Wkano

Hvordan få din venn til å betale mer oppmerksomhet til deg

Har din No.1 eller mest ettertraktede beste venn ikke betale mye oppmerksomhet til deg? Har du noen ganger føle seg utelatt? Føler du at han eller hun ikke liker deg? Bli med i klubben.

Hvis du ønsker din venn til å like deg mer si at han / hun er eldre og du tror det smart, pen, fin etc. ikke vær sjenert gå opp og snakke med han / hun. Og hvis de tror at din søte, søte, etc. alle bedre!!

Trinn

Hvordan få din venn til å betale mer oppmerksomhet til deg. Først av alt stopp sitter der og sorg.
Hvordan få din venn til å betale mer oppmerksomhet til deg. Først av alt stopp sitter der og sorg.
 1. 1
  Først av alt stopp sitter der og sorg. Tror ikke at han / hun vil komme til deg på egen hånd. Mesteparten av tiden, er dette venn av deg faktisk en viktig søkende. Disse menneskene søker og mottar betydning fra alle, men til gjengjeld ikke innser at de må returnere det. Så, slutte å sitte der og sorg! Stå opp og gå sitte med ham / henne. Prøv å få så mange sjanser som mulig for å komme nær henne. Sitt med ham / henne til lunsj, be ham / henne hvis han / hun ønsker å gå en tur, kanskje osv. Folk sier noe sånt som "Tror du ikke så og så stikker til så og så?" Do ikke ta hensyn til dette. De andre er bare sjalu på deg.
 2. 2
  Hvis dette ikke er så affektive, prøv å slippe subtile hint som "ja, hvem du henge med i disse dager? Jeg ikke engang si et ord til deg i dag.. vi skal henge ut oftere.. Hva gjør du si? "
 3. 3
  Hvis det er mulig prøve å snakke det bort med ham / henne. Men ikke gjør det mer enn én gang for han / hun vil tenke deg desperat eller noe.
 4. 4
  Ikke egentlig holde seg til ham / henne så mye. Hvis du gir henne en samtale gjør det "Jeg er her, men faktisk ikke her" trick. I utgangspunktet vise ham / henne noen holdning, men ikke tung holdning. For eksempel hvis du kaller ham / henne samtalen vil være noe sånt som dette: Du: Hei.. venn: Hei.. Du: Så hva skjer? etc etc.. vanligvis hvordan samtalen fortsetter. Så etter 15 minutter eller så bare si noe sånt som "Hei jeg må gå, see ya!" Som vil gjøre ham / henne lyst til å snakke med deg mer.
 5. 5
  Også prøve å få ham / henne et kort eller så bare generelt si hvor mye du liker henne... eller bare si en takk for alt hun har gjort for deg.
 6. 6
  Hvis han / hun trenger noe må gjøres, sier få henne bag pakket eller kjøpe en bok når hun er veldig opptatt, prøv å tilby å gjøre det i stedet.
 7. 7
  Uansett hva du gjør: Ikke si noe om ham / henne bak hans / hennes back.good eller dårlig. For det kan slå inn i noe du ikke noen gang si. f.eks You, "Tror du ikke så og så er så kult?" Det vil vise seg å være <"Tror du ikke så og så er så teit?"

Tips

 • Hvis noen sier noe om ham eller henne... stikke opp for dem.
 • La ham / henne alene i noen dager.. Det vil gjøre dem nysgjerrig på hvorfor du ikke rundt lenger. Bare fordi hun / han ikke betaler oppmerksomhet til deg betyr ikke at de ikke ser deg rundt!
 • Invitere dem rundt til steder de kommer til å like, så det er mer sannsynlig at du kan huske dette og holde det som et godt minne med din venn!
 • Prøv å ringe henne nå og da.
 • Hvordan få henne til å le. Tenk på ting du har sett før! prøv dette.
 • Husk: Et smil er en morsom ting det rynker opp ansiktet ditt, og når den er borte.. du aldri kan finne den hemmelige gjemmested! Så smile når du ser ham eller henne.
 • Hvis hun valgte si gymnastikk i PE, velger du gymnastikk også. Men ikke la henne vite at du valgte det til du møter henne i gym eller hva. Ser overrasket når du ser henne og si noe sånt som "Hei jeg har aldri kjent dere som gymnastikk" eller noe.
 • Hvis han eller hun sprekker en spøk ikke bare sitte der og le som en lima bønne... si noe sånt som "SO RAD!" eller "Jeg vet ikke hva som gjør deg så morsomt.. men det virkelig fungerer!"
 • Gjør søte kjælenavn for to eller tre av dere. For eksempel hvis Samantha og Courtney er bestevenner holde navnene som Santha og Courty. Eller hvis du vil gå vill prøve noe sånt Sugarplum Hotbum.. ChocolateBar Superstar.. Gummybear Hotflear.. etc. For gutta trenger du ikke kjælenavn.

Advarsler

 • Ikke prøv for hardt, eller du kan se desperat.