Wkano

Hvordan jobbe og studere samtidig

Studenter som jobber og studerer ser ut til å nyte det beste av alt. De får sin utdanning og samtidig er i stand til å beholde jobbene sine og få en lønn sjekk. Men det er ikke så lett som det høres ut og studere samtidig som arbeidet er trolig en av de vanskeligste tingene du noensinne vil gjøre i livet. Her er noen tips for å hjelpe deg.

Trinn

Hvordan jobbe og studere samtidig. Få deg motivert ved å bo i kontakt med klassekameratene dine.
Hvordan jobbe og studere samtidig. Få deg motivert ved å bo i kontakt med klassekameratene dine.
 1. 1
  Ha god tid ledelse. Sett opp en daglig eller ukentlig plan for deg selv og at du setter av tid til studiene daglig. Variere studien ganger for å passe inn med andre forpliktelser som familie, sport osv. Vær oppmerksom på, og akseptere, at helgene er sannsynlig å bli spist opp av minst noen vanlige studien. Avhengig av dine forpliktelser og behov for søvn, tidlig lørdag eller søndag morgen kan være et godt valg for å tillate du ledig tid senere på begge dager for familien, religiøs observasjon, sport, venner, andre aktiviteter osv.
 2. 2
  Få deg motivert ved å bo i kontakt med klassekameratene dine. Bruk e-post for å dele ideer og brainstorm svar på oppdrag. Når man studerer og jobber, kan det være lett å miste motivasjonen uten konstant student kontakt, så gjør det meste av teknologi til "cybermeet". Prøv å fange opp før eller etter klasser og til å sette ansikter til navnene.
 3. 3
  Sett mål og belønn deg selv når du oppnår dem - Dette er en stor selvtillit motiverende vane. En flott mål er fri fra å studere!
 4. 4
  Sett opp et rolig sted for å studere hjemmefra livets distraksjoner, for eksempel TV, telefonsamtaler eller andre familiemedlemmer. Ha alltid lærebøker, notater, PC osv. i dette ett sted for enkel tilgang og gjenfinning ved behov. Det sparer bekymringsfullt hvor ting er etter en lang dag på kontoret, butikken eller verkstedet når du føler deg sliten!
 5. 5
  Gjør rom for lek. Alt arbeid og ingen play gjør Jack en kjedelig gutt og Jill en kjedelig jente. Play forynger vår sjel og gir oss større mål i livet. Kom deg ut der og nyte deg selv, fortsett en hobby, gå tur, se en film, tilbringe en ettermiddag lå sammen med barna når de leker Lego Martians på gulvet. Dette er øyeblikk som edelt som noe, og mens du spiller, er tankene hvile, men ubevisst beregne studiet du har lært og er også foryngende arbeidsdagen din selv. Alltid sette ned rekreasjon tid i timeplanen din.
 6. 6
  Nyt crossover mellom arbeid og studier. Heltidsstudenter kan vises misunnelsesverdig til deg, men de går glipp av de viktigste ingrediens som presser deg - arbeidserfaring. Allerede jobber gir merverdi til studiet ditt, ved å gi real-life innsikt og eksempler som kan hjelpe deg å bedre forstå dine studier. Selv om arbeid og studier er fullstendig irrelevant, er arbeidet fortsatt gi deg de ferdighetene til prioritering, styring, balansering oppgaver, tid-ledelse, som arbeider med kolleger og kunder osv. Alt dette er uvurderlig i forhold til uerfarenhet av en full -time student..

Tips

 • Spør din familie og venner til å være forståelse, du har tatt på seg mye i løpet av studiene, og de kan ikke se mye av deg til tider, for eksempel når du har oppgaveløsning, se professor / lærer å lage ordninger for å fange opp på savnet jobb eller forelesning. Ikke anta professoren vil forstå på eksamen tid. Være skikkelige fra starten av kurset.

Advarsler

 • Ikke la ditt arbeid slip. Hvis du finner studien tar så mye krefter at det påvirker arbeidet ditt, må du gjøre endringer som færre kurs eller forhandle fri fra jobb.
 • Sørg for å velge bare en godkjent skole, universitet eller annen lærested.