Wkano

Hvordan endre en klokke batteri

Når uret stopper holde riktig tid, det er noe åpenbart galt. Først må du kontrollere at uret er IKKE en automatisk klokke, siden en automatisk se aldri trenger et batteri. Før du kaster den bort, kan du prøve å bytte batteri. Mesteparten av tiden, når batteriet begynner å bli dårlig, fører det på tide å kjøre sakte. Etter dette stopper uret kjører helt.

Trinn

Hvordan endre en klokke batteri. Fjern forsiktig pakningen.
Hvordan endre en klokke batteri. Fjern forsiktig pakningen.
 1. 1
  Snu våke over (se). Plasser en myk pute under krystall av klokken. Et håndkle eller oppvaskklut vil arbeide for å hindre riper i krystall av klokken.
 2. 2
  Fjern bakdekselet. På noen klokker vil omslaget lirke av å bruke en veldig liten flat skrutrekker eller vil ha skruene som holder dekselet på. På andre merker hele dekselet vil skru.
  • Undersøke kanten av bakdekselet. Hvis det er en liten fordypning langs kanten av lokket og deretter dekke vil lirke ut. Bruk en klokke saken åpneren hvis du har en, eller en sløv kjøkkenkniv eller en flat-faced skrutrekker hvis du ikke gjør det.
  • Hvis det er skruene til stede, vil det dekke løft av etter skruene er fjernet. Fjern eventuelle skruer som holder bakdekselet på kroppen.
  • Hvis dekselet har en hevet kant med flate kanter motsatt hverandre, så dekslet vil også skru.
 3. 3
  Fjern forsiktig pakningen. Mange klokker vil ha en gummi-aktig pakning rundt kanten av bakdekselet. Fjern forsiktig pakningen og sett den til side for montering.
 4. 4
  Finn batteriet. Batteriet vil være en runde, skinnende, metall pille-formet gjenstand. Den vil variere i størrelse, men vil mest sannsynlig være mindre enn 3/8 tomme (9,5 mm) og større enn 1/4 tomme (6 mm) i diameter. Det vil bli holdt i tilfellet med enten et deksel og en skrue eller klemme.
 5. 5
  Ta ut batteriet. Hvis batteriet blir holdt med et cover og skrue, fjern skruen med en svært liten skrutrekker. Hodet kan være Phillips eller spor. Nøye innstilt skruen og dekke til side. Ta ut batteriet og sett det til side for identifisering.
  • Prøv å bruke plast pinsett til å fjerne batteriet fra sporet. Bruke plast pinsett vil sikre at du ikke tilfeldigvis forårsake en kortslutning, skade uret bevegelse.
  • Hvis batteriet blir holdt med en fjærklemme, lirker batteriet fra under klippet med en liten skrutrekker.
  • Note veldig nøye hvilken side av batteriet vender utover og hvilken side av batteriet vender inn klokken saken før fjerning. Du kommer til å trenge å sette nye batteriet tilbake på nøyaktig samme måte
 6. 6
  Identifisere batteriet. Se batterier er identifisert med tall som ligger på baksiden av batteriet. Tallene er generelt tre eller fire siffer som 323 eller 2037. Legg merke til at en side av batteriet er merket med et large plusstegn. Dette er den positive side.
 7. 7
  Kjøpe nytt batteri. Se batterier kan kjøpes i USA i stoff butikker, rabatt butikker, elektronikkbutikker og smykker butikker. Tallet på batteriet (ikke klokke modell) er nødvendig for å kjøpe batteriet, som du ønsker å kjøpe den samme modellen batteri uret tok før du måtte endre det. Ta ut det gamle batteriet med deg som du handler.
 8. 8
  Installer det nye batteriet. Ta batteriet ut av sin beskyttende wrapper og tørk av batteriet for å fjerne noen film eller fingeravtrykk. Plasser batteriet i klokken kroppen i nøyaktig samme posisjon med samme side ned som det gamle batteriet. Sett batteriet inn i klippet eller på dekselet og skruen.
 9. 9
  Se etter operasjonen. Snu våke over og sjekke for å se at den andre hånden er fremme eller at sekunder digitalt display er fremme, avhengig av hvilken type klokke.
 10. 10
  Bytt pakningen. Plassere pakningen på dekslet eller inn i en tilhørende sporet for den i omslaget. Vær svært forsiktig at pakningen er helt inn i sporet eller rundt dekselet jevnt slik at ingen del av pakningen blir klemt når dekselet er installert på klokken kroppen.
 11. 11
  Sett på lokket. Vær forsiktig så du ikke skader pakningen. Pakningen kan være umulig å erstatte hvis skadet. (Merk: dette sannsynligvis vil kreve en spesiell enhet som du enten kan kjøpe selv eller (mer sannsynlig) betale en klokke butikk eller gullsmed å bruke for deg Det vil vanligvis være et lite gebyr - rundt 10€..)
 12. 12
  Kontroller drift av klokken.

Tips

 • Bruk en sort stykke bygging papir for å holde små deler. Kontrasten gjør delene lettere å se.
 • Vær forsiktig med krystall. Trykke ned på caseback uten demping krystallen kan føre til riper eller bryte krystallen
 • Bruk et forstørrelsesglass og tilstrekkelig belysning for å forhindre liten del tap.
 • Vær forsiktig med skrutrekkere. Uret saken og krystall eller innsiden kan lett bli skadet av mangel på forsiktighet når nysgjerrige eller fjerne skruer med små skrutrekkere.
 • Vær oppmerksom på at enkelte klokker miste sin vanntetthet etter at ryggen er åpnet og du vil ønske å ha uret under trykk. Watch reparatører vil ha riktig utstyr for å utføre denne oppgaven.
 • Kontroller nøye kostnaden av uret mot kostnadene ved batteriet. Noen rimelig klokker vil koste mindre enn prisen av batteriet.
 • Hvis du fremdeles er bekymret eller usikker om å åpne sak av uret, bør du vurdere å ta den til enten en gullsmed eller uret / smykker delen av et varehus. Du kan ofte få arbeidet gjort billig eller uten ekstra gebyr (annet enn å kjøpe batteri)

Advarsler

 • Hvis du skade uret prøver å ta ut batteriet, kan du ugyldiggjøre produsentens garanti, og de vil ikke betale for å få det løst igjen.

Ting du trenger

 • Gullsmed størrelse skrutrekkere
 • Plast pinsett
 • Håndkle
 • Selvyt lofri klut
 • Arbeid lys
 • Watch verktøy for å skru basen
 • Valgfritt forstørrelsesglass