Wkano

Hvordan få alle jentene

Er alle jenter forskjellig på noen måter, men de har alle ting til felles. Det er mange måter å snike inn i hjertet hennes uten selv å vite det.

Trinn

Hvordan få alle jentene. Være nær ennå holde avstand.
Hvordan få alle jentene. Være nær ennå holde avstand.
 1. 1
  Smile. Hver jente elsker en gutt med et søtt smil, men pass på at det ikke er noe fast i tennene, og sørg for at du har rette og hvite tenner.
 2. 2
  Lukter godt. Ikke vær gjennomvåt av svette hele tiden. Ta deg tid til å ta dusj rengjøre selv riktig og bruke en lett smelling cologne. Ingen jenter liker en fyr som lukter BO
 3. 3
  Være nær ennå holde avstand. At alle folk sier at du bør bli gode venner med jenta før du får henne, men ærlig talt, når en gutt blir en jenter nær venn det er litt vanskelig å tenke på ham som en kjæreste. Så, holde denne avstanden, men fortsatt være tilfeldige venner.
 4. 4
  Har god hår. Din hårklipp er det som bringer ut eller ødelegger dine funksjoner. Du ønsker å sørge for at håret ditt er hva som passer for deg, og ikke bare hva alle andre har. Ta med din egen personlighet ut med det.
 5. 5
  Flørte. Ok, Dette trinnet opplagt. MEN pass på at når du flørter IKKE Å VÆRE SKUMLE! Når en gutt er skummel.. vel... ja. Men holder det med bare vitser og fritidsklær snakker.
 6. 6
  Erte. Jentene svarer godt hvis du erte dem litt, i en morsom og cocky måte. Det viser at du ikke skremt av hennes utseende eller er for vedlagt.
 7. 7
  Være leken. Du kan lett slå henne eller klemme henne noen ganger. Men ikke gjør det for opplagt, gjør det som det er den mest normale ting i verden. Beste tid for en lett slag er når dere begge ler om en spøk eller noe. Gjør det så lett som mulig! Også setter du hånden på skulderen hennes vil hjelpe. Ikke legg den rundt.
 8. 8
  Være søt. Lek med håret hennes, SMILE! Disse vil vise sine tegn på at du liker henne er det du gjør, eller hvis du ikke gjør det vil vise henne tegn som du gjør, og hun vil sannsynligvis svare.
 9. 9
  Ha tillit. Ikke gjør som alle forteller deg å gjøre. Gjør hva du vil gjøre og tro på det du tror på og det er det! Ikke føl deg sjenert rundt henne. Kvinner vil ha trygg menn.
 10. 10
  Være sosial. Er jo flere folk (spesielt jenter) i din gruppe venner, de mer høyt andre jenter tenker på deg.
 11. 11
  Være passe. Nå, ikke være lat. God abs vil være et stort pluss!

Tips

 • Vær deg selv.
 • Ikke røyk. (Det er en turn off.)
 • Ikke starte samtaler med kvinner med komplimenter for dem. EVER! En desperat og trengende image er alt du får.