Wkano

Hvordan ha det gøy uten venner

Det er alltid noe morsomt å gjøre, selv når du ikke har noen venner. Walk the mall, og sjekke ut filmen som spilles på kjøpesenteret kino og se om det er en film verdt å se. Snakke med kundene mens du er i butikken, eller kjøpe deg noe nytt å ha på, eller et nytt dataspill. Mens du har venner til å være med kan være å foretrekke, har ingen å henge med bør ikke hemme deg, fordi det finnes måter å kose deg alene.

Trinn

Hvordan ha det gøy uten venner. Lag en personlig journal.
Hvordan ha det gøy uten venner. Lag en personlig journal.
 1. 1
  Spille data-og videospill. De vil underholde deg i timevis når ingen andre er rundt. Kanskje spille World of Warcraft. Hvis du ikke ønsker å betale for spill, gå til Google og søk etter "Free Online Games 'eller' Flash Games '.
  • Bonus: du kan gjøre online venner mens du er i gang!
 2. 2
  Få et kjæledyr som kan bli din beste venn! Sørg for at du er opp for det engasjement og ansvar.
 3. 3
  Besøk et bibliotek. Lese gode bøker, og bli med på noen lesing grupper de har.
 4. 4
  Lag en personlig journal og skrive på den hver dag.
 5. 5
  Finn en stor bokhandel hvor de selger musikk album. Tilbring tid blant andre, og på hodetelefoner. på deres kaffebar, og finne noen andre som er alene, og si hei. Du kan bare få venner på den måten. Spør medlemmer av din familie for deres favoritt band, og prøver å lytte til foreldrene dine gamle CDer.
 6. 6
  Gå på kino. Nyter en film alene er stor. Ingen snakker i teateret uansett, så du vil føle deg veldig komfortabel. Kjøp popcorn og en drink, og nyte showet.
 7. 7
  Begynn å gå til trening. Gå en hund, ta en yogatime, bli en svømmende team. Det er morsomt, og du vil være i god form! Eller prøv bare å gjøre crunches og push-ups. Dans er også veldig givende!
 8. 8
  Ta med din bærbare inn i en bokhandel som kroker opp til internett. Bidra til Google, og bli med. Skriv en artikkel om å ha mens du ringer venner i Google samfunnet. Det kan bli en kjennetegnet artikkelen, og du kan bli kjent via Google.
 9. 9
  Finne ut hvorfor du ikke har noen venner. Slår man ut andre mennesker? Er du en mobber? Er du sett på som en "geek"? Hva gjør du som frastøter folk? Men ikke vær for hard mot deg selv. Mange mennesker har bare ikke tid til å få venner, de er opptatt med å jobbe, ta vare på en familie, eller gå til skolen. Det kan være noe galt med deg i det hele tatt, så ikke bli altfor stressa. Verden er litt komplisert i dag, så forstår at ikke alle selv ønsker å få nye venner.
 10. 10
  Husk at det er mange ting som kan holde deg opptatt. Ikke stol på "folk" for å gjøre deg lykkelig. Finn en hobby, bli kunstner, eller dekorere keramikk, besøke museer, frivillig å være en guide.
 11. 11
  Se noen tv hjemme. (Ikke se for mye, da dette er usunt. Det handler om moderasjon).
 12. 12
  Pop i en film hjemme, tjene litt popcorn, og slappe av.
 13. 13
  Ring en slektning og snakke om hva som helst. Å snakke med familie og henger ut med dem er også masse moro.
 14. 14
  Gå på kino med dine foreldre. Ja, det høres kanskje litt nerdete, men, hey, kan de være dine venner også, spesielt hvis du har ingen.
 15. 15
  Kjøp en spillkonsoll, for eksempel xbox, xbox 360, PlayStation 3 eller Nintendo Wii. (Nintendo Wii vil få kroppen i bevegelse mens engasjerende deg i endeløse timer med moro og underholdning).
 16. 16
  Lytt til radio. Du kan alltid finne noe interessant, enten det er et talkshow, nyheter, eller hit musikk stasjon i ditt område.
 17. 17
  Skriv. Skriving er veldig givende. Du kan skrive om hva som helst, fra sosiale problemer til dine personlige erfaringer. Det er også en god måte å slippe ut noe damp om å ha ingen venner.
 18. 18
  Bli en av de mange sosiale nettverk nettsteder, som for eksempel myspace, facebook, eller LiveJournal.
 19. 19
  Frivillig din tid. Frivillig arbeid er en veldig givende opplevelse. Det kan være å hjelpe en eldre nabo til å gå til en hjemløs ly. Forskning lokale suppekjøkken, sykehjem, kirker, osv. i ditt område. Du vet aldri. Du kan gjøre noen nye venner mens hjelpe mennesker i ditt eget samfunn.
 20. 20
  Gjøre husarbeid rundt huset ditt. Vakuum, brette tøy, vaske foreldrenes bil, eller rense et toalett hvis du er som lei.
 21. 21
  Spille en sport. Gå kjører, bowling, svømming, sykling, eller bare ta en spasertur gjennom nabolaget ditt. Du kan alltid møte nye mennesker underveis.
 22. 22
  Study. Fullføre alle leksene, studere et bestemt emne (spesielt hvis du har en test snart!). Ikke bare vil du få bedre karakterer, kan du også finne nye venner ber om hjelp for leksene!

Tips

 • Husk vennskap ikke alltid gjør deg lykkelig. Lær å være glad i deg selv og av deg selv. Så hvis et vennskap kommer din vei, kan du være glad begge veier.
 • Prøv å bli med i en klubb av interesse. Du kan finne venner med samme interesse, og du kan gjøre noe du liker å gjøre!
 • Har en hobby som tar mye av din tid. Gå til en kirke av ditt valg, bli en sosial klubb eller en politisk klubb. Dette vil presentere en flott mulighet til å få venner.

Advarsler

 • Hvis du tilfeldigvis å møte mennesker i chatterom eller på nettsamfunn, være svært forsiktig med å gi ut personlig informasjon som kan skade deg eller noen andre.
 • Stalking folk når du ikke har noen venner er ikke veien å gå.
 • Ikke se overflødig TV eller overforbruk sosiale nettsteder.