Wkano

Hvordan komme over depresjonen som tenåring

Tenåringer bør være glade om å starte en annen klasse eller bekymret test deres. De bør ikke føle smerte som ingen fortjener.

Trinn

Hvordan komme over depresjonen som tenåring. Arbeide ut problemene.
Hvordan komme over depresjonen som tenåring. Arbeide ut problemene.
 1. 1
  Vurdere situasjonen. Holde en dagbok kan hjelpe deg å lære om årsakene til depresjonen og dens frekvens. Bare et par setninger om dagen kan hjelpe deg å realisere om situasjonen er ille nok til å søke hjelp, eller hvis det du trenger er en endring av klimaendringer teknikker. Hvis du etterhvert søke profesjonell hjelp, kan dette også gjøre rådgiveren eller legens vurdering av situasjonen mer nøyaktig.
 2. 2
  Arbeide ut problemene. Bruk teknikker som å holde en journal, eller brainstorming (enten på egen hånd, eller med noen nær deg) finne ut hva det er som er enten utløser depresjon, eller bidra til ulykkelighet din. Det kan være en viss person i livet ditt, noe du eller noen andre gjør det, kanskje noe har skjedd, og forandringen har gjort deg ukomfortabel. Det er mange grunner til at du kan være deprimert. Ikke bekymre deg, innser problemet er et stort skritt mot å bli lykkeligere.
 3. 3
  Velg teknikker for å løse problemene. Hvis noen gjør noe for å gjøre deg ulykkelig, snakke med dem om det. Bruk "jeg føler" språk å rolig og logisk diskutere saken, og prøve å komme til et kompromiss som fungerer for begge parter. Hvis problemet er en situasjon eller en tankeprosess som gjør deg ulykkelig, igjen, vurdere det logisk og prøve å finne teknikker for å håndtere problemet. Hvis du ikke kan finne en kilde for ulykkelighet din, kan det være en fysiologisk problem. Snakk med legen din om å sjekke for en kjemisk ubalanse, noe som kan være kilden til problemene dine. Jo før du se etter dette, jo raskere kan bevege seg mot løsninger!
 4. 4
  Utøve. Går på lange turer eller kjører vil bidra til å øke endorfin nivå. Hvis du delta i et treningsstudio eller en treningsøkt klasse, kan du selv møte venner som gjør deg lykkeligere enn din nåværende seg!

