Wkano

Hvordan håndtere en jente som fører deg på (for gutta)

Kanskje jenta i drømmene dine er din venn, men du vil ha mer. Hun oppfører seg som om hun liker deg, men du kan ikke fortelle. Du ønsker ikke å spørre henne ut, hva skjer hvis hun bare ser deg som en venn? Denne situasjonen gjør vondt følelsesmessig og fører til mye stress. Forhåpentligvis, etter å ha lest denne artikkelen, vil du føle deg mer informert og kanskje litt bedre.

Trinn

Hvordan håndtere en jente som fører deg på (for gutta). Møt din venn om det faktum at hun har ledet deg på.
Hvordan håndtere en jente som fører deg på (for gutta). Møt din venn om det faktum at hun har ledet deg på.
 1. 1
  Møt din venn om det faktum at hun har ledet deg på. Snakk med henne i egen person, slik at du kan se henne ansiktsuttrykk, og fordi det viser hvor alvorlig du er, i stedet for å sende tekst eller direktemeldinger, eller ringer.
  • Hvis hun ønsker å bare bli venner, er det best å holde seg borte fra henne for en dag eller to. Tid fra hverandre er best for deg, og ditt hjerte kan bli brutt, og du trenger tid til å komme over disse følelsene. Hvem vet, hun kan ombestemme seg neste dag, men ikke håpe på det. Det er greit å. Ikke unngå henne helt selv, for eksempel hvis hun sier "hei", være høflig til henne og si "hei" tilbake.
 2. 2
  Hvis hun fortsetter å handle vennlig, gå med strømmen. Det er bedre å ha henne i livet ditt enn ikke ha henne i livet ditt i det hele tatt. Hvis du fortsatt er knust, så gjør deg selv en tjeneste og trekk deg bort fra henne. Det kan skade fordi hun handlet som hun ønsket å være i et forhold med deg, men husk at hun forfalsket på deg når den tid kom.
 3. 3
  Spør andre jenter å henge ut og møte nye mennesker! Hvis du tror at hun er den eneste vakker jente der ute, så er du gal, det er massevis av pene jenter, og ville gjerne ha en fyr viser hengivenhet og gi kjærlighet tilbake til deg.

Tips

 • It `s (hovedsakelig) hennes tap og ikke ditt.
 • Snakk med dine venner! De er den største støtten system der ute, ingenting kan selv sammenligne.
 • Husk at folk som prøver å presse ting aldri vil få det de trenger. Bare gjennom tålmodighet og la ting komme til deg vil la universet utfolder seg for seg selv.
 • Smiler stort og tenke på neste jente i hodet ditt at du møter! (Selv om ditt hjerte er fremdeles ødelagt)
 • Hvis hun unngår du ta hintet!
 • Hvis du bekymre deg for din venn, spør vennene sine om hvordan hun gjør, men ikke fortelle vennene sine hvor mye du savner henne og hva ikke, hvis du gjør det vil du bare bli forsinke helbredelsesprosessen. Fortsetter å fortelle deg at du ikke lenger elsker henne og snart en ny jente kommer.
 • Hvis det ikke er opplagt at hun liker deg da ikke få håp opp, noen ganger jenter flørte for å få andre gutta oppmerksomhet. Du kan bare være en del av oppsettet henne.

Advarsler

 • Ikke fysisk eller verbalt angrep jenta for å avvise deg. Du ønsker å være en gentleman, og dessuten kan ting endre seg hvis du handle høflig. Det vil gi henne et bedre syn på deg.

Ting du trenger

 • Gode ​​venner
 • Emosjonell utholdenhet
 • Positiv holdning