Wkano

Hvordan bli venner igjen med noen du fortalt deg som

Hvis du tatt spranget over skillet å fortelle vennen din at du liker dem, og de reagerte negativt, selv til det punktet av å ikke snakke med deg lenger, kan det være en reell slag. Hvordan du re-starte et vennskap som har blitt smittet av dine romantiske eller vellystige følelser og bringe tilbake den nærhet du en gang hadde? Noen ganger skillet har åpnet kløften for langt. Andre ganger, derimot, kan ærlighet og en vilje til å være åpen tjene dere begge godt og gjør et vennskap mye sterkere.

Trinn

Hvordan bli venner igjen med noen du fortalt deg som. Forklar at din beslutning om å la dine følelser bli kjent ble gjort i god tro.
Hvordan bli venner igjen med noen du fortalt deg som. Forklar at din beslutning om å la dine følelser bli kjent ble gjort i god tro.
 1. 1
  Forklar at din beslutning om å la dine følelser bli kjent ble gjort i god tro. Appellere til din venns rettferdighetssans og respekt. Forklar at du hadde bare kommet til den konklusjon å være så åpen om hvordan dine følelser hadde utviklet med vennskap fordi du alltid har klarert at dere to kunne dele noe. At du syntes det var verdt å prøve fordi selv om din venn ikke enig, vennskapet var sterk nok til å tåle denne testen.
 2. 2
  Vær ærlig og ta ansvar. Fortell din venn som du var galt å feiltolke signaler og å prøve å endre grensene for vennskap. I ditt eget sinn, utforske hva fikk dere til å ta ditt vennskap utover sin nåværende status. Bruk disse grunner til å forklare hvordan det virket for deg at dine følelser hadde vokst sterkere enn vennskap. Ikke bare tilbyr grunner skjønt; også tilby løsninger for hvordan du skal håndtere disse følelsene på en måte som ikke vondt vennskapet.
 3. 3
  Prøv å holde deg positiv og klartenkt om dine handlinger. Åpne ditt hjerte om hvordan du føler, men også fortelle vennen din at du er klar til å gå videre fra denne feilen, og gjør ditt ytterste for å returnere vennskapet til der det pleide å være. Erkjenner at det sannsynligvis ikke vil noen gang bli helt den samme, men det kan være en testet og ekte vennskap for alt dette. Og det nedover sporet, kan det bli noe dere to kan forholde seg til andre og le av.
 4. 4
  La din venn sørge hva dere to hadde før dette skjedde. Det er viktig å forstå at vennen din sannsynligvis føles usikre på hva dere to har nå ved hjelp av et forhold. Før var det et kutt og tørr vennskap. Nå er lagdelt med følelser fra den ene siden som ikke er gjengjeldt. Etter at du har sagt ditt stykke, din venn trolig bare trenger litt tid til å tenke gjennom ting. Være åpen for å la dem ha denne gangen og bare si du vil fortsatt være der som en virkelig god venn når de er ferdige tenker gjennom ting. Ikke dvele, ikke anklage, bare være der når de er klare.

Tips

 • Begge du er flau av et møte som dette. Så dere begge trenger støtte - fra hverandre. Noen ganger hjelper det også å ha en annen venn å snakke med hvis det er mulig. Noen ganger kan selv ta en annen venn til å bygge bro over gapet som har åpnet mellom dere to. Utholdende fordi et godt vennskap er verdt det.
 • Husk at en venn som ikke kommer tilbake til deg etter å ha blitt testet på denne måten vil trolig sette pris på din positive holdning og lys-heartedness om situasjonen. Hvis du sture rundt ser ut som en hund hengende hodet og halen lavt, fungerer det bare som en påminnelse om at denne personen ikke "gi" deg hva du ville. Det er ikke hvordan relasjoner arbeid, vi prøver noen ting i vår samhandling, og de ikke trene. I stedet får vi vite fra slike situasjoner, og gå videre. Vis din venn du har gjort dette ved å være positive, vennlige og omsorgsfulle igjen.