Wkano

Hvordan håndtere haters og sjalu mennesker

Har du noen gang vært i en posisjon der du føler er folk så sjalu eller på deg at de fryse deg ut og snakke dårlige ting om deg? Kanskje dine nærmeste venner er falske og vil få deg til å se ut som en spøk til andre. Hjelpen er her.

Trinn

Hvordan håndtere haters og sjalu mennesker. Innse det faktum at du trenger å vite at folk er sånn fordi de er usikre på seg selv.
Hvordan håndtere haters og sjalu mennesker. Innse det faktum at du trenger å vite at folk er sånn fordi de er usikre på seg selv.
 1. 1
  Innse det faktum at du trenger å vite at folk er sånn fordi de er usikre på seg selv. Også de ønsker å sette deg ned for å føle seg bedre selv. De har ingen rett til å si stygge ting til deg som du ikke liker. Hvis de hvisker og ler av deg, bryr seg ikke. Det er virkelig uhøflig å disrespect noen særlig hvis de vet at du er en hyggelig person på innsiden.
 2. 2
  Vær sterk og har ingen grenser la oss si som dette: Du er mer pen da den såkalte hottie i klassen. Men du er usikker på noen punkter. Folk tar nytte av det. Hvis du lærer å være hardere mot den sterkere, men ikke være myk til taperne du gått kommer langt.
 3. 3
  Prøv å være deg selv hele tiden med alle bare slappe av og være en opprører. Hvis du har noen falske venner, ikke la dem fornærme deg. Hvis de sier noe i klasserommet som du ikke liker, svarer tilbake med en aggressiv spøk om sitt utseende, og oppfører seg som ingenting. Hvis de får fornærmet du har lyktes!
 4. 4
  En hater kommer til å gjøre noe for å føle deg dårlig for eksempel, hvis du har en gruppe venner. Denne personen vil prøve å ikke svare på spørsmålene dine, ignorere deg, eller kaste en dårlig kommentar om deg. Opptre som det er ikke viktig. Disse slags mennesker er definitivt sjalu på deg fordi de vet at du er en flott person og tro mot noe som de ikke er.
 5. 5
  La alle få vite hvem du er snakk, være sosial, ha det gøy, svarer på spørsmål når læreren spør! Være fri til å gjøre noe, eller du vil angre på det når du blir eldre. Du har ingenting å tape! Hvis alle se den sanne deg, de har ingenting å si!
 6. 6
  Endelig sluppet løs og ikke la noen fortelle deg hva du skal gjøre huske at folk er truet av deg fordi du har en kvalitet de ikke har. Seriøst hvis du føler for å sparke sin rumpe, prøv ditt beste for ikke å gjøre det. De er haters, husk det! Få nye venner som liker deg for den du er! Og viktigst av alt Nei det er ikke for sent å gjøre en endring til det bedre du!

Tips

 • Ikke la noen såre deg eller utnytte deg på noen måte!
 • Kom igjen gjør det hele hearted.
 • Denne artikkelen vil hjelpe deg å være en veldig sterk person på mange måter. Så les den nøye.
 • Stol på deg selv
 • Ikke la noen ta deg ned, holde hodet opp jenter / gutter. De er ikke verdt det.