Wkano

Hvordan du kan redusere kriminaliteten i nabolaget ditt

Selv om vi ikke liker å snakke om det - eller engang tenke på det - kriminalitet er økende i Europa, og over hele verden.

Antallet innbruddstyver, ranere, auto tyver, ranere, vesken snatchers, og andre forbrytelser vokser i et urovekkende tempo. Nå kan du, som bosatt, kan arbeide med naboer bidra til å redusere kriminaliteten.

Trinn

Hvordan du kan redusere kriminaliteten i nabolaget ditt. Organisere og / eller bli et nabolag program der du og dine naboer kommer sammen for å lære hvordan du kan beskytte deg selv, din familie, ditt hjem og din eiendom.
Hvordan du kan redusere kriminaliteten i nabolaget ditt. Organisere og / eller bli et nabolag program der du og dine naboer kommer sammen for å lære hvordan du kan beskytte deg selv, din familie, ditt hjem og din eiendom.
 1. 1
  Organisere og / eller bli et nabolag program der du og dine naboer kommer sammen for å lære hvordan du kan beskytte deg selv, din familie, ditt hjem og din eiendom. Jobber sammen, kan du få de kriminelle av din blokk og ut av området.
 2. 2
  Bo i grupper. Det er sikkerhet i tall og makt gjennom å arbeide med en gruppe. Du vil bli kjent med dine naboer bedre, og jobbe med dem du kan redusere kriminalitet, utvikle en mer forent samfunn, gi en allé av kommunikasjon mellom politi og borgere, etablere pågående kriminalitetsforebyggende teknikker i nabolaget ditt, og fornye statsborger interesse i samfunnet aktivitet.
 3. 3
  Bruk "borgere sikkerhet prosjekter". De er satt opp for å hjelpe deg å gjøre dette. Det er et samarbeid mellom privatpersoner og lokalt politi. Slike programmer har blitt startet over hele landet. Kanskje det finnes allerede i din kommune. Disse organisasjonene ikke krever hyppige møter (en gang i måneden eller så). De spør ikke noen til å ta personlig risiko for å forebygge kriminalitet. De forlater ansvaret for å fange kriminelle der det hører hjemme - hos politiet. Dette er ikke en "vigilante" gruppe: Disse gruppene samle borgere sammen for å lære kriminalitetsforebyggende arbeid fra lokale myndigheter. Du samarbeide med naboene til å rapportere mistenkelige aktiviteter i nabolaget, for å holde et øye med hjem når beboeren er borte, og for å holde alle i området oppmerksom på de vanlige forhåndsregler for eiendom og selvtillit som bør alltid tas. Kriminelle unngå nabolag der slike grupper eksisterer.
 4. 4
  Lær hva du trenger å vite. Gjennom samarbeid med lokale politimyndigheter, noen av de tingene du vil lære - og alt er gratis - er:
  • Hva du skal gjøre i en nødssituasjon.
  • Hvordan du best kan identifisere en mistenkelig person.
  • Hvordan å identifisere et kjøretøy som brukes i en mistenkt kriminell aktivitet.
  • Tegn å se opp for før du går inn i et hus eller leilighet som kan være i ferd med å bli burglarized.
  • Hva du skal gjøre i tilfelle av skade.
  • Hva du skal gjøre om mistenkelige folk som henger på gaten din.
  • Hvordan å identifisere stjålne varer.
  • Hvordan gjenkjenne auto tyveri pågår.
  • Hvordan du kan beskytte ditt hus eller leilighet.
  • Hvordan gjenkjenne et innbrudd i fremgang.
  • Hvordan du kan beskytte deg selv og familien - og mye mer.
 5. 5
  Alt du trenger å gjøre er å kontakte dine naboer og ordne en dato, sted og tidspunkt for det første møtet. Hold møtene i ditt hjem eller som av en nabo. Prøv å planlegge en tid som er praktisk for de fleste av dine naboer - helst om kvelden. Deretter ringe din lokale politiet. De vil gjerne gi din gruppe uformelle forelesninger, gratis litteratur - og i mange tilfeller, vindu klistremerker og ID-kort.
 6. 6
  Husk at politifolk ikke være overalt. Ditt samarbeid med dem er til nytte for deg, din familie, dine naboer og ditt nabolag.