Wkano

Slik kommer du til facebook på skolen

Mange skoler begrense studenter får tilgang nettsteder som Facebook, men det kan fortsatt være mulig å komme i. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan endre innstillingene med din egen datamaskin, en mobiltelefon, eller bruke proxy nettsteder. Du kan også prøve å gjøre det ved hjelp av en skole datamaskin, selv om det ikke kan fungere hvis systemansvarlig virkelig ønsker Facebook blokkert.

Trinn

Slik kommer du til facebook på skolen. Koble til skolens internett.
Slik kommer du til facebook på skolen. Koble til skolens internett.

Ved hjelp av din egen datamaskin

 1. 1
  Koble til skolens internett. Du har to alternativer:
  • Hvis du oppdager at datamaskinene er koblet i veggen med ethernet-kabler (som de som brukes på telefon fasttelefoner), ganske enkelt koble Ethernet-kabelen og koble den til datamaskinen.
  • Hvis skolen din har åpen WiFi, koble til det. Hvis ikke, må du kanskje finne ut det trådløse nettverket passord.
 2. 2
  Sett opp en proxy IP-adresse. Du kan bruke en av metodene som er beskrevet ovenfor, hvis du har en Mac eller en PC, eller du kan bruke en av de Web-baserte proxyer er oppført nedenfor.
 3. 3
  Husk å koble fra. Når du er ferdig, kobler eller logge av det trådløse nettverket.

Tethering mobiltelefonen

 1. 1
  Bruke data plan. Hvis du har en mobiltelefon som har internett-tilgang, kan du bruke den til å få tilgang til internett mens de fortsatt på en skole datamaskin.
 2. 2
  Aktiver mobiltelefonen din bluetooth signal. Hvor finner du dette vil avhenge av telefonen, men det bør være oppført under Innstillinger eller Tilkobling.
 3. 3
  Få en skole datamaskin til å gjenkjenne telefonen din.
  • På en PC: Klikk på Start, deretter Kontrollpanel. Klikk Skrivere og annen maskinvare, og deretter Bluetooth-enheter. Klikk på Legg til og følg instruksjonene for å tjore telefonen.
  • På en Mac: Klikk på den lille bluetooth ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen (skal se ut som en bustete B). Sørg for at Bluetooth er på, velg deretter Bla enhet, og klikk mobiltelefonen din.
 4. 4
  Bla facebook via telefonens internettforbindelse.

Ved hjelp av en skole datamaskin (microsoft windows)

 1. 1
  Skaff en proxy-server internet protocol (IP)-adresse. Disse kan vanligvis bli funnet ved å søke på nettet for gratis eller offentlig proxy-servere.
 2. 2
  Klikk på "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av skjermen etterfulgt av "kontrollpanel" fra startmenyen.
 3. 3
  Klikk "nettverk og internett."
 4. 4
  Klikk på "Alternativer for Internett."
 5. 5
  Klikk på "tilkoblinger"-fanen i vinduet Alternativer for Internett.
 6. 6
  Klikk på "LAN-innstillinger"-knappen i kategorien Tilkoblinger.
 7. 7
  Klikk på "bruker en proxy-server til lokalnettet" sjekkheftet.
 8. 8
  Angi proxy server IP-adresse du har fått i "adresse" input felt innenfor proxy server delen av tilkoblinger kategorien.
 9. 9
  Klikk på "ok"-knappen for å fullføre prosessen.
 10. 10
  Naviger til facebook nettstedet ved å bruke nettleseren av valget.

Ved hjelp av en skole datamaskin (Apple Mac OS X)

 1. 1
  Skaff en proxy-server IP-adresse. Disse kan vanligvis bli funnet ved å søke på nettet for gratis eller offentlig proxy-servere.
 2. 2
  Klikk på Apple-ikonet i øvre venstre hjørne av skjermen etterfulgt av «systemvalg..." alternativ fra kontekstmenyen.
 3. 3
  Klikk på "nettverk" alternativet fra internett og trådløse delen av systemet preferanser vinduet.
 4. 4
  Velg nettverket du bruker fra listen over nettverk i venstre sideruten. Merk: Det nettverket du er koblet til vil ha et grønt lys ved siden av.
 5. 5
  Klikk på "Advanced..." knappen nederst i høyre hjørne av vinduet.
 6. 6
  Velg proxy protokollen du ønsker å bruke fra "velge en protokoll for å konfigurere:" ruten til venstre. (I dette eksempelet vil vi bruke "Web Proxy" alternativet.)
 7. 7
  Skriv inn IP-adressen til proxy-serveren i tekstfeltet til høyre. Noen fullmakter vil også kreve et brukernavn og passord.
 8. 8
  Klikk på "OK"-knappen for å gå tilbake til nettverket ruten.
 9. 9
  Klikk på "Apply"-knappen nederst i høyre hjørne for å fullføre prosessen.
 10. 10
  Naviger til facebook nettstedet ved å bruke nettleseren av valget.

