Wkano

Hvordan bli populær på skolen mens du er på et budsjett

Tror du at du er håpløst unormal fordi du ikke har råd til en full pris designer klær? Tro om igjen! Den endelige verdien er svært høy. Selv rike mennesker har problemer med å rettferdiggjøre prisen! Og har du denne artikkelen nå, ikke sant?

Tenk på det som en lesbar Swiss Army kniv inn i den populære gruppen. Lykke til! Ikke at du trenger det, å være så fabelaktig og alt. En siste tanke: Selv dronningen bee sannsynligvis ikke har reelle designer vesker.

Trinn

Hvordan bli populær på skolen mens du er på et budsjett. Se din beste.
Hvordan bli populær på skolen mens du er på et budsjett. Se din beste.
 1. 1
  Se din beste.
  • Bruk minst make-up mulig. Ikke mer enn 4 produkter samtidig er perfekt. Eyeliner er vanligvis det beste stedet å legge en pop av farge, fordi det er subtil, men synlig, men ikke kake det på eller du vil se ut som en vaskebjørn! Dette vil også gjøre øynene dine ser større, og huden din ser klarere.
  • Ha god hygiene. Ta daglige dusjer og slitasje deodorant. Barbere der det trengs. Bruk olje blotter ark, har god pust (børste tennene, bruke munnvann og mints, og slutte å lyve til tannlegen din om bruk av tanntråd. Egentlig gjør det.) Deretter vil folk ikke allerede ut rundt deg. Det er litt ubehagelig å sitte nær noen som har BO eller er svært alvorlig brutt ut. Hvis du ønsker å ta dette opp et trinn og være aktivt hyggelig å sitte nær, slitasje subtil, men ikke overveldende parfyme. Få en resept for å holde huden presentabel. Helseforsikring bør dekke dette, og det fungerer mye bedre enn noen "over disk" merkevarer
  • Har veldig fin hår. Holde den skinnende med hjemme glans behandlinger dette er mye billigere! Bruk god smelling sjampo og balsam, ikke vaske håret daglig med mindre du må, fordi det er ikke bra for håret ditt. For å få sjampo virkelig jobbet i, massere hodebunnen, starter fra røttene, og fokusere mest på toppen av hodet ditt. Vennligst ikke rote med din ender fordi shampoo vil skylle nedover slik at du ikke trenger å vaske. Du ønsker ikke flere flisete tupper! Føn når du må være et sted (det er raskere og garantier straightness). Med hodet opp ned, etter å gre med et bredt tann kam (aldri børste vått hår-det gjør det slapp og svak). Blåse tørking kan ha en effekt på håret, så bruk en fuktighetsgivende sjampo og bare la i conditioner din i noen minutter. Sørg også for å børste, bruke leave-in conditioner, grunnleggende sånn. Enkelte populære stiler er: rotete boller, halv hestehale, helt øverst trukket tilbake og resten krøllet, krøller, etc. Skinny pannebånd er også klassisk, men iført håret ned kan gjøre underverker (og gjør at du ser veldig pen siden det fungerer for alle ansiktsformer.)
  • Holde seg i form. Å være aktiv hjelper virkelig. Bli med i et idrettslag, prøv Pilates (hvis du har råd til det), eller bare jogge. Uansett hva det tar for * deg * til å se flott ut. Det er bedre å trene mye, så du kan fortsatt spise junk food en gang i en stund enn å loffe og slenge på sofaen hele dagen å spise ingenting, men selleri.
 2. 2
  Vær trygg. Masse folk la det faktum at de ikke er Megan Fox få dem ned. Ikke la det skje med deg. Å være stilig og ha penger trenger ikke å gå hånd i hånd. I Paris 'tilfelle, for eksempel, gjør de ikke. I stedet tenker på alle de store ting om deg selv. Er du søt, smart, kul, fin, morsom? Verden er heldig som har deg. Virkelig. For å vise at du er trygg, har god holdning (jo mer du hører den, jo mindre vanvittig det høres ut), smile, og ikke mobbe folk. Hvis du virkelig føler deg godt om deg selv, trenger du ikke å bringe andre mennesker ned (det er derfor mobberne er bøller-de trenger for å føle seg bedre enn * noen *). Være helt sikker på alt du gjør, fra å gjøre sengen til innlevering neglene. Bare tenk på alt du har å tilby-verden ville virkelig, virkelig, være dårligere uten deg.
 3. 3
  Ha en god holdning. Du trenger ikke å være en karikatur av Paula Abdul eller noe, men være glad når det er mulig. Prøv å finne det morsomme i enhver situasjon-it'll gjøre * du * moro! Oh, være hyggelig til noen du hater ikke, og hvis du absolutt ikke kan stå noen, ikke knipse på dem med mindre de startet det. Hvis, derimot, gjorde de * * starte den, har noen gode comeback.
 4. 4
  Kle søt. Se, dette er hvor hele budsjettet ting kommer i. Det beste alternativet er clearance rack eller utsalgssteder og fabrikken butikker. Dette er vanskelig å finne, men vel verdt det! Hvis du virkelig ikke har råd til disse overhodet, selv på salg, det er helt i orden, de fleste europeere ikke kan. Det er ikke noe galt med deg eller ditt budsjett! Bare få noen søte grunnleggende, selv om de er fra supermarkeder, og ha det gøy med dem! Få noen solide grunnleggende først skjønt. Du vil ha en fin par skinny cut jeans som vil vare. Også en hvit tee skjorte kan være kledd opp eller ned. Du kan alltid legge til tilbehør til skapet ditt, og fortsatt ser flott ut. Du vil ønske å investere i jeans skjønt. Gå til en god butikk, og i det minste sjekke ut hva de har. Hvis du ikke har penger, så kan du alltid gå tilbake til en annen butikk og kjøpe den for en lavere pris.

Tips

 • Vær hyggelig og smile!
 • Ikke helt skjule budsjettet, men du trenger ikke å skyve det ut i rampelyset, heller.
 • Finn en nettside eller butikk som tilbyr designer klær og vesker til en billigere pris. Men vær forsiktig: Noen av eller alle klærne kan være forfalskninger.
 • Gå til Frelsesarmeen Store for å finne søte klær på et budsjett. Du må kanskje søke, men du kan finne veldig søte eller vintage klær til en god pris, og ikke minst vil du se annerledes ut. (Bare husk å vaske klærne før du bruker dem, noen ganger kan det kjempebra toppen ikke lukter fersken!)