Wkano

Hvordan crossdress som en mann (for kvinner)

Hei, dette er for alle dere jenter som ønsker å framstå som en mann. Enten det er fordi du føler inne i sjelen din som du ikke var ment å være en kvinne, ønsker du å eksperimentere eller ha det litt gøy. Personlig finner jeg det kjedelig å være en jente hele tiden, så jeg liker å fritt hoppe mellom kjønnene. Jeg håper disse tipsene hjelpe deg, om bare litt.

Trinn

Hvordan crossdress som en mann (for kvinner). Tenk om dine egenskaper som en kvinne.
Hvordan crossdress som en mann (for kvinner). Tenk om dine egenskaper som en kvinne.
 1. 1
  Tenk om dine egenskaper som en kvinne. Spill til personlighetstrekk du allerede har, humor, musikk og litteratur smak, selv om din klesstil. Du vil få en mer overbevisende mann ved å forflytte nåværende persona, snarere enn å ta på en helt ny identitet.
 2. 2
  Velg mannlige klær som passer din kroppstype. Du kan prøve lavthengende jeans, mannlige skjorter og hettegensere. Før du kjøper alle disse nye klær men være sikker på at de passer korrekt og ikke holde seg til kurvene dine.
  • Hold undertøy i bakhodet når du velger din mannlige antrekk (s). Kanskje du kan kjøpe noen mannlige boksere - de gjør rumpa ser flatere og mindre fremtredende.
 3. 3
  Skjul brystet. Det finnes flere alternativer for dette:
  • Alternativ 1 - Bruk baggy øvre halvdel klær, eller lag din overkroppen i tett for å løse klær. Antall lag av enten stramme eller løse topper avhenger av dine preferanser og hvor godt din byste er skjult.
  • Bruke en sports-BH eller badedrakt topp som ikke vektlegger ikke brystene. Sports-BH eller svømming toppen bør være ganske stram, men komfortable, nok til å skjule brystene under klærne
  • Bruk komprimering skjorter (du kan få komprimering bukser også.) Dette er bare tettsittende t-skjorter som støtter brystene samt komprimere dem, og kan betraktes som mer komfortable enn bandasje bindende.
  • Bindende. Du kan gjøre dette ved å vikle en bandasje tett rundt brystet til stroppen brystene ned flat. For mer støtte er det noen ganger godt å vikle bind over den ene skulderen. Flytte rundt etter binding for å sjekke for komfort, hvis du ikke er komfortabel, løsne bindingen. Uansett hva bryststørrelse du er, kan imidlertid bindingen ikke være for deg som det er ryktet å forårsake langsiktige skader på ryggen. Advarsel: du må være utrolig forsiktig med binding, hvis det gjøres med ess bandasjer det kan forårsake svulster i brystene og ekstreme lunge problemer som kan føre til døden. Bare binde hvis du vet hva du gjør, og bruker sikre materialer.
 4. 4
  Etterligne mannlig oppførsel. Se andre menn-brødrene dine, søskenbarn, venner, og merk deg detaljer om sin oppførsel. Dette varierer fra hvordan de snakker, hvor de legger sine hender, hvordan de viser spenning.
  • For eksempel jobber på sloppier holdning. Men ikke ofte sitte med knærne sammen eller hånd i fanget deres. Øv på å gå med en bit av en slentre, ikke for mye selv eller du vil ikke lure noen! Også prøve å sitte med bena utbredt og armene ut. Ikke vær redd for å være litt støyende eller klønete - ikke alle menn er ballettdansere.
 5. 5
  Gjør håret mer maskuline. Du kan bruke sminke i en drakt stil å understreke mannlige trekk.
 6. 6
  Hvis du har kort hår allerede, ikke bekymre deg om å holde det for ryddig, men ikke overse det og la være å bli feit og av å sette. Hvis håret ditt er lang, og du ønsker å følge dette gjennom vil du kanskje heller vurdere å få en kortere klippe håret, eller tie håret i en lav hestehale i bunnen av nakken din. En parykk med kort hår kan også brukes.
 7. 7
  Bruk sminke for å virke mer maskuline. Du kan bruke sminke i en drakt stil å understreke mannlige trekk.
  • Hvis du ønsker å skape en illusjon av ansikts hår, kan du bruke øyenvippe lim til din kinn, hake, eller øvre lepper og trykk deretter på små biter av crepe ull, eller et lignende materiale, som limte området.
 8. 8
  Gjør øyenbrynene vises bushier med mascara.

Tips

 • Hvis du anser deg selv som transseksuelle, og ønsker å lage en myk overgang fra kvinne til mann, enten prøve på jakt etter noen flere artikler om her eller bruke Google søk ferdigheter.
 • Ikke bekymre deg for å få det riktig første time.You kan få noen off utseende, kommentarer eller spørsmål, men kommer over som en mann vil komme med praksis og utholdenhet.
 • Ikke vær redd for å prøve ut nye ting - du trenger ikke å spille til din personlighet sterke sider, hvis du ønsker å bli en ny mann og re-oppfinne deg selv, få ut det er å gå for det!