Wkano

Hvordan endre image (hovedsakelig for jenter)

Trinn

Hvordan endre image (hovedsakelig for jenter). Tenk på det på forhånd.
Hvordan endre image (hovedsakelig for jenter). Tenk på det på forhånd.
 1. 1
  Tenk på det på forhånd. Hvilken vil du gå for? Preppy? Punk? Girly? Bestem hva du ønsker å være og lage en liste over alle klær og tilbehør du trenger: skjørt, piggdekk belter, mer svarte klær, mindre klær... Men sørg for å ha noen garderobe Essentials (ensfargede skjorter, jeans...) i tilfelle du ikke ønsker å kle på samme måte hver dag.
 2. 2
  Lag en liste på ulike handlinger og egenskaper. Den enkleste måten er å se TV-programmer og / eller filmer med tegn med stiler som du liker. For eksempel, hvis du ønsker å være en rocker, watch Degrassi Eli (goth gutt), hvis du ønsker å være preppy se Paige eller Manny. Legg merke sine drakter, måten de snakker og handler... Men ikke gå så langt som utgir seg for å være noen du ikke er. Det handler ikke om hva du sier (du bør alltid være fast om tro), men om hvordan du sier det!
 3. 3
  Hvis det er nødvendig, også tilbringe sommeren lære noe nytt. Hvis du går for en rocker, kan det være lurt å lytte og bli kjent med noen klassiske rock artister og lære deres musikk. Du kan også velge sport, mote, bøker, filmer... Ta opp nye hobbyer som du liker og gi av vibe du ønsker.
 4. 4
  Planlegg ut noen antrekk. Eksperimentere med ulike make-up stiler og (eller) frisyrer. Eyeliner og mascara gå med omtrent hver look. Prøv å få en naturlig øyenskygge.
 5. 5
  Plukke ut et enkelt antrekk for første skoledag. Du ønsker ikke å gå i en fullverdig preppy eller rocker utseende. Gå for bare et par viktige ting å vise ditt utseende har endret seg. Hvis du velger et antrekk som er for prangende det vil se ut som du nettopp besluttet å endre utseende uken før, men hvis det er enklere, vil det se mer naturlig. De fleste forbereder ikke kommer til skolen i en mini, polo, solbriller, hæler hver dag. Endring bør skje gradvis, og aldri for dramatisk.
 6. 6
  Bruke penger på ting som passer din nye look. Hvis du er sammen med dine venner, be dem om å hjelpe deg med å finne klær eller tilbehør som ser bedre på deg i henhold til bildet du har i tankene. Men prøv å kjøpe ting som er allsidig: en vanlig svart skjorte kan hjelpe deg å se rocker-aktig, men kan også brukes i andre utseende avhengig av hvordan du kombinerer det. På den måten vil du ha mer klær i tilfelle du bestemmer deg for å endre din stil eller prøve ut et annet bilde for en dag.

Tips

 • Den enkleste tid å skaffe alle ting du trenger er i løpet av sommeren. Du vil ha hele sommeren for å kjøpe en ny garderobe og bestemme hvordan du skal gå om du gjør det. Sommeren er bra fordi du ikke vil se de fleste av dine klassekamerater.
 • Du ser det best når du er mest komfortabel.
 • Vær deg selv, ikke noen du ikke er. Tenk på det før du begynner... Og sørg for at du liker hva du velger!
 • Vær realistisk.. og tenker "Er det faktisk mulig for at dette skal skje?". Tenke utenfor boksen!

Advarsler

 • Ikke prøv for hardt.
 • Ikke kjøp ting du ikke har råd. Bare være ressurssterk av tingene rundt deg, og du vil finne det magisk.
 • Pass på at du starter prosessen på begynnelsen av sommeren, eller hvis du bestemmer deg for å endre i løpet av skoleåret, prøv å vente til vinteren eller påskeferie. Hvis ikke, vil du ikke ha mye tid til å få nye klær, eksperimentere, og rette opp hvis du gjør noen feil. Bare ikke møter opp på skolen en dag med en helt ny look. Dine kolleger vil tenke deg å sette på et show for dem. Gradvis forandre.
 • Du bør bare endre utseende hvis du ønsker å gjøre det for å være fornøyd med deg selv, ikke å gjøre andre glad. Ofre din image for andre vil gjøre det klart at du er falsk det, og alle vil legge merke til.
 • Ikke gå for over toppen eller følge trender som ikke ser bra ut på deg. Bare fordi andre jenter kan trekke av scene hår eller store solbriller ikke betyr at du kan, også. Du bør alltid huske på at ulike trender ulike mennesker. Finn ditt!
 • Kontroller at du har din egen stil, eller du vil bli kalt en poser. Du bør tilpasse utseende og holdninger, aldri kopiere dem!

Ting du trenger

 • Rocker: bandet tees, piggdekk belte, sort rød og grå klær
 • Tramp: korte topper, midriff topper, lyse klær, klær som viser mye hud
 • Preppy: polos, Argyle, plisserte skjørt, en rosa genser, dratt jeans og søte leiligheter.
 • Punk: vanvittige klær, prangende ting, kjeder, fiskegarn, svart, rød, mørkere.
 • Hipster: kult tilbehør, interessante, originale antrekk, veifarende, v-hals, skjerf
 • Smarty: khakis, gensere, oxfords, lengre skjørt, fornuftige sko
 • Emo: trange klær, band tees, skinny jeans, converse sko, eyeliner, studded belter, sideswept smell
 • Scene: scene bandet tees, lyse eller mønstrede skinny jeans, liten gutt tilbehør (men være rimelig), hakkete lag og kule hårfarger
 • Beachy: tank topper, Bermuda shorts, Hollister klær, blues og hvite det meste