Wkano

Hvordan fortelle noen til å ikke ringe deg hver dag

Innringere som ringer deg nesten hver dag, eller enda flere kan få på nervene! Når du kommer til toppen av sinne målinger, sier du stygge ting til dem. Bruk denne metoden til å sakte redusere mengden av samtaler de gir deg. Du bør ende opp med enten ingen samtaler fra dem igjen eller maksimalt på en gang i uken!

Trinn

Hvordan fortelle noen til å ikke ringe deg hver dag. Finne ut hvorfor de føler at de må ringe deg så mye, kan det være lurt å be dem sakte for en grunn hver gang de ringer.
Hvordan fortelle noen til å ikke ringe deg hver dag. Finne ut hvorfor de føler at de må ringe deg så mye, kan det være lurt å be dem sakte for en grunn hver gang de ringer.
 1. 1
  Finne ut hvorfor de føler at de må ringe deg så mye, kan det være lurt å be dem sakte for en grunn hver gang de ringer. Du kan finne at å gå ut med dem kan sakte redusere mengden av samtaler som du får.
 2. 2
  Lytte til deres samtaler, finne ut om de er deprimerte, prøver ikke å spørre dem over telefon, bare finne ut. Depresjon kan føre til kontinuerlige telefonsamtaler og til slutt redusere mengden av folk å ringe.
 3. 3
  Svare telefonen hver gang det ringer, selv om du vet at det er dem. Finn en lignende venn for dem å snakke med, invitere deg selv, den som ringer og en tilsvarende venn til en natt ute og få dem til å snakke mye. Det endelige resultatet vil bli, den som ringer ringer din ligner venn, og hun vil være interessert og glad for å snakke.
 4. 4
  Fortell dem sakte at de du er ganske opptatt hver gang du ringer. Hinter til dem vil ikke komme til innringere tankene. Sakte atskilt fra dem, redusere mengden av anropet tid hver dag.
 5. 5
  Husk å avslutte hver samtale med noe en lang linje med, "jeg lager min middag nå, kunne vi snakke i morgen?" og de vil mest sannsynlig svare "Jada, Farvel". Dette er din sjanse til å si en fin farvel tilbake og la på røret.
 6. 6
  Det er en ny funksjon på mobilnettet enheter, det kalles ignorere knappen. Bare trykk på denne knappen for en levetid på lykke vekk fra din motbydelige venn.

Tips

 • Ikke gjør dem føler seg mer utelatt med mindre du må.
 • Du må kanskje blokkere sine tall, eller få nummervisning hvis de flat-out nekter å slutte å kalle.
 • Sett opp noen struktur hvor du kan få dem sakte å slutte å kalle. Kanskje prøve å redusere samtaler med annenhver dag, og deretter til enda mindre. Bruk hva du vil i form av ganger.
 • Send dem til å stoppe samtalene bare hvis ingenting annet fungerer.

Advarsler

 • Hvis denne personen nekter å slutte å kalle deg hver dag, og det er virkelig en problemfri, kan du ringe myndighetene. Denne personen kan være ustabil (dvs. Stalker) og kan føre til at du fysisk eller psykisk skade. Ta denne personens psykiske helse i betraktning din omgang med dem!