På en dag-til-dag basis

 1. 1
  Gjør en innsats for å gjøre noe som gjør deg glad. Lytt til musikk (noen mennesker kan være lurt å unngå trist musikk hvis det bare gjør dem føler seg verre, kan andre synes det hjelper), henge med venner, se filmer, lage kunst, skrive, gå utenfor, eller trening.
 2. 2
  Prøv å forbedre din daglige rutine. Making tid til å få nok søvn og mosjon, og å spise riktig mat kan gjøre en stor forskjell i stress. Finne en balanse mellom lekser, forpliktelser og ha det gøy med vennene dine kan også hjelpe deg å bli mer komfortabel i livet ditt.
 3. 3
  Sette deg der ute. Hvis du føler deg alene, være alene vil bare føle deg verre. Tilnærming sosiale situasjoner med en positiv holdning og prøver å nyte øyeblikket. Hvis du er usikker, minn deg selv på at alle ikke ler av deg. Gi slipp på dine problemer for en stund. Det er like viktig å fokusere på å ha det gøy som det er å fokusere på det store test neste uke.
 4. 4
  Tilbring tid med den typen mennesker som du ønsker å være. Å være rundt mennesker med mål og ambisjoner, og med sunne sosiale og familie liv kan hjelpe deg med å utvikle dine egne teknikker i å skaffe disse tingene. Det vil også hjelpe deg å bli mer motivert til å jobbe mot målene dine. Å være rundt mennesker som er glade vil gjøre deg lykkelig. Å være rundt mennesker som du er komfortabel med vil gjøre sosial moro i stedet for stressende.
 5. 5
  Få opptatt. Å ha en aktiv livsstil er bra for deg. Øvelsen vil, på en kjemisk nivå, produsere endorfiner (kjemikalier i hjernen som vil gjøre deg lykkelig). På et personlig nivå, vil det forbedre din selvfølelse og følelse av prestasjon over tid. Finn sporten som er riktig for deg. Det er hundrevis. Det er bundet til å være en som du liker.
 6. 6
  Innse at du ikke er alene. Tenåringer over hele verden opplever det du er. Hvis du trenger hjelp, finner du hjelp. Det er varme linjer for ungdom å ringe, rådgivere som du kan få tak i. Du kan alltid se inn å snakke med high school rådgivere, hvis de er noen du stoler på. Hvis problemet er en medisinsk en, se til å få en psykolog, som kan hjelpe deg å arbeide gjennom problemer.
 7. 7
  Konfrontere problemene dine. Ikke stå ved å vente på at noe skal skje, må det første initiativet til å løse problemet ved å konfrontere det sannferdig, forteller de involverte hvordan du virkelig føler om det og sikkert, ved hjelp av denne måten, vil de lytte, og forsøker å hjelpe deg ut eller lyse dagen.
 8. 8
  Vet at å få gjennom videregående skole er et hinder, men det kan gjøres.
 9. 9
  Feire dine suksesser, og planlegge for fremtiden. Ta deg tid til å føle seg godt om hva du har oppnådd og å føle spent på hva du vil oppnå.
 10. 10
  Før du gjør noe drastisk, gi deg selv en dag å tenke på det og natt for å sove på det. Det er ingen søknadsfrist.
 11. 11
  Plan for din fremtid. Mange tenåringer føler seg deprimert fordi de føler at de sitter fast i en blindvei av et liv. Sørg for at du kommer til å gjøre hva du vil med livet ditt, og begynne å legge et grunnlag for dette. Hvis du hater den byen du bor i, begynne å spare, slik at du kan flytte bort når du er eldre hvis du fortsatt vil. Hvis du føler deg som en fiasko som aldri kommer til å få drømmejobben, og deretter revurdere situasjonen. Har du ønsker å bli lege fordi du vil tjene masse penger, eller fordi du vil redde liv? Studere hardt slik at du kan oppnå det du vil.
 12. 12
  Lytt til oppløftende musikk, ikke sanger om krig. Disse vil lette ditt sinn som musikken pulser gå inn i hjernen din.
 13. 13
  Husk at du ikke vil føle som dette for resten av livet ditt, og med hjelp fra din lege og terapeut kan du overvinne denne sykdommen, og at du aldri er hinsides hjelp.

Depresjon er en verdensomspennende begivenhet, men hvis vi alle jobber twords får oss bedre, kan vi alle føler slik vi er ment å føle seg inne og ute om oss selv. Vi alle er buetiful bare i vår egen annen måte tallet. Jeg har en depresjon, men det er ikke kjører livet mitt lenger (: == Video ==


Tips

 • Vit at du ikke er alene, i din depresjon eller i livet ditt.
 • Ta vare på kroppen din. Øvelsen vil produsere endorfiner og forbedre selvtilliten. Dusj, børste tennene, skift tøy. Du vil føle deg bedre.
 • Husk at folk vil forstå. Ikke vær for redd for å søke hjelp, enten du betro en lærer, terapeut, venn eller slektning. De vil ikke le av deg, og det er sannsynlig at de vil føle klarert og beæret over at du kom til dem.
 • Får en hund eller katt eller andre dyr kan gi hyggelig samvær hjemme.
 • Hvis du noen gang føler suicidal eller ønsker å skade deg selv, må du søke profesjonell hjelp umiddelbart.
 • Ofte den eneste beklagelse av noen som har overvunnet depresjon er at de ikke går for å se en terapeut mye tidligere. Gjør det. Du er verdt det.
 • Finn en terapeut eller rådgiver. De kan virkelig være en god hjelp med trinnene ovenfor. De kan også få deg medisiner som bidrar til å jevne ut humørsvingninger lenge nok for deg å håndtere de underliggende problemene uten å komme i limingen.
 • Venner vil hjelpe deg uansett hva. Hvis noe plager deg at de vil være mer enn villige til å hjelpe deg med problemer du har.
 • Se en terapeut eller lege kan hjelpe deg å overvinne din depresjon, som alle tilfeller av depresjon er alvorlig.
 • Husk at alt vil se bedre ut i morgen.