Wkano

Hvordan å gå forbi en fornærmende forholdet

Gratulerer på å forlate denne fornærmende forholdet!

Nå som du er klar til å gå videre, er det visse ting du må gjøre, å helbrede fra og til bli sterkere av denne erfaringen.

Trinn

Hvordan å gå forbi en fornærmende forholdet. Vit at du er en såret person, og at din viktigste oppgave nå er å reparere og helbrede deg selv.
Hvordan å gå forbi en fornærmende forholdet. Vit at du er en såret person, og at din viktigste oppgave nå er å reparere og helbrede deg selv.
 1. 1
  Vit at du er en såret person, og at din viktigste oppgave nå er å reparere og helbrede deg selv.
 2. 2
  Uansett hva som skjedde, har den andre personen til å bære ansvar for misbruk, det var ikke din feil, og du var mottakeren av misbruk. Den andre personen tydeligvis hadde noen alvorlige psykiske problemer. Du må spørre deg selv: "Hvordan i all verden fikk jeg viklet med denne personen"? Finn svaret, enten gjennom egen refleksjon eller terapi.
 3. 3
  Lag en plan for å helbrede: List opp drømmene som gjør deg til den personen du er: dette er ditt liv plan. Hvis du kan se hvordan dette forholdet har avsporet deg fra livet ditt formål, så kan du gå tilbake til det og jobbe med å gjøre ditt formål.
 4. 4
  Gjør ting som gjør deg glad og som gjør at du vokser inn i en moden person.
 5. 5
  Administrere tid for å kunne gi næring til deg selv
 6. 6
  Tilbringe litt tid med familie, venner og folk som bryr seg om deg

Tips

 • Du trenger å utdanne deg selv om forholdet overgrep og dens innvirkning
 • Finn det indre barnet at du var, utforske hvis han / hun ble misbrukt og gjøre ting for å reparere henne: gjenopprette sine drømmer, gleder og finne måter å koble til på nytt med alt som ga henne glede.
 • Det kan være lurt å gå til rådgivning eller se en profesjonell for å få god hjelp
 • Du må utforske hva svakhet inni deg selv gjort deg sårbar for denne personens manipulasjon, så det ikke skjer igjen med andre

Advarsler

 • Ikke under noen omstendigheter gå tilbake til den fornærmende personen du var i forholdet til!
 • Vær oppmerksom på dine emosjonelle behov som kan presse deg inn i usunne relasjoner, "bare for å være sammen med noen"

Ting du trenger

 • En eller to gode venner i livet ditt, som kan reflektere tilbake til deg den fantastiske personen du var før misbruket. Finn dem og lytte til dem!
 • En strukturert liv rutine der du vet hva du gjør, og hvorfor, slik at du ikke trenger å sette opp med overgrep fordi du har andre viktige ting i livet ditt for å gå til.