Wkano

Hvordan finne ut om skolen er avlyst for dårlig vær

Noen ganger dårlig vær (oftest tung snø og is i skoleåret) kan være så farlig at skolene kan bli forsinket to timer (for å la snøen å smelte eller is å tine) eller avbrutt (hvis været er fortsatt fortsetter hele dagen). Her er noen grunnleggende tips for å finne ut om skolen er stengt eller ikke.

Trinn

Hvordan finne ut om skolen er avlyst for dårlig vær. Finn ut om din skole har en spesiell informasjon / skole nødtelefon at foreldre og elever kan ringe for å finne ut informasjon om skolen forsinkelser eller kanselleringer.
Hvordan finne ut om skolen er avlyst for dårlig vær. Finn ut om din skole har en spesiell informasjon / skole nødtelefon at foreldre og elever kan ringe for å finne ut informasjon om skolen forsinkelser eller kanselleringer.
 1. 1
  Finn ut om din skole har en spesiell informasjon / skole nødtelefon at foreldre og elever kan ringe for å finne ut informasjon om skolen forsinkelser eller kanselleringer. Fordi det kommer fra skolen din direkte, er dette den mest pålitelige måten å få informasjon. De fleste skolene er utstyrt med et slikt system, men sjekk for å være sikker før de neste store snøstorm treff. Du kan også sjekke skolens hjemmeside (hvis den har en) for en forsinkelse / kansellering.
 2. 2
  Merk at hvis skolen har ingen hotline, eller ingen informasjon er lagt ut på det ennå, sjekk din lokale nyheter affiliate nettsted for skole forsinkelser og kanselleringer. De bør ha en nøyaktig liste som normalt skal oppdateres hvert femte minutt for oppdatert informasjon.
 3. 3
  Hvis det ikke fungerer, kan du ringe en venn og spør dem om de vet noe informasjon, men ikke kalle dem for tidlig i morgen.
 4. 4
  Se på nyheter eller høre på den lokale radioen for å se om skolen er stengt. Eller gå til den offisielle nettsiden til at nyheter / radiostasjon og se om din skole er med på listen. Hvis det er, så nyt dagen!
 5. 5
  Hvis alt annet svikter, gjør deg klar og gå på skolen som du ville gjort på en vanlig dag. Hvis parkeringsplassen er tom, dører er låst etc, så skolen er mest sannsynlig stengt.

Tips

 • En annen enkel måte å fortelle om det er is på veiene! Hvis det er, busser sannsynligvis ikke vil være i stand til å gjøre det for sikkerheten til barna.
 • Det er noen ganger tilfeller der den fornærmende været kan eller ikke kan påvirke ditt område før etter at skoledagen har begynt, og skolen din kan kalle en tidlig oppsigelse. På dager hvor snøen eller annen dårlig vær er prognosen for når som helst i løpet av skoledagen, sørg for at dine foreldre er klar over at skolen kan lukke tidlig og du har tentative ordninger for å bli brakt hjem.
 • Vær oppmerksom på at for mye vil da kunne resultere i forlengelse av skoleåret. Selv om været er åpenbart ute av kontroll, kan det hende at skolen ikke lukke for mindre værhendelser hvis det allerede har vært stengt flere ganger de siste månedene.
 • Snø dager er en flott tid å ta igjen på å studere eller noe skolearbeid / lekser du kan ha!

Advarsler

 • Nyheter og radio foredragsholdere ikke alltid lese ut en organisert, alfabetisk liste over skolens avbestillinger. Det ville være best å sjekke på nettet
 • Hvis du bestemmer deg for ikke å gå på skolen, sørg for at den er kansellert først.