Wkano

Hvordan du justerer å være jente når du alltid har ønsket å være en fyr

Å være jente er flott, men hva om du virkelig føler deg mer som en fyr? Med mindre du er villig til å gjøre en drastisk endring, her er noen måter å justere til å være mindre enn komfortabel med eget kjønn.

Trinn

Hvordan du justerer å være jente når du alltid har ønsket å være en fyr. Analysere hvorfor du føler deg ukomfortabel som en jente.
Hvordan du justerer å være jente når du alltid har ønsket å være en fyr. Analysere hvorfor du føler deg ukomfortabel som en jente.
 1. 1
  Analysere hvorfor du føler deg ukomfortabel som en jente. Noen jenter er bare ikke "girlie-jenter." De er fortsatt jenter, og de er kalt "guttejenter". Guttejenter vanligvis liker sport, og føler deg komfortabel med gutta. De vil imidlertid ha en prom kjole. Ikke du? Kanskje du er en "boi". Bois hater iført make-up og gjør sitt hår og negler, misliker kjoler og skjørt, og ville ikke bli fanget døde i et par stiletter og en strappy liten sort kjole. Disse jentene vil mye mer sannsynlig være iført håret kort, ingen neglelakk, og vil være i trenere og blå jeans. Hvis dette er deg, kan de fleste av disse tipsene hjelpe. Hvis du virkelig føler at du ble født i feil kropp, kan du være trans-kjønnet, og bør søke informasjon og rådgivning for å hjelpe deg å akseptere og / eller overgang.
 2. 2
  Gjør hva som føles bra. Hvis du ikke ønsker å bruke sminke, skjørt, eller andre feminine ting, ikke gjør det. Men forstår også at feminine betyr ikke bare rosa og frilly, det er makt, multitasking, og så mange ting. Se på feminine kvaliteter, ikke materielle pynt.
 3. 3
  Kle hvordan du føler deg. Kanskje noen dager du liker å bære grungy gamle jeans og en gammel t-skjorte, men noen andre dager kan det være lurt å kle seg litt. Du trenger ikke å sette på strømpebukse og pumper for å kle seg. I stedet prøver en bit av kjønn-bøying - "søt jente drag" er meget tiltalende uten å gjøre en "mann" ut av deg. Prøv iført en vest over en t-skjorte, og kle den opp med en slank hals tie, bundet løst. Kle opp jeans med seg en myk blazer-stil jakke - eller enda bedre, et bombefly-stil skinnjakke med masse glidelåser og spenner. Bruk lav-heeled støvler eller cowboy stil støvler - de kle deg opp litt, også, uten altfor feminizing deg. Ha håret skulderlangt og raggete, men ikke for rotete. Du kan også bruke litt mascara eller make-up, hvis du vil.
 4. 4
  Henge med guttene. Mange av gutta er kult med henger ut med jentene når du spiller sport, gå ut eller bare snakker guy ting.
 5. 5
  Forme din jente tid til dine interesser. Hvis du trenger en kveld med jentene, foreslå noe annet enn spa, stranden eller kjøpesenteret. Sports spill, fjellklatring, surfing, andre utendørs vannsport, ski, skøyter, andre vintersport, eller holder det enklere og bare henge ut, gå til middag, se en film, eller spille TV eller videospill.
 6. 6
  Kle deg for suksess. Hvis du alltid har ønsket å være en fyr / jente, kanskje du burde kle seg i en mer maskulin eller feminin måte. Dette betyr ikke å helt stenge dørene til idealer om din sex typiske dressing vaner. Kanskje det skjørtet var faktisk søt på deg og du likte det, eller kanskje de buksene ser flott ut på jenteaktig tall også. Men innlemme visse deler med mer maskuline / feminine elementer kan hjelpe deg å uttrykke deg. Jeg sier ikke gå ut og kjøpe en hundre kjoler hvis du ikke er komfortabel med det. Faktisk kan kjønnsnøytral være veien å gå. Visse stykker som low cut v hals og vester kunne gå med alle kjønn.
 7. 7
  Personlighet... Så kanskje dine innmaten ikke samsvarer outsides. Ingen stor sak. Hvis folk dømmer deg, ikke deres mening ingen rolle. Husk, folk som vil gjøre størst positiv forskjell i livet ditt er de som bryr seg. Du ville ikke be en mobber for sin mening om hvorvidt de bør ta deg lunsj penger, så hvorfor skulle du spør en negativ person hva de synes om din måte å tenke på?
 8. 8
  Ta andres meninger med en klype salt.
 9. 9
  Gå din egen vei. Hvis du tror du ønsker plastisk kirurgi, for all del, gjør det. Til alle tider skjønt, vurdere hva konsekvensene av dine handlinger vil bli.
 10. 10
  Gjøre noen venner med andre trans kjønn mennesker. Dette kan bety å bli homofil / straight alliansen og går til homoparade, eller rett og slett blir mer involvert i samfunnet.

Tips

 • Ofte vil folk som er transseksuell / trans-kjønn ikke være i stand til å bære sin biologiske kjønn på veldig lenge. Hvis du er transseksuell / trans-kjønn det er bedre å gå over tidligere snarere enn senere - men ikke la noen skynde deg. Dette er en avgjørelse som er ditt alene å gjøre. Ha dette i bakhodet.
 • Hvis du er virkelig transseksuell / trans-kjønnede ( se Wikipedia ), så du bør ikke vurdere leve som feil kjønn. Vær deg selv og ikke bare hva som gjør deg lykkelig, ikke prøv å bo som du er fysisk bare for å glede andre!
 • Når det kommer til formelle begivenheter, er tradisjonelle feminine slitasje kjoler. Hvis du ikke føler deg komfortabel i en kjole en dress er valgfritt eller et skjørt. Hvis du ikke liker hæler, slitasje leiligheter eller herresko.
 • Ikke tving din mening om andre eller bli sint på dem hvis de ikke forstår. Husk at vi alle kommer fra forskjellige samfunnslag og de har like mye som en rett til sin mening som du gjør.
 • Uttrykke deg selv er den beste måten å holde fra å bli gal.
 • Så kanskje du alltid har ønsket å være en transvestitt, men aldri hadde guts. Kanskje du er forelsket i en jente når du er jente, og hun er rett... Kanskje du bare har alltid liker maskuline enn feminine eller vice versa. Ah vel, lære å leve i din egen hud! Denne artikkelen er for folk som ønsker å være et annet kjønn. Noen vil bare være mer komfortabel i det motsatte kjønn sko (helt forståelig).

Advarsler

 • Når du henge med gutter, være forberedt på å høre vitser om sex. Gutta gjør dette ganske ofte. Hvis du er usikker på hvordan du skal reagere, bare le sammen kaster i noen vitser gang en stund. Hvis du finner dette støtende, finne en ny gruppe av venner.