Wkano

Hvordan fortelle din beste venn du " liker liker " dem

Trenger du en guide til å fortelle din beste venn hvordan du egentlig føler? Les veiledningen nedenfor.

Trinn

Hvordan fortelle din beste venn du " liker liker " dem. Få den andre personen alene.
Hvordan fortelle din beste venn du " liker liker " dem. Få den andre personen alene.
 1. 1
  Få den andre personen alene. Hvis du ønsker å fortelle denne personen hva du føler, ville det være best å gjøre det i privat. På denne måten dere begge har muligheten til å høre hverandre ut og si hva du virkelig føler uten avbrudd eller kommentarer fra andre. Ikke kom bort til sterk, men også prøve å ikke holde noen følelser du har rygg. Hvis du bare vil at de skal vite, og ingen andre, er det best å finne en måte å få deg alene i stedet for å spørre dem til å snakke alene, for dette kan gjøre det åpenbare.
 2. 2
  Gjøre noe sammen som dere begge liker. Gjøre noe som du både nyte sammen er en glimrende ice-breaker. For eksempel, hvis dere begge liker å tegne, ta med litt papir å holde hverandre okkupert. Eller, hvis dere begge liker eller surfer på videospill butikk, kan du gjøre det. Når du er både koser deg, kan du begynne å antyde at du liker denne vennen.
 3. 3
  Gjør uformell samtale. Begynn casual, trenger du ikke ønsker å hoppe rett inn i det og begynne for sterk. Hvis vennen din ikke er "åpne" typen, kan du prøve å sakte lette på tråden. Holde det casual og rolig.
 4. 4
  Sørg for at din venn er singel. Du ønsker ikke å bli "den andre personen" i forholdet. Hvis din venn er ikke enkelt så er det best å bare være venner før (hvis) forholdet er over. Ikke gjør din venn valgte mellom deg og deres nåværende ektefelle.
 5. 5
  Prøv å jobbe samtalen i "kjærlighetsforhold" retning. Hvis du fulgte det forrige trinnet, bør uformell samtale etableres nå. Sakte, men sikkert jobbe kjærligheten tema i samtalen, kan du gjøre dette så subtilt eller ikke, som du vil.
 6. 6
  Du kan alltid skrive et kjærlighetsbrev til ham / henne. Du kan også prøve skrive et kjærlighetsdikt hvis du kan. Hvis de er den romantiske typen de vil virkelig sette pris på dette! Skriv dem en søt, snill brev, og de kan bare falle for deg.
 7. 7
  Bare blurt det ut! Hvis spenningen er å drepe deg, bare si det. Dette er risikabelt, men er også den klart enkleste!

Tips

 • Hvis dette virkelig plager deg, og du bare ikke kan stå det noe mer, så bør du handle før enn senere så det vil ikke ødelegge deg.
 • Hvis du føler at å risikere et vennskap ikke kan være en god ting, anser ikke fortelle personen. Du ville hate å ha en virkelig god venn, og deretter få dem ikke liker deg tilbake på den måten. Så hver gang du henger ut, ville det være veldig vanskelig. Gjøre det som er best for deg, så og vennskap. Det er det viktigste.
 • Prøv å finne ut om din venn er interessert i et forhold generelt, kan det ikke være riktig tidspunkt å handle.
 • Selv om det kan virke enklere, unngå å fortelle dem "digitalt" (for eksempel gjennom en tekstmelding, direktemelding, e-post, eller på et sosialt nettverk). Denne typen nyheter fortjener å bli hørt i det virkelige liv.
 • Være subtile i guiding samtalene mot "kjærlighetsforhold" tema.
 • Prøve og finne ut om din venn liker deg.
 • Ikke fortell dem om virkelig er interessert i en annen person som din venn snakker med deg om. I stedet kan du spørre sin beste venn hva de tenker.

Advarsel

 • Pass på at du forstår at når du forteller dem, endrer dette drastisk ditt forhold evig. Hvis du går inn i et forhold, og det faller fra hverandre, kan du ende opp med å miste en veldig god venn.