Wkano

Hvordan finne en jente som liker crossdressers (for unge menn)

Så du er en ung mannlig cross-dresser, og du finner du vil ha en jente som ikke bare godtar cross-dressing, men får glede av det også? Denne guiden er i stor grad skrevet for gutta i urbane områder, men noe av det vil fungere for distriktene gutta også.

Trinn

Hvordan finne en jente som liker crossdressers (for unge menn). Få kledd opp, og ta en god lang titt i speilet.
Hvordan finne en jente som liker crossdressers (for unge menn). Få kledd opp, og ta en god lang titt i speilet.
 1. 1
  Få kledd opp, og ta en god lang titt i speilet. Vær helt ærlig med deg selv, du ser bra ut? En fyr som ser bra kryss-kledd er mye mer sannsynlig å få en kjæreste som liker å se ham cross-kledd. Slanke gutta vanligvis ser best, men hvis du er litt brawny ikke gi opp håpet, kan et skjørt på en toppløs muskuløs fyr ser veldig forlokkende for den rette kvinnen.
 2. 2
  Arbeidet med utseendet ditt. For å få en jente som liker cross-kommoder kan det være nødvendig å foreta visse endringer i utseende en femme. De fleste jenter som liker crossdressers liker ikke brystproteser eller ting som endrer din form, så det kan være lurt å eschew disse når du prøver å bli involvert med en jente. Det er også viktig at du ikke være ekstremt hårete som jenter som liker crossdressers sjelden som overdreven hår. Barbere armer, ben og bryst i det minste. Vokser håret ut er også en god idé, som jenter som liker crossdressers ofte foretrekker menn med langt hår. Det er også en god idé å perfeksjonere din makeup ferdigheter, og bygge en garderobe som er hipt og ikke altfor frumpy eller masete (ingen små kjoler med mindre du går for gotisk lolita, og ikke for mange promenadekonsert kjoler, sorry) tror sammen linjene av klassiske pumps, en liten sort kjole, kanskje en korsett, eller low rise jentas jeans og en avling topp paret kanskje med en fjær boa eller en mini skjørt. Det er også viktig å nappe øyenbrynene, hvis du ikke kan komme unna med overordnede dem, bare plukke bortkommen hår å rydde dem opp litt. Vurdere å skreddersy utseende mot en gothy eller glam rock-y publikum som kvinner i forbindelse med disse sub kulturer er mest sannsynlig å bli interessert i androgyne menn.
 3. 3
  Studer mestere. Så, du ser den delen (for det meste) nå er det på tide å gjøre litt finjustering, og ta en titt på hva slags girlie gutter jenter elsker. Later ikke til å være noen andre, men forsøker å finne ut av sin appell. Brian Molko av bandet Placebo, David Bowie i hans yngre år, Michael Monroe av bandet Hanoi Rocks, Sean Brennan av bandet London etter midnatt, Mana av bandet Malice Mizer, Jeffree Star, og Johnny Depp er alle androgyne, og har alle kryss-kledd... og kvinner finner dem utrolig sexy. Se Rocky Horror Picture Show, har Tim Curry holdningen ned pat, men kanskje litt campier enn de fleste kvinner liker.
 4. 4
  Få den holdningen. Først av alt, det hjelper hvis du ikke er overdrevent feminine når kryss-kledd. Det er greit å være jentete når cross-kledd, men ikke over gjør det. Ikke skrike når du ser en edderkopp, kjøpe den jenta du er sammen med en drink, ikke hakke rundt og ta små skritt. Gjør som gjør at du ser enten ut som en drag queen, eller rett og slett dum, og ikke minst opptre som det er en slags en kvinnefiendtlig syn på kvinner. I stedet være deg selv, ikke bare snakke om neglelakk og vesker. Jenter som liker crossdressers er mest sannsynlig å bli tiltrukket av smarte, følsomme gutter som deler deres interesser (maskuline og feminine) Så ikke begynne å slå gutta opp pointlessly, og ikke snakke uendelige om sport med mindre hun elsker dem også. Siden jenter som liker androgyny er ofte involvert i rock musikkscenen lære å spille et instrument kan være en verdifull kompetanse.
 5. 5
  Ikke vær en pyse. Ordet sissy er en kvinnefiendtlig ett, tyder på at femininitet og svakhet er like, og mange jenter i feminine gutter er feminister så ha det i bakhodet. Hvis du er en tvungen feminizing fetishist forberede seg mye skuffelse. Jenter i feminine gutta ikke vil ha svært underdanige menn. Så det er viktig å være en uavhengig person, og en villig til å spille både underdanig og dominerende roller seksuelt.
 6. 6
  Gå ut og finn din jente. Til slutt, når du har perfeksjonert din jente-vinnende utseende, og holdning, gå ut til noen klubber, steder med levende musikk, eller andre hangouts forbundet med enten goth eller glam subkulturer. Ideelt sett vil dette iført feminine klær og sminke hvis du føler deg trygg, og vet at det er trygt å gjøre det, fortsett å se hva jentene sjekker deg ut, flørte med de som er, hvis du har felles interesser får et nummer, hvis ikke, så vil det ikke fungere.

Tips

 • Ikke ha håret opp for ofte. Up-dos er ofte altfor formell, og ikke rock n 'roll nok for noen. Hvis du skal ha en formell kjole, koble den med løs unstyled hår, og uvanlig, men fortsatt smakfull makeup.
 • Sørg for at klærne er moteriktige / interessant. Ingenting slår en jente av en mann raskere enn dårlig valgt klær.
 • Lysrosa ser bra ut på noen menn hvis du ikke gå for overbord. Bruk den hovedsakelig som en aksent farge for tilbehør som smykker, skjerf og vesker.
 • Vær en gentleman eller en dame, som stadig passer deg. Tenk om klager kvinner alltid har om menn og prøve å ta det i betraktning. Ikke stirr på brystene hennes, være høflig, være interessert.
 • Noen kvinner liker crossdressers med fremtredende adamseplet. Eksperimentere litt for å finne ut hva ser du liker.
 • Barer for homofile på Transgender natten, men en morsom gruppe mennesker, er ikke et godt sted en til å finne yngre, hip kvinner interessert i kryss kommoder.

Advarsler

 • Innføring av en venn er en god idé som det er sikkerhet i tall.
 • Menn kan treffe på deg, hvis du ikke er komfortabel med dette da være høflig og si nei takk som stilig dame du er!
 • Ikke vær skumle.
 • Noen mennesker kan gi deg dritt om iført dameklær, hvis du kan ta dem, flott, si noe tilbake, hvis du ikke kan / ikke er sikker, bo stille og gå av.

Ting du trenger

 • Uvanlige dameklær
 • Makeup (spesielt eyeliner og stilig leppestift eller gloss)
 • Poster eller et instrument (valgfritt)
 • En nettleser stand til å slå opp bilder
 • Trange bukser (ikke nødvendig, men nyttig)
 • Pinsett
 • materialer for å forske klær