørg for at det er lik respekt.
 • Når du har fortalt en rekke venner, bør du ha en Coming Out part å fortelle andre. Be vennene dine til å invitere andre homofile og lesbiske mennesker de kjenner. Få litt brus, snacks, party dekorasjoner med en regnbue tema og gjøre en anledning av det å markere offentlig uttrykk. Dette er en viktig dag i livet ditt, så feire det! Noen av de vennene du inviterer akkurat som venner kan benytte anledningen til å komme ut for på grunn av den støttende atmosfære.

Advarsler

 • En forelder, slektning eller venn som ikke aksepterer deg etter et år vil nok aldri gjøre det. Enten kutte båndene eller prøve for fjernt høflighet på familiebegivenheter. Ikke lyve for dem og late som du vil ombestemme deg til å bli noe du ikke er, bare unngå emnet og tillate dem å gjøre det. Hvis de trakassere deg på familie får sammenkomster, stille be dem om å droppe temaet som det er bare å forstyrre alle andres glede av anledningen.
 • Hvis hele familien avviser deg, bygge en sterk familie Valgfrihet og akseptere at dette kan skje. Noen ganger selv i den situasjonen, kan individuelt skille fra gruppen, kontakte deg privat og holde kontakten - de kan være lurt å være skapet om at kommunikasjon for sin egen trygghet. Tillate det, og ikke trykk på saken, trenger du ikke ønsker å presse dem til å ta parti mellom menneskene de elsker.
 • Tilhengere av religion kan være vanskelig å komme ut til hvis de har strenge regler mot homofili. Forstå at disse menneskene ikke vil være enig med deg, men hvis du velger å åpne opp din seksualitet til dem være forberedt på det faktum at de kan ikke akseptere deg for den du er.
 • Husk alltid at din seksualitet er bare en del av hvem du er, aldri la noen anta at du handle en bestemt måte bare på grunn av det.
 • Ikke opptre som det bare tilfeldig ikke svare som "hei, gjett hva jeg er homofil liker jeg å rote med menn."