Wkano

Hvordan gjenopplive et vennskap

Ingen ønsker å la et vennskap dø av, men det bare skjer noen ganger, du vil vokse langt, litt etter litt, stopp henger ut, og så til slutt, bare slutter å kommunisere. Sure, vil du være vennlig, selv dele en telefonsamtale kanskje, men ellers er det forferdelig smertefullt. Denne artikkelen er hvordan å gjenvinne det tapte vennskap... og bringe den tilbake til sprudlende liv.

Trinn

Hvordan gjenopplive et vennskap. Make it happen.
Hvordan gjenopplive et vennskap. Make it happen.
 1. 1
  Make it happen. Ikke vent for din venn å gjøre det første trekket i gjenopplive vennskap. Du må være en hvis du virkelig ønsker å lagre den. Ring ham eller henne opp og invitere dem over, eller bare snakke. Har ingenting til felles? Gå og se en film sammen! Det er tidenes beste måten å gjenforenes hvis du ikke har blitt gått for langt.
 2. 2
  Beklager. Så du to gjorde ikke en del på de beste vilkårene, eh? Hadde en kamp? Ouch. Dette kan være den verste måten å gjenvinne et vennskap, og den vanskeligste å gjenopplive. Dette krever langt mer enn en invitasjon til en film. Du, igjen, må være en for å gjøre flyttingen. Hvis du virkelig vil ha dem tilbake, da det ikke vil være så vanskelig. Ta et dypt åndedrag, plukke opp telefonen, (eller avhengig av omstendighetene, nærme dem) og be om unnskyldning. Prøv noe sånt som: "Hey, George, jeg er virkelig lei for det argumentet vi hadde. Lyst til å komme over senere?" Hvis du allerede vet at de vil sannsynligvis slå opp nesen og gå bort, komme opp bak dem og prøve å gi en varm klem. Prøv, "Sally, du vet, jeg har følt dum hele uken på grunn av at dumme argumentet jeg startet på onsdag. Jeg er så lei meg. Kan du komme over i kveld?" Hvis ingen av disse teknikkene fungerer, så kanskje den andre personen bare ikke vil ønske å være venner. Hvis du har prøvd alt du kan, la gå.
 3. 3
  Ha respekt. Det verste du kan gjøre er å gjøre narr av en venn, og deretter prøve og være hyggelig igjen. Det bare virker ikke sånn. Hva om det samme vennen hensikt ydmyket deg, flau deg, eller gjort narr av offentlig? På sitt første tilbud om unnskyldning ville du gå kjører for å gjøre fint? Jeg ville sikkert ikke, og selv om du av noen strekning ville, de sannsynligvis ikke ville. Nøkkelen i alle vennskap er å respektere og stå opp for bud ditt. Hvis du ikke kan gjøre det, ikke forvent å være venner for lang. Og hvis du allerede gjorde det, bør du umiddelbart gå be om tilgivelse hvis du virkelig vil ha tilbake sitt vennskap, og deretter, selv om de nekter, offentlig og åpent beklager foran hvem du ydmyket dem rundt.
 4. 4
  Ikke vent. Tiden vil fortsette å gå etter, og de vil fortsette å drive av. Hvis du føler et vennskap døende ned, jage etter det og få dem tilbake! Det er ikke så vanskelig, og hvis du var venner før, kan du være venner igjen og ikke være en plage.
 5. 5
  Åpne øynene. Kunne de kanskje være å prøve å få dette vennskapet til å ende? Bare ty til å akseptere dette dersom det er åpenbart, fordi folk flest ikke vanligvis gjør dette. Men hvis de er åpenlyst unngår deg, ikke svarer på anrop, og bor "ti skritt foran", så kanskje de vil ha ditt vennskap til slutt. Ikke bli for skade hvis dette er tilfelle. Prøv å få det gjenopplivet, men hvis du ikke kan, føler meg ikke så ille. Hvis det ikke var din feil, så har du sannsynligvis aldri vil være i stand til å være venner igjen. Tross alt, hvis de egentlig ikke ønsker å være din bud, så de aldri vil.

Tips

 • Vær forsiktig med dine vennskap nå. Pass på hva du gjør og hva du sier. Ikke mengden vennene dine, men ikke glem dem, heller. Å nekte tilbud til å henge ut og unngå telefonsamtaler er ikke måten å oppmuntre dine knopper å komme nærmere. Vær forsiktig med de du har nå, og slippe å gjenopplive ditt vennskap i første omgang.
 • Når gjenopplive et vennskap, være ærlig. Løgn er en sikker måte å få tilbake knivstukket, og verre, for å avsløre din nett av løgner for hva de egentlig er... uekte uttalelser som kommer fra en tom hjertet (og hodet!).
 • Hvis du har mistet dette vennskapet år siden, og har ikke handlet siden, er det greit. En modig skritt kan imponere din venn... som fungerer bra for deg.

Advarsler

 • Ikke prøv og få tilbake et vennskap med trusler! Det vil gjøre dem opphold lenger unna.