Wkano

Hvordan man skal reagere når vennene gjeng opp på deg i en krangel

Argumenter kan være utfordrende, spesielt når du er den eneste som støtter din side. Du kan være den eneste til å innse at bare fordi alle andre mener eller gjør det betyr ikke at det er den riktige tingen å gjøre, eller mest fornuftige.

Trinn

Hvordan man skal reagere når vennene gjeng opp på deg i en krangel. Sørg for at du forstår din venns argument først.
Hvordan man skal reagere når vennene gjeng opp på deg i en krangel. Sørg for at du forstår din venns argument først.
 1. 1
  Sørg for at du forstår din venns argument først. Dine venner kan si ting som du er uenig, og du kan bli fristet til å avbryte. Men du må motstå den fristelsen. Prøv å lytte oppmerksomt og la vennene avslutte all snakkingen de har mens du lytter tålmodig, uten avbrudd ett ord.
 2. 2
  Oppsummer dine venners argumenter og sørg for at de er enige med sammendraget. Dette viser dem at du har lyttet til dem og få poeng har kommet over. Ved å gjøre denne viktige skritt, er du oppmuntrende gjensidighet: fordi du har lyttet tålmodig og forstått deres synspunkt, bør de gjøre det samme også.
 3. 3
  Være åpen og villig til å innrømme at du kan ta feil. Appellere til vennene dine at du kan ta feil og har vært feil mange ganger før, og at alt du spør er for alle dere å sjekke fakta. Hvis det er noe som involverer fakta, (som alle sier harer og kaniner er de samme ting) du kan slå det opp eller be noen mer kunnskapsrike i saken. Hvis det innebærer meninger, må du sette dine overbevisende ferdigheter på prøve, men lytte til deres syn, kanskje de hadde rett likevel.
 4. 4
  Har noen andre svare på det. Noen undersøkelser kan avgjøre saken i vennlige argumenter, og du kan få noen fortalte deg det hvis du tar feil, men i det minste så kan du komme tilbake til å gjøre hva du gjorde.
 5. 5
  Hvis argumentet ikke spiller noen rolle for mye, og vennene dine blir ikke fornuftig og lytte, kan du alltids late som om deres synspunkt er bedre tross alt. Dette kan være vanskelig, men du endre ditt synspunkt er raskt glemt, slåsskamper er ikke.
 6. 6
  Hvis vennene dine ikke bryr fortelle dem at du ikke liker hva som skjer. Alt du ønsker er at den skal stoppe. Hvis det er bare ikke fungerer prøve og få venner som liker vennskap tid og ikke krangling hele tiden.

Tips

 • Ikke slåss om det hvis det ikke er verdt det. Hvis det virkelig ingen rolle, og de er galt, få folk på din side. Folk på din side trenger ikke å være venner, så lenge de ikke er dine fiender. De skal hjelpe deg i å gjøre dine venner er enig med deg i nevnte viktige saken.
 • Noen ting du aldri kan få dem til å gi opp. Du må bare la det gå.

Advarsler

 • Aldri komme inn i slåsskamper, spesielt når du er i mindretall. Dette ødelegger vennskap, og kan få deg skadet.