Ved hjelp av fullmakter i nettleseren din

 1. 1
  Se denne artikkelen for instruksjoner om hvordan du setter opp anonyme proxyer med ulike nettlesere. Du kan bruke Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari.
 2. 2
  Bruk web-baserte proxyer. Her er en liste over Web-baserte proxyer du kan prøve:
  • Acevpn.com tilbyr komplette Internett personvern. De tilbyr både gratis og betalt SSL VPN-tjenesten. Tjenesten er basert på openvpn og kan kjøres på Windows, Linux, Mac og velg rutere. De er sterkt anbefalt av noen populære tech nettsteder og blogger. http://www.acevpn.com/.
  • Anonymouse.org eksisterer siden 1997 og er en av de eldste personvern-tjenester rundt. Det tilbyr anonym surfing, e-post og legge ut for gratis under http://Anonymouse.org/.
  • Proxy kontrolløren gjør det mulig å sjekke Fullmakter nettet og bestemme deres plassering og ISP. Nettstedet lister også i realtime arbeider fullmakter. Sjekk Fullmakter her.
  • Unlockmyspace.com er en gratis web-basert proxy som blir stadig mer populært. Det gjør det mulig å surfe anonymt et nettsted ved å angi adressen i http://unblockmyspace.com/.
  • Tor For en overlegen hjelp av anonym surfing uten å måtte upålitelige fullmakter og konstant, arbeidskrevende liste look-ups, bruk en anonym system sponset av Electronic Freedom Foundation.
  • Netonomous.net er en PHP-basert, gratis web proxy-tjeneste som lar deg surfe gjennom deres server uten å avsløre din IP-adresse. gir også ulike alternativ for å tilpasse surfing.
  • Anonymouschannel Anonymouschannel formålsparagraf er beskyttelse av personvernet til våre kunder ved å sikre deres internett-tilkobling og anonymisering av IP-adressen deres.
  • Surfe i fred Gratis liste over unblockers / fullmektiger - Surf i fred
  • Gotrusted tillater brukere å surfe på nettet anonymt uten bruk av en proxy, og er den eneste tjenesten som krypterer dataene dine med unpenetrable 128-bit SSL. Last ned gotrusted.
  • VPN for anonym surfing Anonym surfing med VPN / VPN-tjeneste
  • Behidden.com Brukeren er lunching egen proxy eksempel for hans / hennes surfing internett behov. Høy pålitelighet og hastighet. God støtte. - beHidden - Anonym nettsurfing Proxy
  • Super VPN-tjenester tilbyr betalte og gratis VPN-tjenester som gir deg anonym surfing løsning for personlig og forretningsmessig bruk..
  • Govpngo.com tilbyr gratis VPN-kontoer samt betalt tjeneste. Med web-paneler til å konfigurere IP-typer og server steder fritt. Anonym surfing; Instant setup; overgå web Barries og restriksjoner på lokalt;. Support VOIP og P2P - GoVPNGo - VPN, Secure private Unblocking Internett Conection service
  • Vpnsurfing.com gratis VPN-kontoer og artikler. - Gratis VPN Info på VPNSurfing.com

Tips

 • Du kan også få tilgang til Facebook via en Internett-tilkoblet mobiltelefon. Lær mer på Facebook mobilsiden.

Advarsler

 • Lov å bruke en proxy-server for å få tilgang til et begrenset nettsted kan resultere i suspensjon fra skolen.
 • Nettverksadministratorer kan allerede blokkert proxy du prøver å bruke. Det kan være nødvendig å prøve flere fullmakter før du finner en som fungerer på nettverket.