Wkano

Hvordan liker skolen

Noen studenter virkelig misliker skolen. Dette kan være på grunn av noe som har skjedd i det siste, sliter med lekser, eller rett og slett fordi skolen ikke interesserer dem. Holdning er det som teller i dette tilfellet. Hvis du misliker skolen, og ønsker du å snu ting rundt, så er dette artikkelen for deg.

Trinn

Hvordan liker skolen. Noen studenter virkelig misliker skolen.
Hvordan liker skolen. Noen studenter virkelig misliker skolen.
 1. 1
  Hvis det hjelper, prøv å "omdefinere" måten du tenker på skolen. Hvis du tenker på det, er du tilbringer hele dagen med vennene dine! Noen mennesker kan liker å tenke på skolen som en 7 timers sosial klubb med noen leksjoner kastet i.
 2. 2
  Husk at skolen er viktig. Å ha gode grader vil gjøre det lettere å få en god jobb når du er en voksen!
 3. 3
  Lytt til læreren. Hvis du lærer å lytte, vil du mest sannsynlig bli smartere og bedre på fag. Dette virker kanskje ikke i begynnelsen, men etter hvert bør det føre til at du fornøyd med skolen mer. Noen ganger læreren har interessante fakta og historier å fortelle, og du kan være mangler denne informasjonen.
 4. 4
  Ikke utsette. Procrastinating er når du venter til siste sekund for å fullføre et oppdrag. Hvis du begynner å gjøre dette vil du falle bak med arbeidet ditt. Dette vil føre til at du misliker skolen enda mer.
 5. 5
  Tren deg selv å være en morgenfugl. Hvis du er lat og gretten om morgenen, vil du ikke ha mye moro i begynnelsen av skoledagen. Prøv å ta en dusj om morgenen i stedet for natten, fordi du tar en dusj om morgenen er garantert å vekke deg.
 6. 6
  Ha det gøy med vennene dine. Venner er en stor del av å gå på skolen, og uten dem kan du bli ensom og lei. Husk å le litt og ha det gøy hele skoledagen. Ikke bli for larmende, though!
 7. 7
  Arbeid deg hardest på fredager. Selv om du kanskje tror det er den beste dagen på skolen uke, har du fortsatt må jobbe veldig hardt, akkurat som du ville gjort en hvilken som helst annen dag.
 8. 8
  De fleste skoler vil gi deg en agenda, men hvis de ikke gjør det, må du huske å skrive ned dine oppdrag. Hvis du begynner å glemme oppdrag, vil du falle bak i skolen, og du vil bli frustrert.
 9. 9
  Prøv å ikke lyve for dine lærere, de har erfaring og vil være i stand til å fortelle. Også tenke på hva lyve faktisk gjør opp hvis det er stort så kan også glemme løgnen du har gjort opp, og hvis læreren spør deg igjen kan du ende opp fanget i et nett prøver å dekke opp at løgn
 10. 10
  Få en god natts søvn. Du vil være i stand til å fokusere mer, og har en lysere dag.
 11. 11
  Ha en god holdning. Folk vil være bedre for deg, og dagen vil føle en mye lykkeligere

Tips

 • Til lunsj, sitte sammen med en gruppe av venner og ha noen ler! Dette vil lyse opp dagen.
 • Også prøve å snakke med forskjellige barn og få nye venner. Du vet aldri om noen spennende vil komme din vei!
 • Hvis du har problemer med mobberne, ikke vær redd for å fortelle skolens autoritet og dine foreldre. Det er det de er der for! Og ikke bekymre deg, mange mennesker har vært gjennom dette før. Men hvis det ikke fungerer, må du ta en annen vei rundt, og stå opp for deg selv.
 • Hvis du er oppriktig har en hard tid med skolen, kanskje du burde prøve hjemmeundervisning. Det er ikke så ille som folk gjør det seg å være. Du kommer til å gjøre din skolearbeid i ditt eget tempo, og det gir deg mer tid til å henge ut med venner eller jobbe på dine hobbyer.
 • Bli med på en aktivitet, lag eller klubb på skolen din. Har vennene dine bli med deg for enda mer moro.
 • Prøv å delta i diskusjoner og være fokusert på temaet i klassen for å gjøre det mer interessant. Dette vil gjøre læring lettere.

Advarsler

 • Ikke bli for hyper og gal i skolen. Du definitivt ikke ønsker å komme i trøbbel. Det vil gjøre dagene verre, og du vil begynne å mislike skolen.
 • Du kan bli mobbet av andre elever for å bli sett på som et englebarn eller en nerd. hvis de gjør narr av deg, ignorere dem. Hvis de begynner å snuble deg, eller treffer deg, forteller en lærer eller en forelder med en gang! Og husk, ikke kjempe tilbake!
 • Det er best ikke å være et englebarn, som det sannsynligvis vil irritere folk, og lærere generelt enten ikke svare på det, eller bli irritert som det setter dem i en vanskelig situasjon. Husk at lærerne er generelt frarådes fra å ha alle relasjoner utover vennlig autoritet med sine elever. Derfor er det lite sannsynlig å bli venner med en lærer.
 • Ikke jukse. Du har hørt dette siden begynnelsen av skolen, men juks på en prøve vil faktisk skape flere problemer enn sviktende det. Hvis du blir tatt i fusk, spesielt i senior år, kan du bli kvalifisert for noen universiteter eller høgskoler. Du vil definitivt skuffe foreldrene dine og mister læreren respekt. Selv om du ikke blir tatt, vil din mystiske mangel på kunnskap neste gang du blir bedt om å gjøre en overraskelse quiz i klassen vekke mistanker om læreren din.
 • Ikke skulket skolen bare fordi du ikke føler for å komme. Når du skulket skolen det har en tendens til å bli en vane. Så dagen etter dagen du finner deg selv sviktende nesten hver klasse, og du finner det ganske vanskelig å komme ut av.
 • ALDRI gjør slurvete arbeid eller ikke prøve, fører dette til dårlige karakterer, noe som fører til lærerne tenker du ikke bryr seg. Hvis du viser denne oppførselen til læreren din, de vil føle at de ikke kan stole på deg.